Şimdi Ara

Tomtom Navigasyon Cihazları (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
945
Cevap
10
Favori
158.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Firochromis

Bu cihazda bütün Avrupa ülkeleri var mı? Sanırım benim için de en uygu cuhaz bu, diğer bir seçenek de GO 1005. İkisi arasındaki farklar nelerdir?

avrupa ülkeride var
    şu linkte ülkerlerin listesi verilmiş
    http://www.tomtom.com/tr_tr/products/car-navigation/via-series/via-135-m-europe/#tab:maps

ilk güncellemede 3GB tan fazla yükleme yapıyor
    hızlı bir internet bağlantısına ihtiyaç var :)
    hatta ben güncelleme yaparken yarıda kesildi, usb bağlantısı kesilmiş nasıl olmuşsa,
    bağlantıyı kesmeyin falan yazıyordu, aha dedim gitti alet, sonra kaldığı yerden devam etti sorun olmadı

go 1005 arasındaki farkları bende tam olarak bilmiyorum
    anladığım kadarıyla 1005'in ekranı kapasitif, daha kaliteli
    onun dışında bir fark varmı bilmiyorum

• Ben ürünü alalı 10 ay oldu ancak harita güncellemesi için ücret istiyor. Bir daha bu markanın hiçbir ürününü almayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evilhuman

Ben ürünü alalı 10 ay oldu ancak harita güncellemesi için ücret istiyor. Bir daha bu markanın hiçbir ürününü almayacağım.

müşteri hizmetlerine sordunuz mu ? ne diyorlar?
    sadece tomtom değil hangi ürünü alırsanız alın 2 seneden önce para istememesi gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresefe

quote:

Orijinalden alıntı: evilhuman

Ben ürünü alalı 10 ay oldu ancak harita güncellemesi için ücret istiyor. Bir daha bu markanın hiçbir ürününü almayacağım.

müşteri hizmetlerine sordunuz mu ? ne diyorlar?
    sadece tomtom değil hangi ürünü alırsanız alın 2 seneden önce para istememesi gerekir.

Ben de öyle biliyordum o yüzden biraz gıcık oldum. Gerekli programlar filan her şey kurulu güncelleme mevzusunda sadece gpu fix var aygıt uyarı veriyor haritanız 12 aylık güncelleyin diye harita güncelleme kısmına gelince de ücret istiyor. İrtibata geçmeyi düşünüyorum evet zira yakında İzmir'e gideceğim yön yardımı gerekli olacak.

• Arkadaşlar teleatlasın avrupa için ağır vasıta araçlarda kullanılacak haritasını bulabilme şansım var mıdır acaba ? Tomtom start2 kullanıyorum
  • arkadaşlar tomtom via 135 aldım ama bazışeyleri yapamıyorum i harfini ö harfini blamadım ben egekent 2 de oturuyorum sk no yazıyorum bulmuyor egekent iöo yazmak istiyorum beceremedim birde cihazı yeni aldım harita güncellemesi gerekmi yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cepnili1968

arkadaşlar tomtom via 135 aldım ama bazışeyleri yapamıyorum i harfini ö harfini blamadım ben egekent 2 de oturuyorum sk no yazıyorum bulmuyor egekent iöo yazmak istiyorum beceremedim birde cihazı yeni aldım harita güncellemesi gerekmi yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler.

merhaba,
    bende de via 135 var
    güncellemeyi mutlaka yapmak lazım, yukarıda bazı detaylar vermiştim

kendi cihazımdan egekent ilköğretim okulunu bulabiliyorum
    ilgiçekici nokta > şehirde içn > okul > egekent şeklinde arayınca çıkıyor
  • My TomTom Kullanarak Yeni Alınan TomTom Cihazın Etkinleştirilmesi.

Bana en çok sorulan sorulardan biridir her zaman Oysa TomTom Türkiye Sitesinde anlatılmış; paylaşayım dedim

My TomTom ile yapıldığında biraz karışık görünüyor -değil ama- TomTom Home kullananlar daha rahat. Bu sebepten My TomTom için olanı anlatayım; zaten artık yeni tüm cihazlar My TomTom kullanıyorlar/kullanacaklar.

Tomtom Navigasyon Cihazları

Kolay gelsin

• Sanırım Tomtom harita güncellemesi yayınladı Avrupa - (v9.15)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DD252Admin

My TomTom Kullanarak Yeni Alınan TomTom Cihazın Etkinleştirilmesi.

Bana en çok sorulan sorulardan biridir her zaman Oysa TomTom Türkiye Sitesinde anlatılmış; paylaşayım dedim

My TomTom ile yapıldığında biraz karışık görünüyor -değil ama- TomTom Home kullananlar daha rahat. Bu sebepten My TomTom için olanı anlatayım; zaten artık yeni tüm cihazlar My TomTom kullanıyorlar/kullanacaklar.

Kolay gelsin

Bir yıllık TomTom Start 20 kullanıcısıyım. Ürünüm haritanız güncel değil uyarısı veriyor. Hesabımdan giriş yapıyorum ücretsiz harita güncellemesi için kod girmek gerekiyormuş ancak ben ürünü aldığımda kutu içinden böyle bir şey çıkmamıştı. Ben de 2 yıl boyunca ücretsiz güncelleme olduğunu bildiğim için ürünü kullanmaya başladığım ilk zamanlar bu tarz konulara hiç dikkat etmemiştim.

Sözün özü ben de bu kod yok ve ürünü alalı 11 ay oldu. TomTom desteğe mail de yolladım ancak sizce bir sonuç alabilir miyim?

İşin kötü tarafı bu ay birçok yere gideceğim İstanbul, Bursa (düğün, aile ziyareti...) gibi ancak haritam güncel değilken ne yaparım bilemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: yabancı7

Sanırım Tomtom harita güncellemesi yayınladı Avrupa - (v9.15)

Evet ben de güncelledim dün gece haritamı
  • Merhaba.
    Via 125 kullaniyorum.
    2 yillik ucretsiz guncelleme suresi yakinda bitecek.

1- ucretsiz guncelleme sadece haritalari mi kapsiyor? Yoksa Icn guncellemesi yapmaya devam edebilecek miyim bundan sonra da?

2- yeni bir navigasyon cihazi mi alsam, yoksabir sure daha guncelleme olmadan kullanip daha sonra mi guncelleme satin alsam? (Guncelleme ucreti neredeyse yeni bir cihaz fiyatina denk geliyor)

3- ucuz guncelleme icin onerisi olan var mi? Guncelleme ucret ve kampanyalarini nereden takip edebilirim?

Simdiden tesekkurler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba
    ben tomtom via 130 aldım ömür boyu ücretsiz harita güncellemesi ve avrupa haritası bulunduğu için. cihaza internette dolaşan laz şivesini yüklemek istedim fakat uyumsuzmuş
    bunu yükleyebilmenin bir yolu varmı vede tomtom via serisine yükleyen varmı acaba
    şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: fraust

Merhaba.
    Via 125 kullaniyorum.
    2 yillik ucretsiz guncelleme suresi yakinda bitecek.

1- ucretsiz guncelleme sadece haritalari mi kapsiyor? Yoksa Icn guncellemesi yapmaya devam edebilecek miyim bundan sonra da?

2- yeni bir navigasyon cihazi mi alsam, yoksabir sure daha guncelleme olmadan kullanip daha sonra mi guncelleme satin alsam? (Guncelleme ucreti neredeyse yeni bir cihaz fiyatina denk geliyor)

3- ucuz guncelleme icin onerisi olan var mi? Guncelleme ucret ve kampanyalarini nereden takip edebilirim?

Simdiden tesekkurler...

-İÇN güncellemelerinizi de alamazsınız.
    -Harita güncelleme ücreti mevcut kullanıcılara 1 yıllık 65 lira şu anda...
  • adamlar çalışıyor Karabük 'ün ücra mahallelerinden
  • quote:

Orijinalden alıntı: adrenalin78

adamlar çalışıyor Karabük 'ün ücra mahallelerinden

Gerçekten çalışıyorlar bu anlaşılıyor; ama ilk kez araçlarını görüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: DD252Admin

Ne ilginç yorumlar okuyorum

Düzeltelim önce; çok veri tabanı olan bir harita yazılımı en iyisi anlamına gelmiyor; bunu yıllar içerisinde defalarca -gerektikçe- yazdım; sanırım daha çok yazacağım...

Ben 2 yıldır TomTom kullanıyorum; hiç kaybolmadım. Aradığım yeri bulamadığım oldu ama bir şekilde koordinatlarını bulup cihazımla gittim. Yerine kadar da ulaştırdı.

Şimdi sayısız örnek vermek mümkün ama POI (İÇN) yönünde TomTom Haritalarının yetersiz olduğu gerçeğini de kabullenmek lazım. Bu eksik noktada diliyorum TomTom kendini gelitirmek zorundadır.

Tecrübemle sabittir ama hatasız rotalama ve Navigasyon için TomTom algoritması bence hatasızdır.

Şöyle örneklendireyim; geçmişte de yazdım. A ve B noktası arasında 3 farklı rota var. Aynı uzunlukta bu 3 rotadan hangisinden giderseniz, bir sonraki seyahatinizde aynı rotayı önerir size. Dönüş yaptığınız Dönel Kavşağa kadar (trafik düzeni değişmediyse) aynı yolu gidersiniz.

Bir diğeri; Türkiyede HD (Historical Data) barındıran tek haritayı TomTom kullanır. Nedir farkı; Bir rota çizersiniz; sabah 10'da çizdği rota farklıdır, Akşam 18'de trafik bilgisi dikkate alınarak size daha akıcı (istatistiksel bilgi değerlendirerek) farklı bir rota çizer. Buna IQ Route diyorlar.

Bence cihazı/Markayı eleştirmeden evvel, sahip olduğunuz cihazı kullanmayı öğrenin; sahip değilseniz denemeden Boş Konuşmayın

Sevgiler, saygılar

Aynen katılıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tomtom start 50 var bende fakat amerikadna satın alındı ve abd haritası var içerisinde. türkiye ve ortadoğu hartitalarına ihtiyacım var
    yardımcı olabilecek bir karadaş varsa pm den memnun olurum gerçekten
  • TomTom Cihazlarda Firmware (Yazılım) güncellemesi var arkadaşlar, bilginize

Versiyon 12.071 oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DD252Admin -- 20 Eylül 2013; 20:25:08 >
  • tesekkurler guncelleme icin
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.