Şimdi Ara

TOOTH +7 TAKAS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler ben 21gb + priest impack +7 verdim tooth +7 aldım.sizce çok mu vermişim yoksa değer mi? tooth özellikleri::attck power 60 flame damage:90 hp bonus:160 unıq item

NOT SS ALT TARAFTADIR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Pet_Mage_ -- 17 Şubat 2007; 20:07:05 >

• +7 ımpack 100 attack 70 damagesi var
    sadece 160 hp için değermi ?
    bende büyük kazık yamişsin
  • BİR SS YOLLARMISIN HEP SÖYLÜYORLAR AMA HİÇ GÖRMEDİM
  • quote:

Orjinalden alıntı: expower

+7 ımpack 100 attack 70 damagesi var

ınt priest için önemli olan hp be defans değilmi
  • bence cok kardasin 160 hp int preist icin iyi silahda olmasi tooth iyi bir silah kardaasin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 17 Şubat 2007; 20:01:41 >
  • quote:

BELKİ ADAM MAGE MAGE OLARAK KULLANCAK
  • bencede kötü etmissin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ss yolluyorum bırazdan
  • iyi iyi fena deilde hafif bi kazık yemisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheSchzophrenic -- 17 Şubat 2007; 20:00:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: komanchii

quote:

BELKİ ADAM MAGE MAGE OLARAK KULLANCAK

• quote:

Orjinalden alıntı: _Pet_Mage_

Beyler ben 21gb + priest impack +7 verdim tooth +7 aldım.sizce çok mu vermişim yoksa değer mi? tooth özellikleri::attck power 60 flame damage:90 hp bonus:160 unıq item

abiiiii bu kadar karda olamaz bi insan ben daha gecen gün bakıra kestım tooth cıktı we 18 gb ye sattımm +0 ı dusun nasıl bi kardasın sen onla öle bi charını disersınkı sorma
  • priest ımpack +7 den ii oldugu kesın de.zaten prıest +7 600m falan adama toplam 27gb verdım.bence deger cunku cok bulunmuyor.
  • quote:

priest ımpack +7 den ii oldugu kesın de.zaten prıest +7 600m falan adama toplam 27gb verdım.bence deger cunku cok bulunmuyor.

kardasin sen kafana takma tooth daha yeni ismini duyan insan gelip kotu diyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 17 Şubat 2007; 20:04:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Beta_

quote:

Beyler ben 21gb + priest impack +7 verdim tooth +7 aldım.sizce çok mu vermişim yoksa değer mi? tooth özellikleri::attck power 60 flame damage:90 hp bonus:160 unıq item

abiiiii bu kadar karda olamaz bi insan ben daha gecen gün bakıra kestım tooth cıktı we 18 gb ye sattımm +0 ı dusun nasıl bi kardasın sen onla öle bi charını disersınkı sorma

nasıl +0 ını 18gb ye mı sattın yanı
  • bnce zarardasın çünkü geçenlerde öle gezerken bi adam gördüm +5 tooth 900m koymuş serwer cypher. ya sen zarardasın yada o adam itemin değerini bilmeyen bi enayiydi
  • quote:

Orjinalden alıntı: snookey

bnce zarardasın çünkü geçenlerde öle gezerken bi adam gördüm +5 tooth 900m koymuş serwer cypher. ya sen zarardasın yada o adam itemin değerini bilmeyen bi enayiydi

1. o +5
    2.serverdan servera degısebılır. +5 le +7 arasında çok fark var
  • Çok İyi Yapmışsın.Şeklide Çok Güzel.ßirde DOL +6 Filan ßulabilirsen Charın Daha İyi Olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: ULtraV1olet

Çok İyi Yapmışsın.Şeklide Çok Güzel.ßirde DOL +6 Filan ßulabilirsen Charın Daha İyi Olur

Evt aslında dol alıcaktım +3 falan sonra bu denk geldı bunu aldım.sımdılık +8 kalkan var o yeter herhalde daha lwlım 60
  • en iyisi int çi adam priest imp tutmaz
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.