Şimdi Ara

Top Eleven Manager - Facebook (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.081
Cevap
59
Favori
816.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar top elevende aşağıdaki hatayı allıyorum, yardımcı olabilecek var mı ?
    Farklı tarayıcılardanda giriş yapmayı denedim, çerezleri temizleyerekte denedim malesef yine aynı.

Top Eleven Manager - Facebook
  • quote:

Orijinalden alıntı: carantinas
    Takımı tamamlayayım ss atarım daha 5. seviyede zaten ortalama sanırım 36 civarı.

5. Level ve ortalama 36 mı
    ben 3. lvldeyim ortalamam 31.7 sanırım ben takım levele göre üstlerde
  • Beyler şampiyonlar ligi maçım var yardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadiozkan

quote:

Takımı tamamlayayım ss atarım daha 5. seviyede zaten ortalama sanırım 36 civarı.

5. Level ve ortalama 36 mı
    ben 3. lvldeyim ortalamam 31.7 sanırım ben takım levele göre üstlerde

Dostum diğer takımlara baktım şimdilik benim level idare ederi bir iki transferle 38 e falan gelir en fazla. Kadro ful yalnız hala 2 - 3 yıldızlı oyuncular var onlar gidince toparlarız.

• quote:

Orijinalden alıntı: deniz174

Beyler şampiyonlar ligi maçım var yardım

Ne yardımı istiyon anlamadım
  • quote:

Dostum diğer takımlara baktım şimdilik benim level idare ederi bir iki transferle 38 e falan gelir en fazla. Kadro ful yalnız hala 2 - 3 yıldızlı oyuncular var onlar gidince toparlarız.

2-3 yıldız varsa onlar düşürüyordur senin ortalamayı..
  • Beyler Selam,

Ben 2. seviyedeyim 1. sene namağlup şampiyon oldum, 2. sezonda kupanın ilk turunu rahat geçtim. Ancak 2. turda lvl 9 (elit ) birisi çıktı karşıma, takımı aşağıda, nasıl bir taktik yapayım sizce?

Sert defans, sert mücadele ile kontra atak 4-5-1 oynamayı planlıyorum. Adamın ortalama ratingi 50, benimki 30:(

• Takımım ve stadım da aşağıda, taktiklerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Kevin L.Bringer

Beyler Selam,

Ben 2. seviyedeyim 1. sene namağlup şampiyon oldum, 2. sezonda kupanın ilk turunu rahat geçtim. Ancak 2. turda lvl 9 (elit ) birisi çıktı karşıma, takımı aşağıda, nasıl bir taktik yapayım sizce?

Sert defans, sert mücadele ile kontra atak 4-5-1 oynamayı planlıyorum. Adamın ortalama ratingi 50, benimki 30:(

Valla kardeşim bende dahil senin o tokenlerini gören kişi senin hangi taktikle oynıcagına değil o tokenleri nasıl 494 yaptıgınla ilgilenir bence

• takımım

• Senin video taktiğini uyguladım ama sanırım 3-4 sefer şifre alınıyor, şu an deniyorum, sadece 1 kere bedava şifre alabilirsin diyor, bir miktar da parayla almıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kevin L.Bringer

Senin video taktiğini uyguladım ama sanırım 3-4 sefer şifre alınıyor, şu an deniyorum, sadece 1 kere bedava şifre alabilirsin diyor, bir miktar da parayla almıştım.

Benim taktikle en fazla 23-25 token alabilion bedavaya ama 494 tane yapamazsın demek ki "bir miktar da parayla" dediğin o miktar bayaaaa çok :

Ama ne yaparsan yap 50 gücünde birini yenipte geçmeyi düşünme 2 level iken.. Bu sebeple tamamen kapansanda 5 yersin diyorlar.. Denemekten başka şansın yok bence..

• yok senin taktikle 60 token falan aldım kalanı parayla:) senin siteden 2-3 kere sifre alınabiliyor, bi tur daha gecseydim para kazanacaktım neyse artık deneyip göreceğiz yarın maç sonucu paylaşırım:)
  • millet o video sitelerine her gün girip token kazanabiliyor biz niye illa ip değiştiriyoruz türkiyede olmamız mı suç onu da anlamış değilim, sırf bu çifte standarta uyuz oldugumdan parayla aldım tokenı, tailandlılarla maytap geçiyorum:)
  • Arkadaşlar lütfen yardımcı olun 2.lige cıktım 1.cilikle fakat şu aralar sırf taktikten dolayı yeniliyorum bana taktik önerisi verebilicek varmı ?
  • takımını paylaş dostum, kadrona göre taktik söyleyelim
  • ya siz yeterki nası bir taktik uygulayacagımı söyleyin ben takımı kurarım cogu taktikleri önerdiler ama gol yiyorum 3 lü defans galiba bu oyunda kötü oluyor
  • hideipvpn sitesinden tekrar iyelik nasıl alırız bi yardımcı olurmusunuz. bi kere aldım işe de yarıo 25 token falan kazandım. sadiozkan a tesekkurler paylasımı icin. ama bi sefer alabildim deneme süresini.. istediğimiz kadar deneme süresi nasıl alırız acaba. onu da mı ip değiştirip alsak :)
  • arkadaşlar en iyi taktik nedir yoksa taktik değilmi her maçta karsındaki takıma göremi taktik yapacağız herkes farklı stillerde taktik ile verim alıyor ve biz alamıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: flamekiss

hideipvpn sitesinden tekrar iyelik nasıl alırız bi yardımcı olurmusunuz. bi kere aldım işe de yarıo 25 token falan kazandım. sadiozkan a tesekkurler paylasımı icin. ama bi sefer alabildim deneme süresini.. istediğimiz kadar deneme süresi nasıl alırız acaba. onu da mı ip değiştirip alsak :)

ip değiştirmen lazım aynı ipten bir üyelik alabiliyorsun sadece
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.