Şimdi Ara

TOP 30 Anime/Manga Listem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bi ara her sene başında TOP30 hazırlayıp atardım, en son 2018de attığımı fark ettim.TOP 30 Anime/Manga Listem Forumun resim yükleme sistemi bile değişmiş.

1- One Piece

2- Medaka Box (Manga)

3- Steel Ball Run (Manga)

4- Monogatari Series

5- Mahou Shojo Madoka Magica

6- Tengen Toppa Gurren Lagann

7- Steins;Gate

8- Hunter X Hunter

9- Fate/Zero

10- Berserk

11- JoJo (Orijinal evren)

12- Slayers (Novel+Anime)

13- Hellsing Ultimate

14- Shin Seiki Evangelion

15- Houseki No Kuni

16- Made In Abyss

17- Re:Zero

18- Golden Kamuy (Manga)

19- Gunbuster

20- One Punch Man (Manga)

21- Shojo Shuumatsu Ryokou (Manga)

22- Full Metal Alchemist: Brotherhood

23- Ansatsu Kyoushitsu

24- Trigun

25- Shoukoku No Altair (Manga)

26- Vinland Saga

27- Shuumatsu Nani Shitemasu Ka

28- Rainbow: Nisha Rokubou no Shichinin

29- Higurashi no Naku Koro ni

30- Fumetsu no Anata e

TOP 30 Anime/Manga Listem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jungian_Shadow -- 23 Eylül 2021; 15:2:10 >

• İzlemediklerim :

Steel Ball Run

Koyominogatari

Gun Buster

Golden Kamuy

Jojo

Altari a Record of Battles

Ve adlarını okuyamadığım 7 kadar anime.

O kadar anime izlememe rağmen, bu tarz listelerde hala birkçok açığım var. Sanırım bu geçmişte uzun animeleri izlemekten kaynaklanıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: Periah

İzlemediklerim :

Steel Ball Run

Koyominogatari

Gun Buster

Golden Kamuy

Jojo

Altari a Record of Battles

Ve adlarını okuyamadığım 7 kadar anime.

O kadar anime izlememe rağmen, bu tarz listelerde hala birkçok açığım var. Sanırım bu geçmişte uzun animeleri izlemekten kaynaklanıyor...

Steel Ball Run, JoJo'nun 7. ve en iyi partı. 5 ile 7 tamamen farklı continuityde geçtiği için ikisini de koydum, yoksa aynı seriden tek entry koyma kuralım vardı.

Kapağını en çok beğendiğim Monogatari hikayesi o olduğu için Koyomimonogatari kapağını koydum ama aslında tüm Monogatari serilerini temsilen koydum.TOP 30 Anime/Manga Listem 

• Re:Zero Novelini okumana tavsiye ederim 1. sıraya çok hızlı çıkabilir TOP 30 Anime/Manga Listem 

TOP 30 Anime/Manga Listemwww.epiknovel.com
    Re:Zero Kara Hajimeru Isekai Seikatsu Oku | Epik Novel
    https://www.epiknovel.com/seri/re-zero-kara-hajimeru-isekai-seikatsu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 23 Eylül 2021; 22:41:15 >
  • Ahaha ben de iki senedir en sevdiğim animeleri "en sevdiğiniz 10 anime" başlığına atıyorum. Ama 10 anime kesmiyor evet. Oraya da yazmıştım zaten :))

Listedeki birkaç animeye yorum yapmak isterim :)

Listende madoka ve fate/zero gördüğüm halde psycho-pass göremedim. Bu 3 anime de Gen Urobuchi reisin elinden çıktığı için psycho-pass'ı da görmek isterdim.

Steins;Gate herkesin favorisi zaten :)

Berserk'e manga diye yazmamışsın. Benim bildiğim çoğu kişi mangası için seviyor ki zaten animesi bayağı bi yarıda kaldı. Mangasını bi ara okuyacağım ben de.

Houseki No Kuni de aynı şekilde yarım kaldı, onun da mangasını bi ara okuyacağım :)

Shojo Shuumatsu Ryokou animesi bitti de sayabiliriz bence. Mangasını okumadım ama spoiler yedim. Okumak istemiyorum. Nedenini anladın sen :) ama animesi, o ortam çok hoşuma gitmişti.

Vinland Saga da devam eden bir anime :) onun da mangasını okumak lazım :))

Rainbow izlerken çok sıkıldım yarıda bıraktım. Saf iyi karakterleri sevmiyorum maalesef. Fate/Zero gibi anti kahraman olacak :))

Fumetsu no anata e :)) evet bunun da mangası :d bu da okunacak listemde evet :d

Full mangalardan bahsettim sanırım :)) bu arada shinsekai yori izlediniz mi? O da listenize girebilir bence. Bi de pek komedi türü yok listede. O da dikkatimi çekti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.