Şimdi Ara

Top Eleven Manager - Facebook (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.081
Cevap
59
Favori
816.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Crudele

Öncelikle S.A. bu konuyu görünce kayıt oldum işte benim takımım nerden-nereye ;
    İlk Sezonlar arkadışımda oyuna girince 2.sezonda hem ligi hemde şampiyonlar ligini elimden aldı ikiside finaldeyken :(

Top Eleven Manager - Facebook

ve şimdiki takımım ;

takımın kötüymüş.. Eski sezonun kadronun resmini koymuşunda şimdiki halini de koysaydın..

• oyunu oynamayı bilmiyorsun bari araştırda burda rezil duruma düşme arkadşım

yeni özellikleri görünce şok oldum abi istatistikleri görmemiz güzel ama diğerlerini değiştirmeleri gereksiz olmuş :(
  • Hacı mağlum jeton sorunu . Artık jeton biriktirip öyle alacağım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-078AFC984 -- 25 Haziran 2012; 13:43:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC@DC

oyunu oynamayı bilmiyorsun bari araştırda burda rezil duruma düşme arkadşım

Bu cümleyi kimin için kullandın merak ettim belirtmemişsinde arkadaşım..
  • Tabikide photoshopman için :D oyuna gelen özellikler bencede çok kötü.Eskiden uğraştırmıyordu ve sade yapısı vardı.Artık bakınca daha özel gibi duruyor ama karışık bir hal almış ve de baktığımız zaman gördüğümüz özelliklerin bir çoğu kalkmış :D yapıcak bişey yok,oyuna devam
  • Transferdeki oyuncularin istatistliklerini gormek hos olmus gerisi cok goz yoruyor ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yav oyun çok güzel harbiden 2004 de ilk menajerlik oyunlarından menajerturk andırıyor kendi klubumuz falan çok zevkliydi ama harbiden

şu tokenle transferde bir türlü oyuncu alamamak sinirimi bozuyor 4 günde 4 token yapıyorum 3 - Çırak aşamasındayım en hızlı token nasıl alıyorsunuzki herifler 35-40 tur gidiyor

acaba transfer yapmasamda tokenleri biriktirip gözlemcinin oyuncularınımı alsam ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhotoShop Man

yav oyun çok güzel harbiden 2004 de ilk menajerlik oyunlarından menajerturk andırıyor kendi klubumuz falan çok zevkliydi ama harbiden

şu tokenle transferde bir türlü oyuncu alamamak sinirimi bozuyor 4 günde 4 token yapıyorum 3 - Çırak aşamasındayım en hızlı token nasıl alıyorsunuzki herifler 35-40 tur gidiyor

acaba transfer yapmasamda tokenleri biriktirip gözlemcinin oyuncularınımı alsam ?

Bak arkadaşım sana kaç defa sölicez bilmiyorum eger gerçekten oyunu sevdiysen ve çok token kazanmak istiyorsan bu konunun ilk sayfasından itibaren bi göz gezdir 10. sayfaya kadar nasıl hızlı bedava token kazanabilirsin yazıyor. Şuan benim 194 tokenim var.. sen biriktirerek oynamak istersen oynayamazsın herkes nasıl kazanıyor bi oku emi..

• Bilader madem beğendin oyunu.Birşeyler yapmak istiyorsun.Gir topelevenin kendi sitesinden 4 günde biriktirdiğin 4 tokeni,ip değiştirmeden.Bir sponsorlukla yaparsın.Mesela markafoniye kayıt ol alsana 4 token.Galiba hep sende 35-40. tura gidiyor transferler.Ya da sen eleme turunun yanındaki sayıya bir 0 ekliyorsun.4 değilde 40 diyorsun.Önceki sayfaları okursan nasıl kolay yoldan token kazanacağın var.Gözlemci listesine bakma bile.Ama sen bu kafayla hiçbişey tutturamazsın.2 zorluk görünce oyuna b.o.k atandan ne beklenirki
  • arkadaşlar ben oyunu android uygulama üzerinden oynuyorum. dünkü güncellemeden sonra facebook hesabımın üzerinden bağlandığın yeni bir oyun açtı bana eski oyunuma bağlanamıyorum. pcden girince eskiş oyunumu görebiliyorum fakat telefonda sıfırdan başlamış oyun gözüküyor. çözüm arıyorum.
  • hepsini okudum dostum 1 gb kotalı net ile giriyorum bende biliyorum hotspot shield hide ip gibi programlarla isveç ipsi yapıp video izliyerek token kazanmayı fakat dediğim gibi kota 1 gb ..

opera gibi tarayıcılar önyükleme falan deniyordu her girdiğimde 10 mb loading yapıyor bunu ön belleğe atıp girme şansımız yokmudur acaba .. :)

fakat oyunda sinir bozucu taylandlılar vs. var biz para verip token alalım onlar yada siz o şekil alın haksızlık olmazmı dün 6 tokenden 18 yaşında orta saha alıcaktım 6 . tura kadar gittim halbüki onu 6 günde yapmıştım herifler acımasızca devam ettiler tur atlamaya.

menajerturk gibi oyun bi 100 yıl gelmez herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: K@R@D@VUT

arkadaşlar ben oyunu android uygulama üzerinden oynuyorum. dünkü güncellemeden sonra facebook hesabımın üzerinden bağlandığın yeni bir oyun açtı bana eski oyunuma bağlanamıyorum. pcden girince eskiş oyunumu görebiliyorum fakat telefonda sıfırdan başlamış oyun gözüküyor. çözüm arıyorum.

:D dün aynısını bende yaşadım bende de galaxy s var.. şaşırdım senin dediğin gibi oldu en başta.. facebook ile bağlana basıyorum bekliyor yükleniyor diyor ama hiç bişi yapmıyor.. Neyse telefonu bi kapatıp açayım dedim açtım düzeldi.. Çünkü facebook ile baglan demezsen, android cihazlara face olmadan oynayabilme özelliği getirmişler onunla yeni bir takım kurup oynayabiliyorsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhotoShop Man

hepsini okudum dostum 1 gb kotalı net ile giriyorum bende biliyorum hotspot shield hide ip gibi programlarla isveç ipsi yapıp video izliyerek token kazanmayı fakat dediğim gibi kota 1 gb ..

opera gibi tarayıcılar önyükleme falan deniyordu her girdiğimde 10 mb loading yapıyor bunu ön belleğe atıp girme şansımız yokmudur acaba .. :)

fakat oyunda sinir bozucu taylandlılar vs. var biz para verip token alalım onlar yada siz o şekil alın haksızlık olmazmı dün 6 tokenden 18 yaşında orta saha alıcaktım 6 . tura kadar gittim halbüki onu 6 günde yapmıştım herifler acımasızca devam ettiler tur atlamaya.

menajerturk gibi oyun bi 100 yıl gelmez herhalde

Video izleme olayı falan değil ya sen nasıl birisin Arkadaş ne demiş sitelere foruma üye olur gibi üye olarakta 4 token gibi yada anket doldurarak 30 token gibi bi kerede kazanabiliyorsun..

• 1gb kotanın olması senin sorunun değil mi?Sende internet cafeye git,ordan token işini hallet.Evindede transfer yap.Mesela anket doldurarak bile,1 günde 50 token kazanırsın.5-6 ankette gelir hemde.Hepsini okumuş olabilirsin,ama anlamadığın kesin.En yakın internete gitsen bile ben yapıcağını sanmıyorum.Her gün 1 tane token beklersen çok zor.Ama ilk başladıgımda bende bilmiyordum,her gün gelen 1 tokenle iyi oyuncular alıyordum.İlk sezonumdada şampiyondm mesela.Bence sorun sende.Birde sabah girip oynamayı dene.Sabah 8-10 arası kimse olmuyor oyunda.Tüm oyuncular teklif verilmeden geçiyor.Video izleyerek günde en fazla 10 tane kazanırsın.Ama anket fln doldurursan 50 tane kazanırsın.50 token alsan bile,çekik gözlerle yarışa girmek için dikkatli ve akıllı olman lazım.Mesela ben bir çekikle teke tek kaldığımda,önceden basarım hep,ardından o basar.Diğer eleme turuna geçtgmzde,eğer ben basmazsam oyuncu çekiğin olur.Ama o şekil yapıpta son 1 snde basarak az oyuncu almadım.Tabii yeni yeni uyanıyor çekikler :D Dediğim gibi herşey senin elinde.Ben takımımı oturarak yapmadım.Hep uğraştm ve şuanda 3. sezonum.Şamp ligi yarı finaldeyim.Ligde kesin 1.yim

• tamam sakin ol şampiyon

• Hadi kaybol şimdi bebe.Küçücük aklınla ancak herkes tarafından bilinen anlamsız kelimeleri söylersin.1gb kotanıda al ve git
  • İki tane anlaşma sağladım 8 jetonum oldu. Arkadaşlar başka ücretsiz anlaşma yok mu?
  • Al buda bebelere balon.6 tane vardı.10 dakikada kaç tane oldu.Al bebelere balon olsun buda

• Durun bende levelime göre biraz artislik hareketler yapayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadiozkan -- 26 Haziran 2012; 19:12:35 >

• sadiozkan arkadaşıma teşekkür etmek için üye oldum.
    günde 1 token kazanarak transfer yapmak imkansızdı neredeyse sadece sabahları biriktirdiğim tokenlerle adam alabiliyordum.
    5 tokene şansım yaver giderse adam alıyordum bazen token canavarına denk gelir hiç adam alamadığımda oluyordu. Hile ararken buldum bu konuyu ve reklamları izleme yöntemini. Tarayıcının proxy ayarını değiştirince çok yavaş olduğundan oyuna girmek bile zulumdü ama önerdiğin programla çok rahat edip video ve 3-5 tokenlik anket site tıklama gibi ücretsiz bölümdeki işlemlerle bolca token kazandım ve ihtiyacım olan transferleri yaptım. Bir kaç gündür bu işlemi yapmıyorum para kalmadı zaten bu seviyede transfer yapmanında bir anlamı kalmadı 3. sevideki 34lük adamları bekliyorum:))
    Birde şu sakatlıklara çare bulunsa harika olacak.

Takımım çok kötü değildi her gün antreman yapıp sadece genç oyuncuları takımda tuttum.
    İlk sezonda son sırada takım denk geldi 3-5 gün sonra lig bitti sonraki sezonda şampiyon oldum 3. sezonumda takımım ligde çok rahattı ama Ş.L'de şampiyonluk istediğim için token aramaya koyuldum. Ortalaması 23 olan takımım bir haftada 27,8 oldu. Takımım ve ligdeki pozisyonum takım ortalaması resimlerde görünüyor.
    Taktik olarak 3-5-2 favorim güçlü rakiplere karşı üçlü defansın önüne DMC koyup forveti teke indiriyorum zayıflara karşı AMC kullanıyorum. Maçın gidişatına göre de taktik değiştiriyorum.

Lig Durumum

Ş.L. Durumum

Kadrom ve Taktiğim

Ortalamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snorland -- 26 Haziran 2012; 21:50:26 >

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.