herkese iyi akşamlar arkadaşlar. sahibinden.com dan az kullanılmış temiz bir tomtom via 125 navigasyon cihazı aldım. daha gelmedi. kargoda. 130 TL'ye aldım. araştırdığım kadarı ile sesli adres arama, bluetooth gibi özellikleri mevcut. bu 2 özellik beni cezbetti diyebilirim.çünkü aracıma bluetooth kiti almak istiyordum.1 taşla 2 kuş vurmuş olduk diye düşünüyorum. ama navigasyonu nasıldır, haritası falan nedir, kapsama alanı geniş midir bilmiyorum. sonradan kötü bir sürprizle karşılaşmak ta istemiyorum. bu cihazı kullanan var mı arkadaşlar? veya haritaları nasıldır? tomtom iyi bir cihaz mıdır? bilgi verirseniz sevinirim.
Bende Via 125 kullanıcısıyım. Dün arabamı servise bırakınca arkadaşımın arabası ile döndüm işe. Ankara Başkent saniy sitesindeydik. Arkadaşımda Goldstar marka navigasyon vardı. Aynı anda çalıştırdık (Aynı anda aldık ve ben 2 kere güncelleme yaptım o yapmadı). Onun haritası benimkinden daha iyiydi. Ara sokaklar onda çıktı bende hiç çıkmadı. Açıkcası kalite olarak çok iyi ama harita sistemini değiştirmenin bir yolu varsa değiştiririm.
Bluetooth için çok heveslenmeyin. Arabada bağırarak konuşursunuz. Onun dışında malzeme kalitesi ve dokunmatiği çok iyi.