arkadaslar merhaba size tomrider la ilgili bi soru sorucamda gecemedim birtürlüü eğer içinizde gecebilen varsa bana formülünü verirse cok mutlu olucam bi bölüm var kazakistan bölümü amanda diye beyaz sacli kadının camekanlarin ardından gönderdiği bi yaratik var siyah böle kuyruklari filan var o yaritiği yok etmeye calisiyorum böle ilk basta 4 tane kadar bi kol var alanda onlari indirdiğinizde yukardann toplar sallaniyo asaği toplari enerji santreallerine itiiyorum hepsine enerji verip canavari tekrar iitiyorum enejiye ama bitürlü tamamen ölmiyorr cok az bi canı kalio kaybolup full enerjiyle tekrar doğuyor deliricem arkadaslar bilen varsa lütfen yardım etsin tesskürederim
Topuzların hepsine enerji verince tam kafanın üstünde aradığın eşyalardan biri var(yukarı dikkatli bakınca görürsün) etrafındaki enerji kalkanı kaybolacak hemen araçtan in ve kırbaç gibi kullandığımız silahla onu yakala demo ve devam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme