Şimdi Ara

Top Eleven Manager - Facebook (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.081
Cevap
59
Favori
816.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: carantinas

Puan Kaybettim :D

Top Eleven Manager - Facebook

Ammar FC'ye mi puan kaybettin Bu yıl yine lig ve şampiyonlar ligi benim 32.9 gücümüz var üstüme yok gibi bişi..

• quote:

Orijinalden alıntı: sadiozkan

quote:

Orijinalden alıntı: carantinas

Puan Kaybettim :D

Ammar FC'ye mi puan kaybettin Bu yıl yine lig ve şampiyonlar ligi benim 32.9 gücümüz var üstüme yok gibi bişi..

Evet o takıma kaybettim maçı seyredemedim adamın orta sahaya yanlışlıkla DC koymuşum üzerinde bir de kırmızı yemişim 1-1 bitmiş yapacak bir şey yok :s üzüldüm

• bugün transfere 7 milyondan fazla harcadım biryandanda bedava oyuncu alıp satmıştım 8 milyon kazanmışım bugünki transferler bedavaya geldi tokenlarım baya gitti ama değdi fazlasıyla
  • Bugunden itibaren yazlığa gidiyorum.. cep telefonum galaxy s, android oldugundan bunu yüklemiştim hatta bazı görünmeyen özellikleride göstermekte oyuncuların vs..
    Neyse internet paketi yapıcam cep telefonuna bari orda maçları kaçırmayım
    Haydin görüşmek üzere..

Düzeltme: Yazlığa da internet bağlattık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadiozkan -- 21 Haziran 2012; 17:28:46 >

• 4. seviyede biri warsa eklesin aynı lige düşelim
    https://www.facebook.com/ekrem.can
  • arkadaslar oyunum bozuldu mu anlamadım su hatayı alıyorum surekli yardımcı olabilecek var mı ? menajer bilgilerim veya arkadaslarım gorunmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: roskie

arkadaslar oyunum bozuldu mu anlamadım su hatayı alıyorum surekli yardımcı olabilecek var mı ? menajer bilgilerim veya arkadaslarım gorunmuyor

kulübn ismi altta çıkıyorken üstte hata vermesi ilginç serverda bir sorun olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: roskie

arkadaslar oyunum bozuldu mu anlamadım su hatayı alıyorum surekli yardımcı olabilecek var mı ? menajer bilgilerim veya arkadaslarım gorunmuyor

Oyuna aylar sonra mı girdin? Bildiğim kadarıyla uzun süre oyuna girmeyenlerde oluyor bu..
  • Bu oyunu oynuyanın akli dengesine şaşarım.. geçen 24 token biriktirdim dedim illaki alıcam 20 günde falan biriken token arkadaş 24.tura kadar verdim kamboçyalı herifle taylandlı sonsuz tura kadar gitti diyebilirim bakmadım kapattım bu kadar saçma bir oyun oynuyacağınıza ofm managerzone falan oynayın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhotoShop Man

Bu oyunu oynuyanın akli dengesine şaşarım.. geçen 24 token biriktirdim dedim illaki alıcam 20 günde falan biriken token arkadaş 24.tura kadar verdim kamboçyalı herifle taylandlı sonsuz tura kadar gitti diyebilirim bakmadım kapattım bu kadar saçma bir oyun oynuyacağınıza ofm managerzone falan oynayın

20 günde 24 token biriktirenin ben aklına şaşarım..

Ben bir günde 50-60 kazandıgımı biliyorum..

Neymiş?
    İlk önce oyunun nasıl oynandıgını ögreeeen.

Sonra oynayanlara laf at..

Açık arttırmayla alınıyor oyuncular ben 1-2 token ile levelime göre çok güçlü adamları aldıgımı bilirim..

Ayrıca tokenim:

Oyunu bilseydin taylandlıların hile kullandıgınıda bilirdin.. Neyse ögrencen..

• Ne konuştuğunu bilmiyorsun daha.Yazdığın şeyleri baştan savma yazdığın belli.Bak bakalım benim takımıma ve şu ana kadar ki ödüllerime.Gir sabah saatlerinde (8-9) oyuncu bolluğu yaşanıyor ve kimsede teklif vermiyor.Sen kalkıp taylandlıyı gördüğün halde başa çıkmaya çalışırsan baştan hataya düşersin.O gibi çekik gözlerle ancak ben ve diğer iyi oynayanlar uğraşır.Şu ana kadar 20 çekikle yarışa girdiysem 15ini almışımdır.İşte takımım.Çoğu oyuncuları 2-5 token arası aldım.Aralarında istisnalar var tabii 10-15 tokenlik 1-2 tane.Eğer token harcamadan alıcam diyorsan sabah giriceksin alıcaksın bu kadar basit.1 kere girip,oyuna ön yargılı yaklaşıyorsan.Senin oynadığın manager zone'nin bin tane eksiğini söylerim sana :P al takımım ve ödüller.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 24 Haziran 2012; 15:25:04 >

• Taylandlı ile türkün farkı ne peki ? onlar hile ile oyuncu alırken siz ezik gibi uğraşcaksınız ? yok böle bişi ya token alasım bile vardı bi ara okadar sardım ama en iyisi

ofm hile zart zurt yok 2 tlye 14 gün biletimi alıyorum kaşifle falan çok daha iyi nese size taylandlılarla başarılar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://elitehacksforgames.blogspot.com/2012/05/top-eleven-hack.html#more ya şu linkteki dosyayı yükledim de anketi yapıp rar şifresini nası alıcaz?
  • Ligimdeki taylandlıları pert ediyorum.Hile var derken,onlar token kazanmanın yollarını bulmuş.Onlara verilen sponsorluklar sayesinde.Oyunda taylandlıların adı geçmiyor.Türk,italyan gibi insanlarında manyak takımları var.Ligimde her bakımdan diğerlerine fark attım.Şamp. ligi yarı finaldeyim şuanda.Bilip bilmeden konuşmayalım.Bu arada oyunda token hilesi diye birşey yok.Programa yazıcaksın.Orda bilmem kaç bin tane olcak.Yok öyle birşey.Rardan çıkan dosyanın şifresi büyük ihtimalle topDRAVUJNtop falandır.Eğer benim denediğim hilelerden biriyse yok hile falan oyunda.Oynamak zor geliyorsa,oyuna ve oynayanlara b.ok atma.Oynama yeter,bu kadar basit ;) Sen bir kere takımıma bile bakmadan konuşmuşsun.Benimki kdr iyi takımı olan çekik göz gördünmü hiç? yaş ortalamamda 22.0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 24 Haziran 2012; 16:57:24 >
  • Lomion dailymotiondaki videoların hepsi sahte :D kaç ay araştırdım,hile yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhotoShop Man

Taylandlı ile türkün farkı ne peki ? onlar hile ile oyuncu alırken siz ezik gibi uğraşcaksınız ? yok böle bişi ya token alasım bile vardı bi ara okadar sardım ama en iyisi

ofm hile zart zurt yok 2 tlye 14 gün biletimi alıyorum kaşifle falan çok daha iyi nese size taylandlılarla başarılar

Bizde Türk'üz sende.. Ama tek farkımız bu oyunda senin gibiler senin cümlenle "Ezik Türk" bizim gibi gerçekten oyunu oynamak ve önüne geleni yenip, oynadıgı 2 sezonda 2 Lig şampiyonlugu ve 2 Şampiyonları ligi şampiyonu olmak!
    Bu sebeple arkadaşım bulaşcak başka birini ara gerçekten oynamak istiyorsan bu konunun ön sayfalarında tokeni nasıl kazanacagın yazmakta. Az araştır ve ögren oyunun zevkine var..

• Bu oyunda Kral her zaman benim 7 sezonda 7 şampiyonluk ve 7 şampiyonlar ligi. Bu sezon 7 puan farkla liderim ve şampiyonlar liginde yarı finaldeyim. Takımımda her türlü özellikli oyuncu var. 59 kalite oyuncu alabiliyorum en yüksek , ama aldıgım 59 kalite teke tek golcüyü gol atmıyor diye beğenmeyip satıyorum :D takımımda bir tane oyuncu alacak yer yok ve maksimum 59 kalite oyuncu alabildiğim bir levelde takım ortalamam 59 :D düşünün ne kadar güçlü. Taylandlı konusuna gelince , adamlarla kapışmayın. gereksiz. Oyuncuyu almak için kapıştıgınız adamın kadrosuna ödüllerine bakın ki oyuna cok önem veriyor mu anlayın. yoksa cok tokenlerinizi yerler. 8 level olup da takımına güvenen varsa da hodri meydan

• quote:

Orijinalden alıntı: bomberman_fb

Bu oyunda Kral her zaman benim 7 sezonda 7 şampiyonluk ve 7 şampiyonlar ligi. Bu sezon 7 puan farkla liderim ve şampiyonlar liginde yarı finaldeyim. Takımımda her türlü özellikli oyuncu var. 59 kalite oyuncu alabiliyorum en yüksek , ama aldıgım 59 kalite teke tek golcüyü gol atmıyor diye beğenmeyip satıyorum :D takımımda bir tane oyuncu alacak yer yok ve maksimum 59 kalite oyuncu alabildiğim bir levelde takım ortalamam 59 :D düşünün ne kadar güçlü. Taylandlı konusuna gelince , adamlarla kapışmayın. gereksiz. Oyuncuyu almak için kapıştıgınız adamın kadrosuna ödüllerine bakın ki oyuna cok önem veriyor mu anlayın. yoksa cok tokenlerinizi yerler. 8 level olup da takımına güvenen varsa da hodri meydan

Bide resim alsaydık bi görseydik takımını..

• Bugün oyuna yenilik gelmiş

Bence çok kötü olmuş çünkü transferde bedava oyuncuları arama kalkmış kendin bulcan biraz ugrastırcaklar yani..
    Ayrıca sadece ofansif, defans ve fizksel gücü yüksekten aşağıda diye sıralama kalkmış her oyuncunun içine girerek görebilicez..
    Birde olarak oyuncuların özel güçlerinin Korner Kullanma (KK) yazıyorken şimdi resim koymuşlar..

görüldüğü gibi teklif bölümüde değişmiş.. ayrıca satın alcagımız oyuncunun daha önce istatistik bilgilerini göremiyorduk o eklenmiş..

Ayrıca şimdi gördüğüm birşeyde; arkadaşınız olmayan birinin kadrosuna, ligde sıralamasına, stadyumuna, ödüllerine bakamıyoruz artık silik gösteriyor o bölümler..

• Öncelikle S.A. bu konuyu görünce kayıt oldum işte benim takımım nerden-nereye ;
    İlk Sezonlar arkadışımda oyuna girince 2.sezonda hem ligi hemde şampiyonlar ligini elimden aldı ikiside finaldeyken :(

ve şimdiki takımım ;

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.