bu dragon tooth hammermi eer oysa çok iyi kar bu silah int pri. için en iyi silahlardan biri
quote:
Orjinalden alıntı: snookey
bnce zarardasın çünkü geçenlerde öle gezerken bi adam gördüm +5 tooth 900m koymuş serwer cypher. ya sen zarardasın yada o adam itemin değerini bilmeyen bi enayiydi
orası cypher ben zamında +7 warior sheli 180m alığımı bilirim
merak etme güzel bi int priest itemi hayırlı olsun
priest impact e o parayı veren zihniyete yazık
Kazık yemissin dien arkadaslara öle bir gülüorumki +3 tooth u 17 gbye sattım +7 ori impecti 500m int priest için önemli olan hp defanstır.160 hp buyuk bir destek coq buyuk kazık atmıssın
int priestlerin impect+7 takanlarına gülüyorum çünkü int priest atak yapmaz, defans yapar zaten bunun için inte verirler +7 impactın bonusu olmadığı için adama çok büyük kazık atmıssın aldığın silah muhtesem sen kafanı yorma çok iyi idare eder seni
bence kardasın prıestde hp bonus önemli
çok iyi yapmışn
quote:
Orjinalden alıntı: expower
+7 ımpack 100 attack 70 damagesi var sadece 160 hp için değermi ? bende büyük kazık yamişsin
kardes int priestten bahsediyoz
int priest napsın atağı hey allahım ya
ben baya bi kardasın çünkü tooth baya para ediyo 35-40 gb ye çıkıyo fiyatı cypher için 7gb impact +21gb = 28 gb süper bi takas
bence çok iyi yapmışsın bunu int. priestlere sölüyorum sakın attackı çok olan itemler almayın hp,mp,hp recovery,mp recovery.... alın bunları bulamazsanız GLACİER damageli alın
quote:
Orjinalden alıntı: turan91
bence çok iyi yapmışsın bunu int. priestlere sölüyorum sakın attackı çok olan itemler almayın hp,mp,hp recovery,mp recovery.... alın bunları bulamazsanız GLACİER damageli alın
ii yapmışın
İnt. priest ' in içi dışı hp oLmaLıdır.Bence iyi bir takas.Bu arada defans ' ın feLan kac biLmiyorum ama canın az benim diez ' de int priest ' im vardı buffsuz 3.3k hp vardı.TakıLarını sağLamLaştır.
bence iyi etmişsin bu ara shelleri de dizmişiz hayırlı olsun masterin shellin ve toothun :))
quote:
Orjinalden alıntı: Caduceus
bence iyi etmişsin bu ara shelleri de dizmişiz hayırlı olsun masterin shellin ve toothun :))
seni tanıyom ben saol
quote:
Orjinalden alıntı: _Pet_Mage_
quote:
Orjinalden alıntı: Caduceus
seni tanıyom ben saol
sen de kimsin :)))
quote:
Orjinalden alıntı: To die
çok iyi yapmışn
+1
kazık yemişin diyenler tooth un nasıl bi silah oldugunu biliyolarmı acaba
bence ii yapmısın seklide güzel
bi kere atack sana lazım değil 160 hp silah olmasa bile elinde çok büyük bi kazanç
ama atack yönünden bakarsak çok büyük bi kazanç yapmışsn zaten tooth FAST vuruyo 1,elementali çok fazla 2,lighting deil flame 3
YANİ ATACK OLARAK BAKARSAK PRİEST İMPACT +8 İLE TOOTH+7 AYNI ŞEKİLDE ADAM KESER 160 hp çok büyük bi kar ayrıca atack yönünden de çok büyük bi kar yapmşn herşey ap deil