Şimdi Ara

Top 20 Legendary Kart Listesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugünkü metaya uygun oyundaki en iyi 20 legendary kartın listesini içeren videomuz yayında!

İzleyin, beğenirseniz de lütfen paylaşın arkadaşlar. İyi seyirler ;)
    Hearthstone videolarının devamı için beğeni atın ve abone olmayı unutmayın!

• Bilgilendirme çok temel düzeyde olmuş. Yorumlamanız ise kartın altındaki yazıyı okumanızdan pek ileriye gidememiş malesef. Bu arada Reno tgt de değil Leage of explorers da geldi.
  • Carpe Vita kullanıcısına yanıt
    Temel düzeyde olması lazım zaten, çünkü bu bir liste sadece. detay anlatım olsaydı 5 saatlik video olurdu belki de :D

Aslında hiç bilgi vermeyip direk listeyi vermeyi bile düşünmüştüm, şöyle 3 dakikalık video olurdu o zaman ama dedim yeni başlayanlara daha faydalı olabilir belki. İngilizce sıkıntısı yaşayan çok arkadaş var.

Bu arada Reno Jackson için grand tournament adventure'ı demişim yanlışlıkla :D
    Leage of explorers tabi ki de...

İzlediğiniz ve yorumunuz için teşekkürler ;)
  • Güzel olmuş , tamda birikmiş olan dustları hangi legend kağıtlara harcasam diye düşünüyordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Listeyi yazılı olarak da ekleyebilir misiniz? Defalarca videoyu izlemek zorunda kalmayalım..
  • xLordRealx kullanıcısına yanıt
    Videonun açıklama bölümüne listeyi yazılı olarak da ekledim.
  • Alakiri listeye ekleyen nedir? Bence onun yaptigini doomhammer daha iyi yapıyor.

• Statları düşük olabilir ama buff alırsa sahada harika işler çıkartabiliyor..
  • birinci sırada doctor random guy.
    Bence bu eleştiriye hiç gerek yoktu kartla alakalı çoğu önemli bilgiyi vermiş hangi destelere girdiğini nasıl kullanmak kaçıncı turda atmak gerektiğinimi söylemesi lazımdı? Bence güzel olmuş kartları reismli olarak falanda göstermiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Bence bu eleştiriye hiç gerek yoktu kartla alakalı çoğu önemli bilgiyi vermiş hangi destelere girdiğini nasıl kullanmak kaçıncı turda atmak gerektiğinimi söylemesi lazımdı? Bence güzel olmuş kartları reismli olarak falanda göstermiş.

Foruma konusunu açmış ben de seviyeli bir şekilde düşüncemi belirttim. Eleştiri iyi ya da kötü olabilir. Burası bir forum. Bu nedenle yorumun gerekliliğinden ziyade içeriği tartışılmalıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carpe Vita -- 26 Aralık 2015; 18:27:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carpe Vita

quote:

Foruma konusunu açmış ben de seviyeli bir şekilde düşüncemi belirttim. Eleştiri iyi ya da kötü olabilir. Burası bir forum. Bu nedenle yorumun gerekliliğinden ziyade içeriği tartışılmalıdır.

Kartların özelliklerini gayet güzel açıkmış adamın amacı temel düzeyde bilgiler vermek olabilir o yüzden gerek yoktu kullanım alanları , hangi destelere girer gibi detaylı bir video yapmak istememiş belliki.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Carpe Vita

quote:

Kartların özelliklerini gayet güzel açıkmış adamın amacı temel düzeyde bilgiler vermek olabilir o yüzden gerek yoktu kullanım alanları , hangi destelere girer gibi detaylı bir video yapmak istememiş belliki.

Anlatmak istediğim şeyi az çok bir önceki yorumumda dile getirdim. Video hakkında zaten yorumumu yapmışım. Ben sadece sizin "bu eleştiriye gerek yoktu" kısmına istinaden bir cevap verme gereği duydum. Umarım yanlış anlaşılmamışımdır. İyi forumlar.

Olumlu eleştiri yapmak istemişsin ve yapmışsında ama bu videoda sadece temel bilgiler vermek istemiş olabilir.O yüzden sana cevap vermek istedim gerek yoktu dedim neyse önemli değil ortada sorun yok.
  • Benim gibi çok aktif olarak oynamayanlar için yararlı bir video olmuş. Önceki videolarınızı da izledim biraz, başarıları buldum

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.