Şimdi Ara

NECVOX DVA 9952 Navigasyon multi media sistemi kullanan var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  NECVOX DVA 9952 Navigasyon multi media sistemi kullanan var mı

Ben aldığım Hyundai i30 arabamda ki NECVOX marka var.

Kullanan var mı bilmiyorum ama bir kaç sorum olacaktı ... ?

- Bu cihaz da Radyo kanalları biraz cızırtılı çıkıyor

- Ses sistemi kalitesini de artırmak için menuden ayar gerekiyor mu

- Navigasyonu tam denemedim ama haritalar nasıldır

- Bu marka umarım ki sorunsuzdur

- Tüm multi media cihazlarda aynı sorunlar mı var anlamadım

• Necvox a tövbe. Aklınız varsa siz de bulasmayın demistim ki almıssınız. O kadar sikayet olmasına rağmen bende aldım. Sonuc hüsran

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.B.R.O -- 10 Ocak 2014; 20:26:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

Necvox a tövbe. Aklınız varsa siz de bulasmayın demistim ki almıssınız. O kadar sikayet olmasına rağmen bende aldım. Sonuc hüsran

Aslına bakarsanız ben tercih etmedim

Yeni HYUNDAI İ30 aldım ve almadan navigasyonlu olsun demiştim ve NECVOX marka eklenmiş yeni otomobilimi verdiler

Demek ki çok sorunlu
  • quote:

Orijinalden alıntı: bamorex

quote:

Necvox a tövbe. Aklınız varsa siz de bulasmayın demistim ki almıssınız. O kadar sikayet olmasına rağmen bende aldım. Sonuc hüsran

Yeni HYUNDAI İ30 aldım ve almadan navigasyonlu olsun demiştim ve NECVOX marka eklenmiş yeni otomobilimi verdiler

Demek ki çok sorunlu

Makine de yarar dan cok zarar var.

-Radyolar sorun. Sürekli cızırtı. Iki sefer kablo degistirdiler yine aynı

-Navigasyon bir zaman sonra konumunuzu bulmakta sıkıntı yasıyor. Yetkili servise gidiyorsun , kendiniz yapın ya da necvox a gidin deyip isin icinden sıyrılıveriyorlar.Belki evimde bilgisayar yok. Ya sabır diyerek evden zor bela , arastirma yaparak guncelliyorsun , bu seferde makine tanımıyor. Necvox bayisine gidiyorsun herkes bir havalar da. Kendiniz yapacaksınız diyorlar. Yorum sizin

-Geri görüs kamerası plaka ısıgına konumlandırılmıs. Hb arabanız varsa yagmur yagdıgında yagmir sularından kamera iptal. Cok az bir görüntü var.

-Makine takilirken kullanım klavuzu bile icinden cikmadı.

Yoruldum.

Sonuc olarak baska markalara yönelin. Bir de bu markayı yetkili servislerden taktıraklcaksanız ve bu ozellikle renault sa iki sefer düşünün. Yetkili servis diye renault ta taktirdim ama en ufak bir sorunda necvox a yonlendiriyorlar. Sadece takana kadar yani.

Gidin karakoye. 500 lira daha ucuza taktirirsiniz. Paranız cebinizde kalır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bamorex

quote:

Demek ki çok sorunlu

Makine de yarar dan cok zarar var.

-Radyolar sorun. Sürekli cızırtı. Iki sefer kablo degistirdiler yine aynı

-Navigasyon bir zaman sonra konumunuzu bulmakta sıkıntı yasıyor. Yetkili servise gidiyorsun , kendiniz yapın ya da necvox a gidin deyip isin icinden sıyrılıveriyorlar.Belki evimde bilgisayar yok. Ya sabır diyerek evden zor bela , arastirma yaparak guncelliyorsun , bu seferde makine tanımıyor. Necvox bayisine gidiyorsun herkes bir havalar da. Kendiniz yapacaksınız diyorlar. Yorum sizin

-Geri görüs kamerası plaka ısıgına konumlandırılmıs. Hb arabanız varsa yagmur yagdıgında yagmir sularından kamera iptal. Cok az bir görüntü var.

-Makine takilirken kullanım klavuzu bile icinden cikmadı.

Yoruldum.

Sonuc olarak baska markalara yönelin. Bir de bu markayı yetkili servislerden taktıraklcaksanız ve bu ozellikle renault sa iki sefer düşünün. Yetkili servis diye renault ta taktirdim ama en ufak bir sorunda necvox a yonlendiriyorlar. Sadece takana kadar yani.

Gidin karakoye. 500 lira daha ucuza taktirirsiniz. Paranız cebinizde kalır.

Ben otomobili aldığımda zaten takılmıştı ve artık değiştirme şansım yok

Şimdilik öğrenmeye çalışıyorum ve Navigasyon sistemini çok beğendim

Dedikleriniz umarım sorun çıkarmaz tşker bilgi için

• Sn Bamorex, necvoxla ilgili olumlu/olumsuz yorumlarınızı yazarsanız benim gibi karar vermekte zorlananlara büyük yararınız olacakatır.
    Ben genelde olumsuz yorumlar okuyorum. Ama acaba diyorum bunlar montaj hatalarından mı yoksa genel bir durum mu.
    Sizin yorumunuz bana yol gösterecek...
  • Ben necvoxun dvc 1010 modelını kullandım hiç bir sorun yasamadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.