Şimdi Ara

TOMTOM VIA 135 (ömür boyu güncelleme) Tavsiye edermisiniz (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
3
Favori
30.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DD252Admin

Selamlar,

Güncelleme dosyasının cihaza yüklenememesi TomTom Connect yazılımıyla alakalıdır; yeniden kurup, cihazınızı resetleyin (20 sn. açma kapama tuşunu basılı tutarak tamtam sesi geldiğinde bırakın) Kişisel verileriniz silinmez.
    Sonra cihazınızı tekrar bağlayın. Güncelleme alması gerekli.

Ayarlar altında Hız kameralarını göster seçeneği aktif mi? Değilse aktif edin gösterir. Cihazınız üzerinde işaretlediyseniz gösterir, bende gösteriyor.

Keyifli navigasyonlar.

Hız kameraları uyarılarını açtım.
    Bir kaç yere hız kamerası ekledim denemek için...
    hatta "teşekkürler" ibaresi bile aldım.
    Güncelleme ile ilgili 1 adet dosya da sorun yaşadım.
    Tekrar inceleyip size yazarım.Cevaplarınız için teşekkürler @DD252Admin.

• quote:

Selamlar,

Güncelleme dosyasının cihaza yüklenememesi TomTom Connect yazılımıyla alakalıdır; yeniden kurup, cihazınızı resetleyin (20 sn. açma kapama tuşunu basılı tutarak tamtam sesi geldiğinde bırakın) Kişisel verileriniz silinmez.
    Sonra cihazınızı tekrar bağlayın. Güncelleme alması gerekli.

Ayarlar altında Hız kameralarını göster seçeneği aktif mi? Değilse aktif edin gösterir. Cihazınız üzerinde işaretlediyseniz gösterir, bende gösteriyor.

Keyifli navigasyonlar.

Sayın @DD252Admin arkadaşım;
    Ben kullandığım cihazı bilgisayara bağlayıp,
    bilgisayardaki büyük haritada İÇN veya hız kamerası eklemek istiyorum.
    Cihaz çok küçük olduğu için direkt bilgisayardan yapmak istiyorum.
    Hız kamerası ekle dersem "bulunduğunuz ülke buna izin vermiyor" diyor
    Bende bu hız kameralarını İÇN gibi ekleyip ayrı bir uyarı koymak istiyorum.
    Bana yardımcı olurmusunuz ne yapmam gerekiyor...
    Şimdiden teşekkürler.

• fikretkurt F kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

Cihazınızın yazılımında herhangi bir kısıtlama getirilmemişse SPeedcam ekleyebiliyorsunuz. Ben ekleyebiliyorum ve görünüyor. Kısıtlanmış olabilir, çünkü ücretli bir hizmet; aynı zamanda şu an Türkiye'de geçerli mi bilmiyorum. Konuşmuştuk zamanında TomTom konusu altında.
    TomTom Navigasyon Cihazları

Ancak bazı yollar var tabi, imkansız değil. Google Earth ile hız kameralarını (internette bulabilirsiniz speedcam.txt ismiyle aratın) açıp; sonra bu dosyayı .kml olarak farklı kaydedip; bir online konvertör yazılımıyla .ov2 uzantısıyla kaydedince cihazınıza tanımlanabilecek hale gelir. Bu dosyayı Connect yazılımıyla 3.Parti ekleri olarak (İÇN gibi) cihazınıza yükleyebiliyorsunuz.
    Bir diğer yol; Poi Plaza sitesi.www.poiplaza.com giriş yapıp, Türkiye için çok sayıda İÇN Dosyası (speedcam dahil) bulabilir ve cihazınıza atabilirsiniz. Bu daha pratik bir yol olur. Site üzerinde bildirimde bulunabiliyor, yaparsanız katkınız olur.

Malesef TomTom cihazlar biraz sıkıntılı talep ettiğiniz konuda. Ancak Destek hatlarından mail veya telefonla destek almanız da mümkün.

Kolay gelsin.

• arkadaşlar kardeşimle beraber tom tom via135 modelini aldık ilk defa navigasyon kullacıcaz sormak istediğim birkaç şey var
    1. bu modelde adresleri sesli komutla girmek mümkünmü.
    2. harita güncellemesi ömür boyu diyor ama bazı arkadaşlar 2yıl sonra ücret istendiğini yazmış
    3. araç içerisinde çakmak girişinde sürekli şarja takılı kalınca bir sıkıntı olurmu yoksa şarjı bittikçemi takmalıyız.
    4. cihazı verimli kullanabilmek için sizin tavsiye edebileceğiniz ayarlar,tavsiyeler yada yorumlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Selamlar,

Cihazınızın yazılımında herhangi bir kısıtlama getirilmemişse SPeedcam ekleyebiliyorsunuz. Ben ekleyebiliyorum ve görünüyor. Kısıtlanmış olabilir, çünkü ücretli bir hizmet; aynı zamanda şu an Türkiye'de geçerli mi bilmiyorum. Konuşmuştuk zamanında TomTom konusu altında.

Ancak bazı yollar var tabi, imkansız değil. Google Earth ile hız kameralarını (internette bulabilirsiniz speedcam.txt ismiyle aratın) açıp; sonra bu dosyayı .kml olarak farklı kaydedip; bir online konvertör yazılımıyla .ov2 uzantısıyla kaydedince cihazınıza tanımlanabilecek hale gelir. Bu dosyayı Connect yazılımıyla 3.Parti ekleri olarak (İÇN gibi) cihazınıza yükleyebiliyorsunuz.
    Bir diğer yol; Poi Plaza sitesi.www.poiplaza.com giriş yapıp, Türkiye için çok sayıda İÇN Dosyası (speedcam dahil) bulabilir ve cihazınıza atabilirsiniz. Bu daha pratik bir yol olur. Site üzerinde bildirimde bulunabiliyor, yaparsanız katkınız olur.

Malesef TomTom cihazlar biraz sıkıntılı talep ettiğiniz konuda. Ancak Destek hatlarından mail veya telefonla destek almanız da mümkün.

Kolay gelsin.

Cevaplar için teşekkür ederim @DD252Admin.
    Türkiye'de hız kamera bildirimi yasal değil..

• quote:

Selamlar,

Kolay gelsin.

Sayın @DD252Admin arkadaşım;
    online konvertör yazılım kullanmayı bilmiyorum.
    En son navigasyon cihazına yükleme için connect yazılımı kullanmayı da bilmiyorum..
    Kısacası pratik yolunu bulamadım daha...
    En son şu yöntemi düşündüm;
    kendi bildiğim hız kameralarını "library" adında kaydetsem diyorum....

• Selamlar,

Hayırlı olsun cihazınız

Hızlıca cevaplayayım.
    1- Henüz Türkçe aktif değil.
    2- 2 yıllık cihazlar farklıdır; ÖBG beyan edilmişse güvenebilirsiniz.
    3- Bu şekikde kullanım öneriliyor zaten.
    4- Forumda "TomTom Navigasyon Cihazları" ismiyle bir konumuz var. Aratın bulursunuz; kullancı tavsiyeleri orada mevcut.

Saygılar
  • fikretkurt F kullanıcısına yanıt
    Zor bir durum Öğreniyor insan ama. Ben de 3 yıl evvel bilmiyordum
  • DD252Admin kullanıcısına yanıt
    TEŞEKKÜRLER.
  • Avrupa yolculuğum için alacağım bu cihazı, yurt dışında kullanan arkadaşlar var mı acaba? Ömür boyu harita güncelleme olayı avrupa haritası içinde geçerli mi? İyi formlar.
  • Tomtom Via serisi için, Türkiye'de iyi diyen, İstanbul'da çok yeterli diyen arkadaşlara bir sorum olacak.

Yenikapı Marmaray İstasyonu cihazlarınızda var mı? Ben benimkinde bulamıyorum. Kullanıp memnun olan arkadaşlarda var mı acaba bu? Eski istasyon değil, şu an kullanılan Marmaray İstasyonu?
  • habuka H kullanıcısına yanıt
    Cihazda Avrupa haritası yüklü. Sıkıntı olmadan avrupa yönünde kullanabilirsiniz. Güncelleme sorusu için de cevabım; Evet.
  • Bugün Teknosa dan aldım Via135 i...
    Lakin hala bağlantıyı kuramadım PC ile...
    Bakalım çözeriz herhalde...
  • arkadaşlar via 135 cihazın çakmak giriş adaptörü benim arabada çalışmıyor yada tam oturmuyor fazla bastırınca çalışıyor araba opel astra benim telefonum için aldığım ttec araç şarjının çakmak adabtörünü takınca çalışıyor şimdi ben kendi adaptörü yerine bunu kullandığım için bir sorun oluşurmu acaba. ne önerirsiniz.
  • Selamlar,

Amper önemlidir. Cihazınız 1A ise TTEC 2A ile şarj ediyorsa sürekli hızlı şarj eder. Cihaz dolduğunda akımı keser.
  • DD252Admin kullanıcısına yanıt
    Hiç bakmadım açıkçası yani zararlımı oluyor bir bakayım
  • Zararlı olmaz her ikisi de araç şarjı olduğundan. Orijinal şarj 1A ise diğeri de aynıysa sorun yok. TTEC 2A ise hızlı şarj eder.
  • Arkadaşlar bu alette ses komutu var mı türkçe olarak birde kulaklık girişi?
  • merhaba ben de bu cihaz var, 45 EU ülke haritası da hediyeydi. çok memnunum SADECE CİHAZIN GÜNCELLEMELERİNDE KANSER olmamak mümkün değil.
    sürekli hata veriyor, tekrar başa dönüyor, bağlantı hatası veriyor. harita bulunamadı uyarısı veriyor.. rezalet yani..
  • Tarih 20.11.2015...
    Aldığımız navigasyon cihazları artık fuzuli sınıfına girdi..
    Çünkü 1 hafta önce Google Haritalar Türkçe Sesli navigasyon desteği geldi...
    Hayırlısı olsun artık...
    Navigasyon cihazı arayan arkadaşlar akıllı telefonlar işinizi görür,bu navigasyon cihazlarına artık para vermeyin...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.