Şimdi Ara

Top Eleven Manager - Facebook (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.081
Cevap
59
Favori
816.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1. İle aramda 1 puan fark vardı lig maçımıda 1. ile yaptım 4-1 yendim ama arada yine 1 puan fark var ve adam yine 1.

Edit = 1. ile 7. sıradaki takımın adıda aynıymış maçı 7. ile yapmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elect -- 31 Mayıs 2012; 23:14:21 >
  • hot spot shield çalışmıyor şuan bende, acaba engelledilermi? Yani programı açıp girdim oyuna, ama win tokens e tıkladığımda pencere açılmıyor
  • akadaşlar bu dostluk maçlarını ben pc başında olmadığım zaman iptal etmenin bir yolu yokmu?yada kapatmanın..ogün mesala maçım oluyor birisi dostluk maçı atıyor moral kondüsyon sıfırda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elect

1. İle aramda 1 puan fark vardı lig maçımıda 1. ile yaptım 4-1 yendim ama arada yine 1 puan fark var ve adam yine 1.

Edit = 1. ile 7. sıradaki takımın adıda aynıymış maçı 7. ile yapmışım

• Ben winn tokens diyorum.Ardından matomy'e tıklayıp sonra programı açıyorum ve video kısmına giriyorum.Bayadan beri girmiyordum,günde 2 tane video gösteriyor diye.Az önce bi girdim rahat 20 tane var ama.This option N/A hatasını veriyor her video :/ yokmu bşka program
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilemir

akadaşlar bu dostluk maçlarını ben pc başında olmadığım zaman iptal etmenin bir yolu yokmu?yada kapatmanın..ogün mesala maçım oluyor birisi dostluk maçı atıyor moral kondüsyon sıfırda

Öyle birşey söz konusu değil şuan.. Bende yukarıda yazdım dikkat edersen.. Arkadaşlarınız uyarın diye.. Çünkü topeleven orjinal forumunda dahi bu soru sorulmuş onlar bile cevap olarak "uyarın hala aynı devam ederlerse facebook arkadaşlıgınızdan çıkarın" diyor..
  • Aynen kardeş.Arkadaşlarını uyar,maç yapanı sil gitsin.Benle kimse yapamıyor maç :) Sadi şu This option N/A hatası ne işya :S şamp ligini finalini kazandım.Forvetim 12 gün sakat.Acil token lazım.20 tane video var izleyemiyorum hot spot ile.sen hnagisini kullanıyorsn
  • slm jetonunuz bol olsun daha yeniyim aynı lig de oynayan 2 takımım var biri 2. diğeri 7. sırada 2. sıradakinin puana ihtiyacı vardı bugün 2 takımım karşılaştı 7. sıradaki takımımın kalecisini orta sahaya gönderdim 2. sıradaki yensin diye ama maç berabere bitti durumlar karışık yani kafasına göre bitiyor maç ayrıca 7. sıradaki takımım dün kupa aldı nasıl aldı bende bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafabaysal

slm jetonunuz bol olsun daha yeniyim aynı lig de oynayan 2 takımım var biri 2. diğeri 7. sırada 2. sıradakinin puana ihtiyacı vardı bugün 2 takımım karşılaştı 7. sıradaki takımımın kalecisini orta sahaya gönderdim 2. sıradaki yensin diye ama maç berabere bitti durumlar karışık yani kafasına göre bitiyor maç ayrıca 7. sıradaki takımım dün kupa aldı nasıl aldı bende bilmiyorum

Evet o kupa alma olayı bir arkadaşın takımında ben gördüm takım gücü berbattı ama lig kupası aldı.. Nasıl aldı anlamadım şuan aynı ligdeyiz o arkadaşla ve kendisi ligde sonuncu..
    Bu arada bugun bende Şampiyonlar Ligi Şampiyonu oldum.. Amacım lig kupasını almak ama o çok zor inşallah bir çeyrek-yarı final'e çıksam iyidir..
     Top Eleven Manager - Facebook

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadiozkan -- 2 Haziran 2012; 0:21:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TheKull

Aynen kardeş.Arkadaşlarını uyar,maç yapanı sil gitsin.Benle kimse yapamıyor maç :) Sadi şu This option N/A hatası ne işya :S şamp ligini finalini kazandım.Forvetim 12 gün sakat.Acil token lazım.20 tane video var izleyemiyorum hot spot ile.sen hnagisini kullanıyorsn

Eveeet Yasin bir program buldum ama 3 saat bedava kullanmanıza izin veriyor ve video izleyebileceğimiz ülkeler mevcut.. Mesela ingiltere yani birleşmiş krallık dediğimiz'den 8 ip var ve her birinde başka video çıkıyor nerdeyse ve videolarda N/A gibi hatalar vermiyor..
    Once facebook'a giriş yapıp topeleven.com sitesine girip yine aynı video için önceden giriş yapıp win tokens kısmında bekliyoruz o monotmy gibi bişi yazan sekmede..

Sonra gelelim programa; 3 saatlik kullanıcı adı ve şifremizi almak için;
    http://www.hideipvpn.com/freetrial/
    buraya istediklerini yazın.. Mailinize gelen kullanıcı adı ve şifreyi not edin ve
    https://billing.hideipvpn.net/dl.php?type=d&id=59 bu linkten ise giriş yapıcagımız programı indirin..
    Programı açın ve şifreleri girin.. Sonra Server yazan yerde UK, USA, NL ve DL olanlardan ki ben UK'yi tercih ederim (daha çok video çıkıyor) onu seçip connect'e tıklayın az bekleyin bağlanıcaktır..
    Sonra gidin video bölmesine tıklayın abooo bir sürü video var :)) sonuna kadar izleyin token kazanın :))
    ben bunu yazmadan az önce denedim 30 token vardı bir hesabımda şimdi 53 olmuş.. 23 cepte en azından :))

Sanırım bir kereliğine veriyor bu bedava şifreyi denemedim..

BOL Tokenler :)
    Bir teşekkür etseniz yeter

• Evvvetttt bir sezon daha bitti
    Gelelim sezon sonu çıkan sonuçlarıma
    Not: Ligin 2. sırasında olan Göztepe FC takımı'da benim takımım.. Şampiyonlar Liginde de yarı finalde ilk takımıma elendi

Lig Sonucum

Şampiyonlar Ligi Sonucu Paylaşmıştım ama yinede göstereyim.

Herkese başarılar sizde paylaşın görelim herkes nasıl bitirmiş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadiozkan -- 2 Haziran 2012; 17:38:33 >

• Sadi saol verdiğin yöntem için.Şuanda onu mu kullanıyorsun sende? 3 saat derken? O programı kullanabileceğimiz süremi :D sonra kendi kendini imhamı ediyor? Pek anlamadım,açıklarsan az daha güzel olur :) Maşallah kopturmuş gidiyorsun :D 93 token süper bişey.işte benim sezon sonu sonuçlarım :D dün 31 gol atan forvetim 14 gün sakatlanmasına rağmen şamp. ligi finalinde,satmadım tedavi bastım 10 token gitti ama değer :D adam king.Bugünde sezonun son maçında (kör talihime tüküriyim) defansif orta saham 4 gün sakatlandı.O yüzden acil bol token gerek :D Fazla uzatmayalım işte takımım :D ve çifte kupa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 2 Haziran 2012; 19:15:41 >

• quote:

Sadi saol verdiğin yöntem için.Şuanda onu mu kullanıyorsun sende? 3 saat derken? O programı kullanabileceğimiz süremi :D sonra kendi kendini imhamı ediyor? Pek anlamadım,açıklarsan az daha güzel olur :) Maşallah kopturmuş gidiyorsun :D 93 token süper bişey.işte benim sezon sonu sonuçlarım :D dün 31 gol atan forvetim 14 gün sakatlanmasına rağmen şamp. ligi finalinde,satmadım tedavi bastım 10 token gitti ama değer :D adam king.Bugünde sezonun son maçında (kör talihime tüküriyim) defansif orta saham 4 gün sakatlandı.O yüzden acil bol token gerek :D Fazla uzatmayalım işte takımım :D ve çifte kupa
    Şu sakatlık konusunda senin takımı anlamadım gitti neden öyle oluyor ki? Benim sakatlık hiç yok maşallah.. Ama ben kolay kolay antreman yaptırmıyorum ve inşaat olarakta çim saha olayına ve ambulans olayını güncelleştirdim. Onlarda da açıklama olarak oyuncuların daha az sakatlanır yazıyordu.. Bu arada seni facebooktan aradım ama birçok senin ismin ve soyisminden var hangisi sensin bilemedim.. Aynı lige düşelim diye..

• quote:

Orijinalden alıntı: sadiozkan

quote:

Aynen kardeş.Arkadaşlarını uyar,maç yapanı sil gitsin.Benle kimse yapamıyor maç :) Sadi şu This option N/A hatası ne işya :S şamp ligini finalini kazandım.Forvetim 12 gün sakat.Acil token lazım.20 tane video var izleyemiyorum hot spot ile.sen hnagisini kullanıyorsn

Eveeet Yasin bir program buldum ama 3 saat bedava kullanmanıza izin veriyor ve video izleyebileceğimiz ülkeler mevcut.. Mesela ingiltere yani birleşmiş krallık dediğimiz'den 8 ip var ve her birinde başka video çıkıyor nerdeyse ve videolarda N/A gibi hatalar vermiyor..
    Once facebook'a giriş yapıp topeleven.com sitesine girip yine aynı video için önceden giriş yapıp win tokens kısmında bekliyoruz o monotmy gibi bişi yazan sekmede..

Sonra gelelim programa; 3 saatlik kullanıcı adı ve şifremizi almak için;
    http://www.hideipvpn.com/freetrial/
    buraya istediklerini yazın.. Mailinize gelen kullanıcı adı ve şifreyi not edin ve
    https://billing.hideipvpn.net/dl.php?type=d&id=59 bu linkten ise giriş yapıcagımız programı indirin..
    Programı açın ve şifreleri girin.. Sonra Server yazan yerde UK, USA, NL ve DL olanlardan ki ben UK'yi tercih ederim (daha çok video çıkıyor) onu seçip connect'e tıklayın az bekleyin bağlanıcaktır..
    Sonra gidin video bölmesine tıklayın abooo bir sürü video var :)) sonuna kadar izleyin token kazanın :))
    ben bunu yazmadan az önce denedim 30 token vardı bir hesabımda şimdi 53 olmuş.. 23 cepte en azından :))

Sanırım bir kereliğine veriyor bu bedava şifreyi denemedim..

BOL Tokenler :)
    Bir teşekkür etseniz yeter

"This is a onetime offer and it was already completed by you..." Diyor

3624632 tane video var ama izleyemiyorum yav Sadece 3 tane video izleyebildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elect -- 2 Haziran 2012; 23:45:47 >

• quote:

Valla arkadaşım bana o uyarıyı verdiği zaman ben UK 1 de isem atıyorum UK 2 yaptım o uyarıyı verdiği videolarıda izledim.. Yani UK 1 de uyarı veriyor diye denememezlik yapmayın..
    Ayrıca bugun izledin mi ki? Ben aynı gün içinde 2 defa izlediğimde o uyarıyı alıyorum zaten günde 1 kere izleyebiliyoruz.. 24 saat geçmesi lazım çünkü..

• quote:

Orijinalden alıntı: sadiozkan

quote:

Valla arkadaşım bana o uyarıyı verdiği zaman ben UK 1 de isem atıyorum UK 2 yaptım o uyarıyı verdiği videolarıda izledim.. Yani UK 1 de uyarı veriyor diye denememezlik yapmayın..
    Ayrıca bugun izledin mi ki? Ben aynı gün içinde 2 defa izlediğimde o uyarıyı alıyorum zaten günde 1 kere izleyebiliyoruz.. 24 saat geçmesi lazım çünkü..

Teşekkürler.

• bornovalı beni ekle kapışalım lig' te:))

• quote:

Orijinalden alıntı: maxsimilian

bornovalı beni ekle kapışalım lig' te:))

Ekledim bakalım aynı lige düşebilicez mi.. Düşmezsek silerim ona göre :)
    Bu arada 3. Level'de daha güçlü futbolcular transfer listesinde çıkmaya başlayınca 2 tane alıverdim.. :)

Devamı için ugrasıyorum bakalım :) Takım gücü ortalamam şuan için 29.4 oldu..

• En son 29.4 demişim ortalamaya :)
    Şimdi ise göstereyim 30.7 oldu.. artık bu sene almam başka oyuncu :)) Bu sene bence yeter sanki :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadiozkan -- 3 Haziran 2012; 15:17:09 >
  • gördüm .. inşallah düşeriz.. güçlü bi rakip olsunda farkla birinci olmaktan sıkıldım:)))
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.