Şimdi Ara

tomtom via 125 turkey v8.60

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
8.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tekrar merhaba arkadaşlar başlıktaki cihazımı bilgisayara bağladığımda cihazınız güncel diyor fakat map turkey v8.60 ve yayımlanma tarihi 10/2010 olarak geçiyor ne yaptıysam güncelleyemedim haritanız güncel diyor siteden baktığımda daha güncel bir harita gördüm fakat güncellemiyor yani cihazını güncel diyor sorunla ilgili bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim iyi forumlar.

• 1-www.my.tomtom.com/getstarted sayfasına gidip "Bir Hesap Yaratın" veya "Giriş Yapın"

2- MyTomTom eklentisini indirip kurun bilgisayarınıza. (Tercihen Firefox ve Chrome tarayıcı kullanın)

3- Üyeliğinizi aktif ettikten sonra giriş yapın ve cihazınızı bağlayın.

4- MyTomTom (Yeşil Kutucuk) tıklayın; Promosyon Kodunu girin Tamam deyin.

5- Cihazınız için önce 2 güncelleme gelecek ardından "Sonbahar Haritası" yüklenecektir.

Bu şekilde bir denermisiniz. Bir yerlerde hata yapıyor olmalısınız.

Kolay gelsin

• bu mytomtom eklentisi dediğiniz program bilgisayara kurulan mı yoksa chrome eklentisi olarak mı eklenti diyorsunuz o yüzden aklıma takıldı ben bilgisayara kurulanı indiriyorum da sağ altta olan küçük ekranlı program o değilse bu eklentinin direk linkini atabilirmisiniz ben bulamadım çünkü
  • Cihazınızı bilgisayara bağlayın ve sürücünün kurulmasını bekleyin. Windows 7 otomatik tanıyor zaten TomTom Cihazları.
    Sonra Firefox veya Google Chrome açın. Her ikisine de eklenti olarak kurulacaktır.

Tüm işlemler bittikten sonra görünümünüz bu şekilde olacak.

tomtom via 125 turkey v8.60
  • Buyrun bu da indirme sayfası...

MyTomTom Download
  • Yine olmadı anlamadım birde başka bilgisayardan deniycem sağol yardımın için yinede çözüm önerisi olanlar yazabilir teşekkürler tekrar iyi forumlar.
  • Internet Explorer kullanmayın, Firefox veya Google Chrome en iyisi. IE'de ben de kuramadım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ie kullanmıyorum zaten chrome kullanıyorum kuruyorum fakat cihazınız güncel diyor yeni mapi yüklemiyor.
  • O zaman Promosyon Kodunuzu aktif etmenin bir yolunu bulmalıyız. Kutu kapağının içindeki etiket numarayı yazdınız değil mi?

Ve buraya girdiniz.
    https://www.tomtom.com/tr_tr/mytomtom/promotioncode/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DD252Admin -- 7 Kasım 2011; 8:53:35 >
  • Müşteri hizmetlerine attığım mailden cevap gelmiş aynen şöyle
    "2 yıllık ücretsiz harita güncelleme servisi tarafımızdan hesabınızda aktifleştirilmiş olup herhangi bir aktivasyon kodu girmenize gerek kalmamıştır."
    aktive olduktan sonra sağ üstte yeni öğeler var dedi girdim ve şuan 8.75 güncellemesini yapıyorum yardımlarınız için çok sağolun iyi forumlar.
  • Şimdi artık sahip olduğunuz haritaların üzerinde değişiklikler/düzeltmeler yapmanın hazzını yaşamaya başlayacaksınız. Bu düzeltmeleri MapShare ile diğer insanlarla da paylaşacaksınız.

IQRoutes ve Trafik Bilgisi (İstanbul'da var şu an) ile alternatif rotalar arasında daha doğru tercih yapabileceksiniz.

TomTom'a özel bir uyarıyı yapayım da sonradan Sürpriz olmasın; bir noktaya rota çizdiniz ve o yolculuğu yolun durumuna göre gerçekleştirsiniz. Yolun durumu derken, mesela bir kavşakta çalışma vardı, bir sonrakinden döndünüz gibi...

Sonra o noktaya tekrar gitmeniz gerekiyor; o rotayı başarılı olarak kabul edip hatırlayarak sizi yine o yoldan görürüyor. Yine değişiklik yapıldı, bu sefer o hatırlanıyor. Yani TomTom'da bir rota sürekli gelişip hatasız hale getirilip kayıt altına alınıyor Hoş bu Türkiye şartlarında me derece etkili olur tartışılır

Size keyifli navigasyonlar dilemekten başka birşey kalmıyor

Not: TomTom Desteğin rezalet olduğuna dair çok kişi yazdı çizdi bu forumda, doğru olup olmadığını bugün anladınız siz...

• merhaba kardeş tomtom aktivasyon kodu için müşteri hizmetlerinin mail adresini rica ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertyil

merhaba kardeş tomtom aktivasyon kodu için müşteri hizmetlerinin mail adresini rica ediyorum

Web üzerinden;
    TOMTOM-TR_DESTEK

Telefonla;
    212 356 9707
    Hafta içi her gün: 10:00 - 18:00
  • Sayın İlgili,

TomTom Müşteri Desteğinden kişisel yardım isteğinde bulundunuz.

Aşağıda isteğinizin ve verdiğimiz cevabın bir özeti bulunmaktadır.

Bu e-postayı doğrudan yanıtlayabilirsiniz.

Üç gün içinde bizimle irtibata geçmezseniz, olay otomatik olarak kapanır fakat sorunuzu 28 gün içinde güncelleyebilirsiniz.

Burayı tıklayarak çevrimiçi formumuzla da yanıtlayabilirsiniz.

Subject
    harita güncellemesi

Discussion Thread
    Auto-Response 30/10/2012 09.51 PM
    The following answers might help you immediately. (Answers open in a separate window.)
    Answer Link: Aksesuar satın almak için
    Answer Link: Yeni haritalar alma
    Answer Link: Harita Güncelleme Servisi etkinleştirme kodu
    Answer Link: MyTomTom'a bağlanan cihazlar
    Answer Link: TomTom cihazım çalışmıyor. Cihazımı nasıl sıfırlarım?

Customer By Web Form (temel göğüş) 30/10/2012 09.51 PM
    sayın tomtom yetkilisi yaklaşık 2 hafta önce tomtom via 125 navigasyon cihazı satın aldım kullanma kılavuzunda belirttiği üzere mytomtom programını kurdum cihazın aktivasyon kodunu girdim mytomtom cihazınız güncel diyor fakat ''cihazım ve ben'' bölümüne girdiğimde Türkiye Haritasını ''s.860.3103'' ve sürüm tarihini 10/2010 olarak gösteriyor bildiğim kadarı ile bu sürüm son sürüm değil böylece cihazımında güncel olmuyor ayrıca cihazı bilgisayara her bağladığımda mytomtom 2 yeni öğe gösteriyor fakat hiç bir şekilde işlem yapmıyor. Özetle hali hazırda ki harita kesinlikle güncel değil kurban bayramında memleketim olan Malatya ya gittim 500 yıllık ilçem (yeşilyurt) haritada yoktu.
    cihaz BH122A00136 (0) (16.2)
    harita 'turkey' s.860.3103
    sürüm tarihi 10/2010
    ambalaj kutusu içerisinde ki kod : 3FVYQG2Z45U
    sorunumla ilgilenirseniz memnun olurum. Temel GÖĞÜŞ

Question Reference #121031-003428
    Product Level 1: Car Navigation
    Product Level 2: Via 125
    Category Level 1: Getting started
    Category Level 2: Latest Map Guarantee
    Date Created: 30/10/2012 09.51 PM
    Last Updated: 31/10/2012 10.40 AM
    Status: Waiting

[---001:001810:06643-

yukarıdaki alıntı benim tomtom müşteri hizmetleri ile yaptığım yazışmadır eğer hepsini okursanız beni anlarsınız lütfen yardım çünkü çıldırmaküzereyim

• Ne zaman oldu bu yazışma?
  • dün gerçekleşti
  • quote:

Orijinalden alıntı: whitevoice

dün gerçekleşti

Bekleyin, 2 gün içerisinde size dönüş yapacaklardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu gün onlara tekrar alttaki e-mail'i gönderdim

arkadaşım sizin gönderdiğiniz linkleri tomtom sitesinden hepsini teker teker denedim ama haritam hala güncel değil. cihazı bilgisayara bağladığımda 2 tane güncelleme görünüyor fakat herhangi bir indirme yapmadan cihazımın güncel olduğunu gösteriyor ama haritam güncel değil ayrıca cihazın aktivasyonunu da yaptım kodu tekrar girdiğimde bu kodla daha önce aktivasyonun yapılmıştır deniyor. ve ben hala ne ilçemi ne de kasabamı tomtom haritasında göremiyorum. e-mailde 3 gün içerisinde bizimle bağlantıya geçilsin demişsiniz. tomtom müşteri hizmetlerini arıyorum karşıma bant kaydı çıkıyor canlı bir kimse ile görüşemiyorum. biliyorum bu mesajda otomatik olarak gönderiliyor. galiba sizin varlığınızda şüpheli neyse cihazınıza ödediğim para çöpe gidecek anlaşılan. birde 2 sene harita güncellemesi ücretsiz diyorsunuz biz tomtomu dünya markası diye aldık ama pişman olduk neyse allah başka pişmanlık vermesin.

• teşekkür ederim admin yarıdan sonra sonuç hakkında size tekrar mesaj yollarım
  • sevgili admin dediğiniz gibi tomtom destek servisi problemimi çözdü ve haritanın en son sürümünü sorunsuz bir şekilde cihaza kurdum fakat şimdide geçerli GPS sinyali bekleniyor diyor ama bir türlü sinyali alamıyor veya uydu bulamıyor :(
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.