Şimdi Ara

tonlakazan da gnctrkcll ve çalarken dinlet tonları yeniden bizlerle

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gnctrkcll ve çalarken dinlet tonları tekrar tonlakazan.com da,su an 14000 ton bos durumda toplamda 28000 i askın ton acık,tonu olmayan kalmasın yalnız cagrı basına 0.5 kontore dusurmusler

• quote:

Orjinalden alıntı: drdarkboy

gnctrkcll ve çalarken dinlet tonları tekrar tonlakazan.com da,su an 14000 ton bos durumda toplamda 28000 i askın ton acık,tonu olmayan kalmasın yalnız cagrı basına 0.5 kontore dusurmusler

0,5

Sitesinde 1 diyor

Seni arayanlar, sen telefonu açmadan önce bir markanın reklam müziğini dinleyecek*. Telefonu açıp görüşmeye başladığın an en az 1 kontör/15saniye kazanmış olacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.volkan -- 30 Mart 2009; 11:32:26 >

• su anda bosta cafe crown tonu var 700 adet,beklemeyin 1 kntr cagrı basına normal reklamlarda
    quote:

Cevaplanan çağrı başına kaç kontör veya dakika kazanılır?

Üyenin dahil olduğu (dinlettiği) kampanyada belirlenen ödül miktarına bağlıdır. Ancak kampanyaların alabileceği minimum ödül 1 kontör/15 saniyedir.

turkcell bunu demis ama kendisi 0.5 kntr veriyor,sanrım hızlı bi tepki olmus 0.5 kntr guncellemesi bu bolumu bile guncellemeye fırsatları olmamıs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rama........ -- 30 Mart 2009; 11:38:58 >

• baktılar çok zarar ediyorlar 0.5 kontöre düşürdüler..cafe crown 1 kontör kaçırmayın..
  • cafe crown tonu güzel olmamasına rağmen bitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaTeeH -- 30 Mart 2009; 11:40:02 >
  • Cafe Crown - Haydi Sen de Hoptekle! şu an için bitti..600küsür kişi 3-4 dk da bitirdi tonu :)
  • bende aynı şeyi fındık fıstık bool için düşünmüştüm..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    METRO+ DA ÇALAN TÜM ŞARKILAR
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya bu tonlakazanda işler nasıl yürüyoo arkadaslar ton ları 1 haftta kullanabiliyoruz bütün tonların limitleri dolu saten topu topu 4 ton var
    simdi bunlar bir hafta sonramı kullanılabilir hale gelcek yoksa hergun mu limitler kullanılabilir hale geliyoo ben anlamadım ne zman baksam limit dolu limit dolu 40 yılın basında turkcell den kontör kazancaz onuda varya vermemek için elinden geleni yapıyolar
  • quote:

Orjinalden alıntı: yankstyle

ya bu tonlakazanda işler nasıl yürüyoo arkadaslar ton ları 1 haftta kullanabiliyoruz bütün tonların limitleri dolu saten topu topu 4 ton var
    simdi bunlar bir hafta sonramı kullanılabilir hale gelcek yoksa hergun mu limitler kullanılabilir hale geliyoo ben anlamadım ne zman baksam limit dolu limit dolu 40 yılın basında turkcell den kontör kazancaz onuda varya vermemek için elinden geleni yapıyolar

arasıra gir siteye belki boşa çıkan olabilir...başkalarının süresi bitince boşa ton çıkıyor, onlardan kaparsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rapator -- 31 Mart 2009; 19:35:38 >
  • tonlakazan iğrenç bi hal aldı artık hemde zaten verdiği kontörleri kontörden saymıyorum ben knt bittiğinde ara geçişi yapmıyor dak. 4 kontörden bizide sömürüyor..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.