Şimdi Ara

Top Eleven Manager - Facebook (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.081
Cevap
59
Favori
816.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HuRGeNeR@L

Genelde ofansif oynuyorum, pas yönü karışık, adam adama markaj seçili. kontra atak taktiği her maçta uygularım ofasyt tekniğini pek tercih etmiorum. Bunun dışında maçı izlerken, karşı takıma ve maçın seyrine göre bunlar değişkenlik gösteriyor.

senin 3 5 2 ile diger arkadaşımızın taktigi deniyorum seninkini denedim macı 2-0 kazandım böyle devam ederse senin taktigini uyguluyacağım :)
  • quote:

Genelde ofansif oynuyorum, pas yönü karışık, adam adama markaj seçili. kontra atak taktiği her maçta uygularım ofasyt tekniğini pek tercih etmiorum. Bunun dışında maçı izlerken, karşı takıma ve maçın seyrine göre bunlar değişkenlik gösteriyor.

Çok teşekkür ederim taktiğin gerçekten çok iyiymiş şuana kadar senin taktik ile 2 maç yaptım ve 2sinide aldım güzel skorlarla gerçekten sevindim taktik kötü gibi geliyor ama gerçekten çok iyi faydasını gördüm teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beb0p29

quote:

Çok teşekkür ederim taktiğin gerçekten çok iyiymiş şuana kadar senin taktik ile 2 maç yaptım ve 2sinide aldım güzel skorlarla gerçekten sevindim taktik kötü gibi geliyor ama gerçekten çok iyi faydasını gördüm teşekkürler..

Rica ederim. Benim 4 ayrı takımım var, deneme yanılma yöntemi ile bu taktikte karar kıldım. Bunun yanısıra kondüsyon dediğim gibi çok öenmli. Maça çıkarken hep kondüsyon yüksek olsun. maç bitiminde antenman yaptırrısın. Nede olsa diğer maç ertesi gün , o zaman kadar tekrar yükselir. Bu arada transfer listesine gözat bedava oyuncular oluyor. Mümkün olduğunca genç oyuncu al. Yaşlı oyunculara göre antrenmanlarda daha çabuk gelişiyorlar. ve kondüsyonları çok az düşüyor. Kazanılan maç başına 10-15 K gibi bir prim verebilirsen iyi olur oyunculara. kazanmana etki eder. Bu detaylarda önemli.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Beb0p29

quote:

Rica ederim. Benim 4 ayrı takımım var, deneme yanılma yöntemi ile bu taktikte karar kıldım. Bunun yanısıra kondüsyon dediğim gibi çok öenmli. Maça çıkarken hep kondüsyon yüksek olsun. maç bitiminde antenman yaptırrısın. Nede olsa diğer maç ertesi gün , o zaman kadar tekrar yükselir. Bu arada transfer listesine gözat bedava oyuncular oluyor. Mümkün olduğunca genç oyuncu al. Yaşlı oyunculara göre antrenmanlarda daha çabuk gelişiyorlar. ve kondüsyonları çok az düşüyor. Kazanılan maç başına 10-15 K gibi bir prim verebilirsen iyi olur oyunculara. kazanmana etki eder. Bu detaylarda önemli.

Çok teşekkür ederim verdigin bilgiler benim için çok önemliydi çoğunu yeni öğrendim ve ben çogu zaman maç sonrası antreman yaptıgımda oyuncu sakatlanıyor geçen sefer 3 tane futbolcum öyle sakatlandı :) şu bedava oyuncu nası alıyoruz onu bilmiyorum .

• Transfer bölümünde sol tarafta seçenekler var. bedel kısmında bedava yazan var oraya tıkla. Bedava derken en fazla 10 k fiyatları var. Dikkat etmen gereken yıldız seviyesi ve yaşı. Örneğin ben dün 22 yaşında bir futbolcuyu 8-9 K gibi bir fiyata aldım. Satsam 460 K değeri var. Birde unutmaman gereken çoğu insan bu şekilde orayı takip ediyor. Token sıkıntın varsa başkasının teklif verdiği oyunculara teklif verme. Tokenlerin boşa gider. Oyuncu sakatlanmasını azaltmak içinde stadyum geliştirmelerinde kaliteli çim var. sakatlanma ihtimalini düşürüyor. Onları geliştir.
  • Dediklerini uygulayıcam şuan gelişiyor bundan sonra bedava oyuncularıda takip edeceğim 3 tane fake hesap açtım aynı ligime düşer belki diye 2 tanesi düştü 1 tanesi farklı yere gitti şuan 2 takımımı ligden cıkarmaya bakcam digeri avantajlı olsun diye :)
  • Durumlar nasıl ? Ben ligde 3. yüm bu sezon zorlarsak belki 2. olurum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratonline -- 28 Mayıs 2012; 16:24:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratonline

Durumlar nasıl ? Ben ligde 3. yüm bu sezon zorlarsak belki 2. olurum .

Nasıl olsun işte. Benim takımlar aşağıdaki gibi :) Bir tek 4. takımım 3. sırada en az ilgilendiğim takım o.

Top Eleven Manager - Facebook

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuRGeNeR@L -- 28 Mayıs 2012; 21:38:42 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muratonline

Durumlar nasıl ? Ben ligde 3. yüm bu sezon zorlarsak belki 2. olurum .

Nasıl olsun işte. Benim takımlar aşağıdaki gibi :) Bir tek 4. takımım 3. sırada en az ilgilendiğim takım o.

Güzelmiş ama seviyen çok düşük daha :)

• Yeni keşfettim daha. Normalde futbol sevmem izlemem, oynamam. İş yerinden bir arkadaşım oynuyordu çok tavsiye etti. Onun hatrına deneyeyim dedim. Çok hoşuma gitti :)
  • bu da benim takımım arkadaş olmak isteyen eklesin....

• quote:

Yeni keşfettim daha. Normalde futbol sevmem izlemem, oynamam. İş yerinden bir arkadaşım oynuyordu çok tavsiye etti. Onun hatrına deneyeyim dedim. Çok hoşuma gitti :)

Aynen bende pek futbol sevmem oynamazdım kardeşim oynuyodu bende ondan gördüm :) onunla çekişiyoz ligde zevkli oluyor .

@maxsimilian tebrikler takımın çok iyi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratonline -- 29 Mayıs 2012; 0:20:03 >
  • saolsın.. 2. lig seviyesindeyim.. arkadaş olmak isteyn varsa , olursak 3. ligde aynı yere düşme ihtimalimiz var
  • millet bide şu inaatları nasıl hızlandııcaz.. koluk yapma ne kadar hızlandırıyor
  • Arkadaş ekleme sorunu çözüldü tüm arkadaşlar görünüyo artık :)
  • 3. ayın 28'inde sisteme bağlanmışım ilk zamanlarda hiç önemsemiyodum , ki o zamanlar zaten 8. bitirdiğimden bir üst lige çıkamadım sonradan nolduysa azim mi diyelim hırs mı ettim bilmiyorum oyuna verdim kendimi ve şuan fırtınalar gibi esiyorum , tüm gelişmelerimi teker teker yapıyorum stadyumum 3000 kişilik kaliteli çimler , ambulans lokantalar , otoparklar... resimde de gördüğünüz gibi atarı kaçarı yok gelene gidene yarın iki maçım var lig9. ile yapıcam her türlü alırım , akşam 11 civarlarınada ş.ligi yarı final maçım var ilk maç deplasmanda 0-0 kalmıştım şuan kendi stadyumumdayım alır geçerim..

• arkadaş ekleme düzeldi geldi tüm playerler oh mis .. token kazanmayıda hallettik mi tamamdır hadi dh power
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kötü-Şair

3. ayın 28'inde sisteme bağlanmışım ilk zamanlarda hiç önemsemiyodum , ki o zamanlar zaten 8. bitirdiğimden bir üst lige çıkamadım sonradan nolduysa azim mi diyelim hırs mı ettim bilmiyorum oyuna verdim kendimi ve şuan fırtınalar gibi esiyorum , tüm gelişmelerimi teker teker yapıyorum stadyumum 3000 kişilik kaliteli çimler , ambulans lokantalar , otoparklar... resimde de gördüğünüz gibi atarı kaçarı yok gelene gidene yarın iki maçım var lig9. ile yapıcam her türlü alırım , akşam 11 civarlarınada ş.ligi yarı final maçım var ilk maç deplasmanda 0-0 kalmıştım şuan kendi stadyumumdayım alır geçerim..

Maşallah :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratonline -- 29 Mayıs 2012; 15:52:46 >

• Bende kendi takımlarımı sizlerle paylaşayım istedim. Sadece ip saklama programlarıyla kazandıgım token ile iki takımımıda bu hale getirdim.. İlk takımımın adı Bornova FC diğeri ise Göztepe FC her ikiside aynı ligde ve yarı finalde eşleştik şampiyonlar liginde bornova fc yi kazandırmayı düşünüyorum..
    Yorumlarınızı bekliyorum..

Bir tane daha var ama onu yeni açtım o da bu takım o da 1. lig seviyesinde 2. sırada..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadiozkan -- 29 Mayıs 2012; 17:39:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: maxsimilian

millet bide şu inaatları nasıl hızlandııcaz.. koluk yapma ne kadar hızlandırıyor

Koltuk yapman sadece stadyumu geliştirme süreni kısaltır, diğer geliştirmelere etki etmez. Token haricinde kısaltma şansı yok maalesef.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.