tamam admin sinyali de alıyor resertlemem gerekiyormuş :P
Geçmiş olsun
Bazen gözden kaçan küçük bir ayrıntı tüm sorunları çözermiş
doğru diyorsunuz teşekkürler herşey için tomtom destek timinede teşekkürler yinede haritalarını güçlendirmeleri lazım
quote:
Orijinalden alıntı: whitevoice
doğru diyorsunuz teşekkürler herşey için tomtom destek timinede teşekkürler yinede haritalarını güçlendirmeleri lazım
Yeni yazılım çıktı; güncellemenizi yapınız.
Haftasonu İstanbul Testlerimde 5 nokta ile Anadolu Yakasında hiç hatalı yere götürmedi, bildiğim yollar için konuşayım; hiç hatalı rota çizmedi. Bilginize... Ayrıca dönüş yolunda da Düzce'ye kadar tamamen düzgün navigasyon yaptırdı.
Daha önceki denemelerimden de izlenim aktarayım; İzmit, Gölcük, Karamürsel, yalova ve Sakarya üzerinde oldukça hatasız ve stabil çalıştı.
Bazı küçük noksanlar var ama (örnek Kozyatağından -> Koşuyoluna kadar D100 isimsiz yol olarak görünmekte ) düzeltme bildirdim; herhalde o da kısa zamanda düzelir. Mapshare güncellemelerini almak lazım
Şirkette aynı anda tomtom via 125 ve goldsmart marka iki adet navigasyon aldın. Aynı anda kullandım. İşçilik malzeme olarak tomtom harika. Harita sadeliğide güzel ama cihaz çok sade. Goldsmartta yol bilgisayarı (min. ve max. hızlar, min. ve max. rakım, ortalama hız vs.) varken tomtomda böyle bir hizmet yok malesef. Keşke araya onuda sıkıştırsalardı. Birde harita güncellemesi çok iyi değil. Son güncellemeyi almadım henüz ama nkaradaki yeni açılan bulvarı (odtü yolu) bilmiyor cihaz.
Genel olarak tavsiye edebilirim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme