Şimdi Ara

Top Eleven Manager - Facebook (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.081
Cevap
59
Favori
816.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @TheKull evet üst seviyelerde daha zor oluyo ben alt liglerde 26 da 26 bile yaptım ama seviye ilerledikçe rakiplerde zorlaşıyo oraya kadar gelen adamlar boş olmuyo :)

@HuRGeNeR@L yeni sezon yarından itibaren başlıyo ama ilk iki gün lig maçı olmuyor sadece kupa maçı oluyor. 3.günden itibaren lig maçları başıyor yani salı günü.
  • Buda eski sezonlardan o zaman takım adı ankaragücü idi :)
     Top Eleven Manager - Facebook
  • Peki bütün oyuncularımızın yıldızları 1 yıldız düşecek mi?
  • @MerTurkizM evet 1 yıldız düşüyor ama kaliteler aynı kalıyor
  • Lig bitti. Oynayacak maç yok. Tam olarak ne vakitte geçiyor bir üst lige ?
  • Beyler ben şimdi 12.seviyedeyim ama tekrar 1.seviyeden başlamak istiyorum.Ancak aynı facebook hesabı üzerinden olsun istiyorum birdeVarmıdır bunun bir yolu?
  • @Metamorphizm

Eğer ligi iyi bir sırada bitirdiyseniz yarın kupa maçları maçlar.
    2 gün sonra da lig belli olur.

@Dişi Dökülen Nijeryalı

Maalesef,aynı FB hesabı üzerinden sadece bir adet Top Eleven oyun hesabı açabiliyorsunuz ve tamamen silemiyorsunuz.Top Eleven sunucuları ile FB sunucuları ayrı olduğu için sanırım bir çeşit kimlik eşleştirmesi oluyor.
  • Beyler 16 dakika sonra kupa maçım var.Rakibimin kalitesi 28.1 benim ise 18.5.Adam 6 lwl ben 2 lwlim :) ve sol defansım sakat.1 günü var ama bende lanet olası şansım yüzünden 4 kırmızı tedavi puanı var.1 tane nerden bulabilirim )) Kupa maçlarında gerçekten büyük farklar oluyor takımlar arasında ama şampiyonlar ligine göre verdiği para bi hayli yüksek.Şampiyonları ligi kazanan:440k Kupayı alan:12.3m para alıyor.Ama 2si arasında büyük fark var.Şampiyonlar liginde kendi seviyelerinizdekilerle,kupada sizden çok çok üst seviyedekilerle bile karşılaşabiliyorsunuz.Bence güzel olmuş :D
  • @TheKull
    Düşük seviye isen kupadan pek birşey beklemeyeceksin.Çünkü 1-2 tur geçsen bile üst seviye adamlarla karşılaşma ihtimalin yüksek.Düşük seviyelerde şampiyonlar liginde daha fazla şansın var.
  • Aynen :D kendi evimde 2-3 yenildim.Güzelim oyuncumda sakatlandı :D ama ö.deil .Sakatlanmalara çok token gidiyor bu aralar :S Yarın bi ihtimal elerim.Ama pekte istemiyorum elemeyi.Hem kupa,hem şampiyonlar ligi hemde lig çok zor olur :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheKull

Aynen :D kendi evimde 2-3 yenildim.Güzelim oyuncumda sakatlandı :D ama ö.deil .Sakatlanmalara çok token gidiyor bu aralar :S Yarın bi ihtimal elerim.Ama pekte istemiyorum elemeyi.Hem kupa,hem şampiyonlar ligi hemde lig çok zor olur :D

Bana zayıf rakip geldi deplasmanda 10-0 yendim :)
  • Benim oyun bozuldu galiba Kaç maçtır kendimden zayıf takımlara yeniliyorum üstelik fark yiyerek
    Taktiğimdemi bir sorun var anlamadım 4-4-2 oynuyordum sezon bitti 4-1-2-1-2 Ofansif oynuyorum şuanda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elect

Benim oyun bozuldu galiba Kaç maçtır kendimden zayıf takımlara yeniliyorum üstelik fark yiyerek
    Taktiğimdemi bir sorun var anlamadım 4-4-2 oynuyordum sezon bitti 4-1-2-1-2 Ofansif oynuyorum şuanda.

4-4-2 güzel taktik aslında bende 4-3-3 kullanıyorum denemek istersen
  • Kupadada işi götürücen murat kardeş :D Takımımı tam olarak ayara sokmam için iyi transfer yapmam lazım.Şuanda sık kullanılanlarda 2 tane bedava ve toplam değerleri 1m olan oyuncu var :D onların haricinde bi oyuncum sakatlandı bugünkü maçta,onun yerine alıcağım oyuncu ve alamazsam,alternatif oyuncu var :D Oyuncu sakatlanmaları beni deli ediyooor ulen :D Oyuncumun yaşı 19 gelişimi aşırı şekilde açık ama sakatlanıyor :S işin gücün yoksa token bas.Geliştirmelerde ilk yardım vardı,ambulans yapsam.Hergün gelen kırmızı tedavi puanı sayısı fazlalaşırmı?Fazlalaşırsa sonuna kdr gidicem ilk yardımda :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratonline

quote:

Orijinalden alıntı: Elect

Benim oyun bozuldu galiba Kaç maçtır kendimden zayıf takımlara yeniliyorum üstelik fark yiyerek

4-4-2 güzel taktik aslında bende 4-3-3 kullanıyorum denemek istersen

@thekull Evet stadı geliştirdikçe gelen sağlık puanlarıda 1 artıyor o yüzden stadı geliştirmeni tavsiye ederim

Edit : Yanlış alıntı yapmışım :=)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratonline -- 6 Mayıs 2012; 21:07:02 >

• Oyuncularının morali düşmüştür. Mavi paketlerden kullan. Moral düşünce senden cok gücsüz takımlardan fark yiyebiliyosun. Oyunculardan randıman aldıktan sonra taktiğin pek bir önemi yok. Önemli olan full kondisyon ve moralli oynatabilmek tabi oyuncunun kaliteside iyi olmalı. ondan sonra istersen 2-2-2-2-2 ile çık fark atarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metamorphizm

Oyuncularının morali düşmüştür. Mavi paketlerden kullan. Moral düşünce senden cok gücsüz takımlardan fark yiyebiliyosun. Oyunculardan randıman aldıktan sonra taktiğin pek bir önemi yok. Önemli olan full kondisyon ve moralli oynatabilmek tabi oyuncunun kaliteside iyi olmalı. ondan sonra istersen 2-2-2-2-2 ile çık fark atarsın.

Moralleri her zaman süper'de tutuyorum ama bi halt olduğu yok. Kupa maçında benden düşük adama 5-1 yenildim4-1-2-1-2 Olmassa 4-4-2 yada 4-3-3 oynuyacam diiğer taktikleri sevmedim

• Öncelikle saolasın Murat kardeş.Bence en iyi taktik 4-1-3-2.Bu taktikte şöyle dizebilirsiniz.Dr-Dc-Dc-Dl-Dmc-Mc-Mc-Mr yada Ml-St-St.Benim takım şuanda bu dediğim taktiğin aynısı sadece Ml'yi (sol orta saha)mı satıp Dmc (defansif orta saha) almam lazım.Bu arada Dmc'ye kdr olan kısımdaki defans 5lisinin boylarının 1.85'dan az olmamasına dikkat edin.1.80den düşük ise almayın.Hava hakimiyeti çok önemli,çoğu takımlar uzun top stratejisiyle oynuyor.Aldığınız oyuncuların yaşınında 29u geçmemesine baya bi özen gösterin.29'dan sonra deyim yerindeyse oyuncu çöp oluyor :) Transferde arama kısmına eski toprak olarak çıkıyorlar zaten :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 7 Mayıs 2012; 21:37:17 >
  • Kısa yoldan nasıl jeton kazanabilirim ?
  • bu toten olayı nasıl bir şey ya
    şampiyon olarak seviye 2 yükseldim benim takım yııldızları ortalama 14-15
    rakiplerimde 2 seviyede mübarek çoğu takım maraşal rütbesiyle maçlara çıkıyor
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.