Selam arkadaşlar öncelikle hedefim 35k ya girebilmek. AYT denemelerinde 45-60 TYT denemelerinde 70-85 arası değişiyor. AYTde bilgi eksikliklerimi giderip 60 net üstüne çıkmayı hedefliyorum. Asıl sorun ise TYT'de 80 üstü yapamama korkusu. Türkçe'de 25-36 arası, matematikte 27-35 arası, fende 8-14 arası, sosyalde ise 11i geçemiyorum. Sosyalde 11 neti geçemememin nedeni de coğrafya, felsefedeki bilgi soruları ve Dindeki bilgi soruları. Sosyali 15 nete çekip biraz rahatlamak istiyorum açıkcası. Bundan dolayı da ''Tonguç'un TYT Sosyal Bilimler Hızlı Tekrar'' adlı kitabı var onu almayı düşünüyorum. Sizce deneme mi alayım yoksa bu kitabı mı? Coğrafyada bilgi eksiğim olduğu için alsam işe yarar mı son bir ayda?(Coğrafyada 2 neti geçemiyorum). Umarım cevap verirsiniz. İyi çalışmalar dilerim.
up okuyan arkadaşlar düşüncelerini bile dile getirseler güzel olur.
Hocam o soru bankasını çözsen bile unutma olmayacak mı aslında tam oturmuyor uzun vadede. Sınava az kaldı ama deneme derdim. Çözsen de şuan kalıcı olur gerçi ama uzun vadede silinip gidiyor hepsi 1.5 ay sonra falan gibi
Hocam ilk 1k isteyenler bile ben dahil sosyale istediğim üniversitenin netini geçmeden çalışmayacağım o yüzden sen de bakma bence sosyale çalışıcaksın o soru ya gelir ya gelmez ayt mattan 1 soru yap tytden 3 sosyal
Kardeşim zaten sınavda sosyali 15 üstü yapmama yardımı olsun yeter. 1 ay kaldı zaten bunu çözüp bitirsem 5-6 netlik katkısı olsa hedefimi rahatlıkla geçiyorum. Zaten arkadaşlara falan da sordum onlardan cevap alasıya sipariş edesiye 25 gün falan kalır. çözesiye 1 hafta geçer 15 gün kala bitse unutmam gibi düşünüyorum.
KvgrsnK
kullanıcısına yanıt
Plan yaptım kalan dönemde zayıf olduğum yerleri belirledim. Hedefim olan netleri geçiyorum zaten her denemede olmasa bile. Kalan zamanda Ayt Matematikte 30+ yapsam bile onu 37+ ya çıkarmaya(Özellikle geometri bölümü geometri dışında max 2 yanlış geliyor), Ayt Fende ortalama 15-26 civarı yapıyorum onu 25+ yapmaya(özellikle bunun için uğraşıyorum), Bir de sosyal bilimler(TYT netlerim düşük geldiği için).
Sosyale çalışma sebebim coğrafya hakkında fikrimin olmaması belki siz az da olsa hatırlıyorsunuzdur bir şeyler. En azından coğrafya çalışıp 3 net falan arttırmak bile yeter bana. İyi akşamlar dilerim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme