Şimdi Ara

Top Eleven Manager - Facebook (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.081
Cevap
59
Favori
816.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler şu an 2. lig seviyesindeyim (çaylak). benim gibi 2. lig seviyesinde olan arkadaşlar facebookdan eklesin bir sonraki ligde aynı lige düşelim kapışalım. Facebook id :https://www.facebook.com/onur.bilge.7
  • Sanki oyunda maçları izlemeyince daha iyi skor alıyoruz gibi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: flamekiss

quote:

Orijinalden alıntı: Kevin L.Bringer

her gün tekrar alabiliyorsun, eğer alamıyorsan ip'ni değiştir öyle dene

uydunet kullanıyorum bn ip değişmiomudur nedir.. alamadım bi türlü.. pm atsam sana mail adresimi bana bi tane alırmısın..

edit: tmm hallettim.

ipconfig /release
    netsh interface ip set address name="Ulgen" static 10.0.0.1 255.255.255.0 10.0.0.1 1

netsh interface ip set address "Ulgen" dhcp
    sleep 5

bu kodu txt dosyasına yazıp .bat uzantılı kaydedin. Ulgen yazan kısmı kendi ağ adınıza göre değiştririn ama..

bol tokenler herkese.. çok mutluyum lan :)

Hocam selam,

ip değiştirme olayını yapamadım, dediğin kodu yazdım, ulgen yazan yere kendi bilgisayar adımı yazdım (bunu mu yazmalıyım?). Bat olarak kaydettim ve çift tıkladım ama bağlantı tamamen gitti. Yardımcı olabilir misin?

• merhaba arkadaşlar bir süredir bu konuyu misafir olarak takip ediyordum bugün ıpvpn programı sayesinde 70e yakın token kazandım bulup paylaşan arkadaşa çok teşekkürler 3.lig seviyesindeyim isteyen arkadaşlar faceden ekleyebilir :http://www.facebook.com/soner.uckusoglu?ref=tn_tnmn
  • bebop29 arkadaşım maç izlerken oyuncularını maçın seyrine göre yönlendirebilirsin ve sakatlananları değiştirerek eksik oynama ihtimalini ortadan kaldırırsın ve izlediğin için sağlık puanıda alırsın kazanman daha kolay emin ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonerbjk18

merhaba arkadaşlar bir süredir bu konuyu misafir olarak takip ediyordum bugün ıpvpn programı sayesinde 70e yakın token kazandım bulup paylaşan arkadaşa çok teşekkürler 3.lig seviyesindeyim isteyen arkadaşlar faceden ekleyebilir :http://www.facebook.com/soner.uckusoglu?ref=tn_tnmn

Önemli değil Soner ben programı verdim ama diger bazı arkadaşlar 10minutemail.net mail sitesini ve programın 1 den cok kullanabileceğimizi söylerek desteklediler bende onlara teşekkür ederim

• bu arada şimdi ben stadımı 1500 koltuk artması için başlattım ama 3000e direk çıkartsaydım daha mı iyi olurdu sakatlıklarda farkeder miydi?
  • beyler koltuk arttırmayın boş yere, stadyumu upgrade edince koltuklar gidiyo tekrar yapmanız gerekiyor...
  • quote:

beyler koltuk arttırmayın boş yere, stadyumu upgrade edince koltuklar gidiyo tekrar yapmanız gerekiyor...

aynen öyle boşuna yapılmış oluyor.. yani 1000 iken 1500 yaptınız diyelim sonra stadyumu 3000 kişilik yapayım dediniz 3500 olmuyo.. 3000 oluo 500 boşa gitmiş oluo..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadiozkan

quote:

beyler koltuk arttırmayın boş yere, stadyumu upgrade edince koltuklar gidiyo tekrar yapmanız gerekiyor...

aynen öyle boşuna yapılmış oluyor.. yani 1000 iken 1500 yaptınız diyelim sonra stadyumu 3000 kişilik yapayım dediniz 3500 olmuyo.. 3000 oluo 500 boşa gitmiş oluo..

bosa gitmiyor koltuklar yaptiginiz koltuklar sayesinde stadin fiyati ve bitme suresi azaliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratonline -- 9 Haziran 2012; 0:14:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: flamekiss

quote:

her gün tekrar alabiliyorsun, eğer alamıyorsan ip'ni değiştir öyle dene

uydunet kullanıyorum bn ip değişmiomudur nedir.. alamadım bi türlü.. pm atsam sana mail adresimi bana bi tane alırmısın..

edit: tmm hallettim.

ipconfig /release
    netsh interface ip set address name="Ulgen" static 10.0.0.1 255.255.255.0 10.0.0.1 1

netsh interface ip set address "Ulgen" dhcp
    sleep 5

bu kodu txt dosyasına yazıp .bat uzantılı kaydedin. Ulgen yazan kısmı kendi ağ adınıza göre değiştririn ama..

bol tokenler herkese.. çok mutluyum lan :)

Hocam selam,

ip değiştirme olayını yapamadım, dediğin kodu yazdım, ulgen yazan yere kendi bilgisayar adımı yazdım (bunu mu yazmalıyım?). Bat olarak kaydettim ve çift tıkladım ama bağlantı tamamen gitti. Yardımcı olabilir misin?

Uydunet abonesi isen hideipeasy programini kullanarak degistirebilirsin ip adresini ama programin full surumunu indir free surumde fazla ip cikmiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• beyler 2. seviyeden kimse yok mu beni faceden ekleyecek? Önümüzdeki sezon kapışalım rakip yok sarmadı:)
    https://www.facebook.com/onur.bilge.7
  • quote:

merhaba arkadaşlar bir süredir bu konuyu misafir olarak takip ediyordum bugün ıpvpn programı sayesinde 70e yakın token kazandım bulup paylaşan arkadaşa çok teşekkürler 3.lig seviyesindeyim isteyen arkadaşlar faceden ekleyebilir :http://www.facebook.com/soner.uckusoglu?ref=tn_tnmn

hayırlı olsun bende 4 gün önce 15 e yakın kazandım paylaşanların ellerine sağlık videodanmı kazandın bide hangi serverdan bağlandın şuan videolar hata veriyor açılmıyor bol şans

• arkadaşlarhttp://nntime.com/proxy-country/ bu siteden almanya ingiltere ispanya gibi ülkelerin ıplerini alıp tarayıcınızdaki proxy değiştirme kısmına yapıştırın oyuna kendi sitesinden girin win tokena tıkladğınızda o ülkedeki sponsorlar çıkıyor onlarca ücretsiz token kazanma sponsoru bulabilirsiniz
  • video çıkmadı diğer üyelik ile veren sponsorlardan kazandım
  • quote:

video çıkmadı diğer üyelik ile veren sponsorlardan kazandım

mesela hangilerinden arkadaşım? bi girdik 70 tane token kazandık diyen var ama hepsi üyelik ve üyelik doğrulaması istiyor.kolay yoldan birkaç tane birden kazanma olanağı hangisinde var? Video izleyerek 6-7 tane kazanabiliyoruz anca.
  • şans birazda telefon numarası istiyor bir çoğu o ülkeden bir telefon numarası bulabilirseniz yaparsınız
  • Saol şadi abi :D Beyler saha geliştirmeleri kısmında benim şahsi önerim koltukları yapmamanız.Süre kısalması ve parada azalma diye birşey yok.O süre ve para zaten koltuklara gidiyor.Ben stadınızı düz upgradeleyin diyorum.Sağlık kısmındada yapacağınız son yere kdr gidin.Her lwlde belli yere kdr gidiyor stat upgradeleri.Sağlık bence en önemlisi 4 günde 1 tedavi puanları alabiliyoruz.Ben şuanda 2 tane alıyorum.Gayet faydalı.İşte son durum takımım gayet iyi oldu.4 yıldızlarında hepsi 1 puan sonra 5 yıldız olcak.En altta görülenlerde bedava oyunculardan aldığım ve transfere koyduğum oyuncular.Kısacası canlı paralar :D

Top Eleven Manager - Facebook

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 10 Haziran 2012; 9:33:26 >

• Millet avrupa şamp. maçlarını seyrediyor galiba az öne 5 tokenle 3 oyuncu aldım bu sezonun kadrosu tamadır :D
  •  Top Eleven Manager - Facebook
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.