Şimdi Ara

Top Eleven Manager - Facebook (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
10.081
Cevap
59
Favori
816.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İyiki ben 2.tur da bırakmışım :)
  • Hiç ama hiç gerek yok transfere ben baktım senin takıma çok gereksiz yedeklerin var.. Unutma bir sonraki seviyede 34 lükler yıldızı düşücek ve 39 gücündekiler gelicek karşımıza bu sebeple üst seviyede bi daha transfer yapmama gerek kalmaz diyorsan 18 lik falan al ama eger diyorsanki ben üst seviyede de transfer yaparım o zaman tokenlerin boşa gidiyor.. Benim 3. seviyede ortalamam ve biriktirdiğim tokenler ortada..
     Top Eleven Manager - Facebook
  • quote:

Orijinalden alıntı: R0ME

Merhaba,

Öncelikle elle tutulur bir jeton kazanma yolu sunan sadiozkan'a teşekkür ederim.

Ancak sanırım reklam firmaları yani video izleyerek jeton kazanma yolu sunan Matomy gibi firmalar kullanılan bu yolu da keşfetti ve standart IP adreslerini engelledi.
    Dün aynı şekilde denemek için girdiğimde çoğu video için ''Sizin bölgenizde geçersizdir.'' tarzında bir uyarı veriyordu.Umarım Benden kaynaklanan bir sorundur,çünkü bu sayede oldukça kolay şekilde jeton kazanabiliyorduk.

Stadyum geliştirmesi için koltuk yaparak ilerlemek en mantıklısı.

Düşük lig seviyesine sahip arkadaşlar sanırım bilet fiyatlarını oldukça düşük tutuyor ancak lig yükseldikçe bilet fiyatlarını da yükseltin.
    43.000 kişilik stattan,kendi evinizde oynadığınız her maç için 1+ M bilet geliri sağlanıyor.
    Geliştirme aşama aşama ilerledikçe bilet geliri artıyor.

Jeton bol diye sürekli oyuncu alıp/satmayın.Takımın dengesi kesinlikle bozuluyor.Onun yerine var olan jeton kazanma yolları sayesinde jeton depolayın.İleride scout listesinden oldukça sağlam futbolcular alabilirsiniz bu sayede.

Güçlü bir takıma da sahip olsanız oyun stili ''Sert savunma'' olduğunda ve Kontra atak - Offside seçenekleri işaretli olduğu zaman hem az gol yersiniz,hem de çok gol atarsınız.

Hepinizin başarılı bir lig geçirmesi dileğiyle.İyi günler.

Ben teşekkür ederim arkadaşım ama şöyle söleyim o durumu bende gördüm ama ben artık video izlemek yerine bedava olan bölümden anket doldurarak yabancı adresler girip 1 anketten 53 token dahi kazandıgım oldu Almanya ip si ile girin görüceksiniz..

• Sadiözkana bende çok teşekkür ediyorum 14. sezon 11- Usta seviyesinde oynuyorum şuan.Artık taylandlılara kafa tutabilecek kadar hoyratca token harcayabiliyorum Özellikle ingiltere ipsinden çok video çıkıyor günde 4-5 token alsam bana yetiyor , takım artık oturdu adam almaya gerek kalmıyor.Zaten bütçe de yetmiyor bir sürü adam almaya.

Anket doldurma kısmında en kolay hangisinde oluyor onu çözemedim yalnız bazılarına giriyorum bir sürü şey doldurduktan sonra en sonunda mail adresini falan kabul etmiyor tıkanıp kalıyor o kadar uğraştığın boşa gidiyor.Anketlerden hangilerine girerek çok token alabilirim bunu anlayamadım tam olarak.Garanti token alabileceğim anketler nelerdir mesela?
  • Beyler sizlere de az birşey hırs gelmesi ve Türk'ün gücünü benim gibi her yerde göstermeniz açısından resmi paylaşıyorum.Birkaç yeni tavsiyem var.Takımınızın taktiğini oluştururken biraz mantığa dayalı olsun :D Alacağınız futbolcuların yaşları ise 1-2 tanesinin dışında 24ü geçmesin.18-22 arası futbolcular maç sonrası antreman puanlarını yaşlılara oranla 2 kat fazla alıyor.Kısacası 30 yaşında 5 yıldız oyuncu deil de,20 yaşında 5 yıldız alırsak.Elimizden biraz fazla para çıkar.Ama o oyuncuyu 2 sezon rahatlıkla oynatabiliriz.Yaşlı olanların yorgunlukları ve performanslarıda düşüyor.Oyuncuyu geliştirirkende dikkat etmemiz gereken şey tabii ki mevkisi.Örneğin defans olan bi adama kalkıpta atak fulleyemeyiz.Örneğin resimde görülen defanslarımdan birisini söyliyim.G.apaoloza:defans 40,atak 22,fizik 29.Bu şekilde verirsek daha yararlı olacaklardır.Beklere herşeyi eşit dağıtmak lazım.Onun dışındaki ofenslerede tabiki atak-fizik.İşte benim takımım.Birkaçı 7 yıldıza,çoğu 6 yıldıza doğru gidiyor :D Antreman tablosunu çekmemde yaşları göstermek için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 15 Haziran 2012; 12:12:08 >

• oynatmadığınız oyunculara kondisyonuna dikkat ederek antremean yaptırın ve bir oyuncuyu satmadan öncede bol antreman yaptırıp fiyatını biraz olsun artırabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonerbjk18

oynatmadığınız oyunculara kondisyonuna dikkat ederek antremean yaptırın ve bir oyuncuyu satmadan öncede bol antreman yaptırıp fiyatını biraz olsun artırabilirsiniz

Evet artıyor denedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce topeleven.com'a gireyimde anket doldurayım dedim almanya ip si ile ne kadar kazansam kardır dedim.. Girmeden önce 149 idi token sayım..

Şimdi ise durum bu;

İyi geldi 5 anket doldurdum bir video izledim..
  • şansa bak ya 4 tane oyuncum sakatlandı bugün yok yere 3ü 4 diğeride 6 gün yok sinir bozucu günlerdir sakatlık olmamıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadiozkan

Az önce topeleven.com'a gireyimde anket doldurayım dedim almanya ip si ile ne kadar kazansam kardır dedim.. Girmeden önce 149 idi token sayım..

Şimdi ise durum bu;

Merhabalar sadiozkan,
    Hocam senin yazdıklarından yola çıkarak denemeler yaptım işe yarıyor eyvAllah ama tek tük videolardan geliyor tokenler. Ben daha hiç anketlerden token kazanamadım. O kadar uğraşmama rağmen token vermedi. Elimde hidevpn'nin 1 senelik premiumu var zaten. Almanya, ingiltere ve ABD proxylerine sahibim. Ne şekilde yaptığını, bir seferde onlarca tokeni nasıl kazandığını, özellikle anketlerde yardımcı olur musun?

• quote:

Orijinalden alıntı: KaDeV

quote:

Az önce topeleven.com'a gireyimde anket doldurayım dedim almanya ip si ile ne kadar kazansam kardır dedim.. Girmeden önce 149 idi token sayım..

Şimdi ise durum bu;

Merhabalar sadiozkan,
    Hocam senin yazdıklarından yola çıkarak denemeler yaptım işe yarıyor eyvAllah ama tek tük videolardan geliyor tokenler. Ben daha hiç anketlerden token kazanamadım. O kadar uğraşmama rağmen token vermedi. Elimde hidevpn'nin 1 senelik premiumu var zaten. Almanya, ingiltere ve ABD proxylerine sahibim. Ne şekilde yaptığını, bir seferde onlarca tokeni nasıl kazandığını, özellikle anketlerde yardımcı olur musun?

Normal video izlio gibi girişleri yapıp ile video bölümüne değil free olan bölüme giriceksin.. Ondan sonra bir sekme daha açıp Google Çeviri sitesine giriceksin.. Free olanlara girip teker teker çeviri bölümünden isterseniz çevirip buradan ingiltereye ait adres, telefon bulucaksın.. İstenilenleri girip mailine gelen maili onay adresine tıklayıp onayladıktan sonra bazıları anket doldurmanı isteyebilir anketleride doldurucaksın sonra tokenler cepte.. Ben sadece bunları yaparak kazanıyorum.. Extra yaptıgım birşey yok..

• Oyun zevkli fakat bir sorunum var.26 MN para var ama Jeton olmadığı için transfer yapamıyorum :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: yiqiter

Oyun zevkli fakat bir sorunum var.26 MN para var ama Jeton olmadığı için transfer yapamıyorum :(

Bu konudaki yazılanlara az gözgezdir derim.. Nasıl kazanacagını bulursun..
  • quote:

quote:

Oyun zevkli fakat bir sorunum var.26 MN para var ama Jeton olmadığı için transfer yapamıyorum :(

dostum yöntemler çok eski işe yaramıyor :/
  • quote:

quote:

quote:

dostum yöntemler çok eski işe yaramıyor :/

sende hazıra konmak isteyenlerdensin anladıgım kadarıyla.. Az oku dedim demek ki istemiyorsun.. Bir günde mi eskidi yöntem :D Sen sanırım hack tarzı şeyler arıyosun o zaman bulamassın biraz kendin bişeyler yaparak haketmeyi düşün..

Ben bu tokenleri para vererek mi aldım sanıyorsun??? Kusura bakma ama böyle elde tutulamayan şeylere para veremem ben.. Mesajının 3-4 yukarısına bakarsan yazılanları görürsün yada daha önceki sayfalara..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadiozkan -- 16 Haziran 2012; 18:04:56 >

• Beyler transfer için oyuncuya teklif verince sonraki açık arttırmaya katılıyorum.Oyuncuya almak için kaç arttırmaya katılacağım allah aşkına.Bazen 2 defa uzuyor.
  • yiğiter teklifi tek başına kazanana kadar uzar 20 teklifi rahat görenler var ama o kadar uzatma denildiği gibi önceki sayafaları okursan nasıl token kazanılacağını bulursun dün sadece 3 saatte proxy değiştirerek isveç ıp adresiyle 70 token kazandım transferede 15 tane harcadım en az yani 80 token rahat kazanılabilir biraz uğraşman gerek zevk alıyorsan
  • quote:

Beyler transfer için oyuncuya teklif verince sonraki açık arttırmaya katılıyorum.Oyuncuya almak için kaç arttırmaya katılacağım allah aşkına.Bazen 2 defa uzuyor.

ohoo sanki eski oynayan biriymiş gibi hem diyorsun ki eskidi o olaylar artık işlemiyor hemde daha transfer nasıl yapıcagını bilmiyorsun

Neyse Soner'in dediği gibi biri senin peşini bırakana kadar devam eder ben bir kere 48 de bırakan gördüm hatta yabancılardan bir resim gördüm 80 tokende (80 Teklifte) bitirmişler transferi..
  • eyvallah beyler sağolun
  • beyler tecrübeli oyunculardan taktiklerinizi alabilir miyim ? 6 seviyeyim bütün oyuncularım 5 yıldızlı(45-49 arası) ama gol atamıyorlar taktiğim 4-3-3 ama şu markaj pas pres olaylarını nasıl yapacağımı anlatır mısınız ?
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.