Şimdi Ara

Top Eleven Manager - Facebook (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.081
Cevap
59
Favori
816.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diğer mevkiler neysede Kaleci geliştirirken öncelik olarak hünerleri hangisine vermeliyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HuRGeNeR@L

Diğer mevkiler neysede Kaleci geliştirirken öncelik olarak hünerleri hangisine vermeliyiz?

Kalecide en önemli özellikler refleks ve poziyon alma.Ben kalecilerime hep defansif özellikler veriyorum.Maç sonrasında yetenek puanın olursa defansif özelliklere ver zaten o defansif özelliklerden rasgele bir tanesine veriyor sana seçme imkanı tanımıyor.

As kalecim

Top Eleven Manager - Facebook

Bu da yedek kalecim

Top Eleven Manager - Facebook

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adalet -- 13 Mayıs 2012; 16:58:54 >

• yaw arkadaslar This option is currently N/A in your region. Please try again later. bu hatayı çözebılen yok mu aranızda çözüm söyleyin yaw :S

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdbaba222

yaw arkadaslar This option is currently N/A in your region. Please try again later. bu hatayı çözebılen yok mu aranızda çözüm söyleyin yaw :S

Hatırladığım kadarıyla sunucular ile ilgili birşey sorun sende değil oyunda. Gece geç saatler de 3-4 arası oyun sunucuları kapanıyor. O zamanlarda çıkıyordu bu hata bana.
  • Bende seviye 5 im oyun super suana kadar 5 sezonda 1 birincilik 1 S.ligi birinciligi aldim :D bu sende insallah 1. Olcam yine ligimde
  • yav arkadaş 2 usd token alim dedim sms le. seçtim devam dedim baktım tel no sormadan hesaba geçti 14 token. Dedim yanlışlık oldu heralde bide 10 usd deniyim dedim baktım 80 token yattı. Kıllandım tam 1000 token alacaktım sonradan farkettim kredi kartımdan düsüyormus. Bir kere almıştım öyle kaydetmiş kart bilgilerini :) Az daha 1000 tokene para veriyodum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: HuRGeNeR@L

yav arkadaş 2 usd token alim dedim sms le. seçtim devam dedim baktım tel no sormadan hesaba geçti 14 token. Dedim yanlışlık oldu heralde bide 10 usd deniyim dedim baktım 80 token yattı. Kıllandım tam 1000 token alacaktım sonradan farkettim kredi kartımdan düsüyormus. Bir kere almıştım öyle kaydetmiş kart bilgilerini :) Az daha 1000 tokene para veriyodum :)

• Oyun da token hilesi veya para hilesi bilen varmi?
  • vıdeo ızleyebılen varmı beyler nasıl yapıorsunuz anlatırmısınız bıraz ben vıdeo ızleyemıorum :S
  • Hide my ip 5.3 ün 14 günlük deneme süresi bitti. Tekrardan 14 günlük deneme sürümü yapmak için ne yapmak gerek bilgisi olan var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metamorphizm

Hide my ip 5.3 ün 14 günlük deneme süresi bitti. Tekrardan 14 günlük deneme sürümü yapmak için ne yapmak gerek bilgisi olan var mı

Kardesım vıdeo mu ızlıorsun sen bu programla napıorsun bı anlatırmısın lutfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: fears87

quote:

Orijinalden alıntı: Metamorphizm

Hide my ip 5.3 ün 14 günlük deneme süresi bitti. Tekrardan 14 günlük deneme sürümü yapmak için ne yapmak gerek bilgisi olan var mı

Kardesım vıdeo mu ızlıorsun sen bu programla napıorsun bı anlatırmısın lutfen

Evet ancak deneme süresi bitti işte bir şekilde deneme süresini tekrar aktif etmem lazım. Tekrar kurdum olmadı. Nasıl olacak anlamadım gitti
  • taylandlılar oyunu mahfediyor adamlarla kapışılmıyor neren buluyorlar bu kadar tokeni
  • quote:

Orijinalden alıntı: atmaca57

taylandlılar oyunu mahfediyor adamlarla kapışılmıyor neren buluyorlar bu kadar tokeni

evet yukarda biryerde de yazmıştım sakın ama sakın taylandlılarla kapışmaya girmeyin.Sanırım bir hile ya da açık falan biliyorlar tokenleri çok 29 tur gidenini gördüm.
  • YA ŞU SCOUTTAKİ ADAMLARI 50 TOKEN HARCAMADAN ALAMIYOR MUYUZ ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Call Of Murat

YA ŞU SCOUTTAKİ ADAMLARI 50 TOKEN HARCAMADAN ALAMIYOR MUYUZ ?

malesef ama bazı ülkelerin elemanlarında token basıyorlar sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: atmaca57

quote:

Orijinalden alıntı: Call Of Murat

YA ŞU SCOUTTAKİ ADAMLARI 50 TOKEN HARCAMADAN ALAMIYOR MUYUZ ?

malesef ama bazı ülkelerin elemanlarında token basıyorlar sanki

Biz niye basamıyoz
  • Nasıl token yapıorsunuz arkadaslar vıdeo ızleme hala acıkmı
  •  Top Eleven Manager - Facebook

Bunlarda benim amele takımı seviyeme göre hayvanımsı biraz
  •  Top Eleven Manager - Facebook

Oyuna arkadaş ekle özelliği gelmiş artık istediğimiz kişiyi ekleyebiliriz :)
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.