Şimdi Ara

Top Eleven Manager - Facebook (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.081
Cevap
59
Favori
816.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Metamorphizm

Top Eleven Manager - Facebook

Bunlarda benim amele takımı seviyeme göre hayvanımsı biraz

hocam nasıl yaptın bunlara 2. seviyede bizede bir el atsan
  • Akşam kupa maçım var 22:15 'de. Baktım rakip çok güçlü kesin kaybedicem. Gırgırına bişey deniyim dedim. Berbaerlik olurmu sizce bu dizilişden :D Skor tahminleri alayım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: HuRGeNeR@L

Akşam kupa maçım var 22:15 'de. Baktım rakip çok güçlü kesin kaybedicem. Gırgırına bişey deniyim dedim. Berbaerlik olurmu sizce bu dizilişden :D Skor tahminleri alayım :)

5 fark yersin en az :D

• O kadarda değil :) şut çekseler kesin birine çarpar top Ya zaten elenim, Ş. ligi, kupa lig derken yetişemiyorum. Ne kondisyon kaliyor nede sağlam adam. Ligde devam etsem yeter. Şampiyonluğa oynarım o zaman.
  •  Top Eleven Manager - Facebook

Adamın kadro bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuRGeNeR@L -- 17 Mayıs 2012; 17:30:52 >
  • 3 stoper 1 DML 1 DMR 2 ortasaha 1 AMC 2 Forvet ancak bu sekilde alabilrsin bu mevkide oyuncuların varsa kalitesi ne olursa olsun bu dedigim taktikle cık...
    Ofansif oynat adam adama markaj yap pas yönün karışık olsun ofsayt taktiği uygulama yoksa maçta spikerden bir cok kere "adamın önü bomboş yazısını görebilirsin" sonra gel burada yorumunu yap :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metamorphizm

3 stoper 1 DML 1 DMR 2 ortasaha 1 AMC 2 Forvet ancak bu sekilde alabilrsin bu mevkide oyuncuların varsa kalitesi ne olursa olsun bu dedigim taktikle cık...
    Ofansif oynat adam adama markaj yap pas yönün karışık olsun ofsayt taktiği uygulama yoksa maçta spikerden bir cok kere "adamın önü bomboş yazısını görebilirsin" sonra gel burada yorumunu yap :)

Her zaman oynadığım taktik neredeyse, Sadee DMR yoktu onun yerine 3 ortasaha oynattım. ilk yarı 0-0 bitti. 2. yarıda kond iyice düştü. 0-2 yaptı 80. dk da. Bende mecburen oyuncu değiştim. 1 ortasaha ve 1 dmc yerine 2 tane yıldızı iyi yedek kalecim vardı onları koydum. 1-2 yapabildim anca. Daha erken yapsam belki maçı bile alabilirdim. Kond. düşük olması çok kötü oldu.

• Beyler hangı ulkelerde cıkıor vıdeolar ben denk gelemedım dogru duzgun vıdeo ya ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fears87

Beyler hangı ulkelerde cıkıor vıdeolar ben denk gelemedım dogru duzgun vıdeo ya ?

Amerikada çıkıyor
  • Beyler bence oyun çoğu zaman şansa bakıyor :) Aynı taktikle çok güçlüleri yenerken,çok kötü takımlarla berabere kalabiliyorsunuz.Arkadaşlarım sırf bu yüzden bıraktı + 6 tokene 5 tedavi puanı tam kazık + geliştirmede bir yeri sonuna kadar gidemiyorsunuz,diğer seviyeye geçmek gerekiyor.Oyunun eksileri,artılarından çok daha fazla.Bazen tamamen tokene bakıyor.Şuanda şampiyonlar liginde grubu 1. bitirdim ve ligdede 1.yim.Böylede 2 günde 3 maç oluyor.Sakatlanma ihtimalleri ve kondisyon düşüklüğü daha fazla yaşanıyor.Ama idare ediyoruz :) Oyunu oynamaya başladım başlayalı,teknik direktörleri daha iyi anlıyorum :) En azından burada tokeni olan işi götürüyor.Gerçek hayatta iyileşmesini bekle gitsin :)

@Metamorphizm
    Kardeş sen ne yaptın öyle.Ben bile o kadar uğraştığım halde takımımı bu hale getirdim.Yıldızların hepsini 1 fazla sayabilirsiniz.Çoğu atlamaya 1 veya 2 puan kaldı :) Meta bence kesin para bastın ^^

• Arkadaş 4 tane oyuncum sakatlandı ya dile kolay 13-9-6-4 gün sırayla
    Sinir etti beni ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorma ya.Üstteki resimde görülen Nur kurtbek (17 gün), Khyznhyak (3 gün) sakatlandılar.Şampiyonlar ligi ön eleme maçında deplasmanda 0-7 kazandım ama adamlarım gitti,taktiğim bozuldu :D ne iştir arkadaş halla halla.Allah'tan as olan 3 gün sakatlandı.Yarın son sakatlık günü.Şu sakatlanmalar adamı çıldırtıyor valla :S 17 günde rekor :D ayak kırılması yüzünden.Bi maçta 2 defansif orta saha :/ Tokende 0 :D aç kaldık
  • benim takımım bu ve taktigim bu

arkadaşlar bu taktik iyimi ben oynarken gerçekten hoşuma gitti 4 4 2 sevmiyorum başarılı bulmuyorum
    son 2 maçta mağlubiyet buluyorum çünkü oyuncuların kondisyonlar kötü ve 1-0 yeniliyorlar ve bende maçtan önce giremiyorum oyuna okul dolayısıyla
  • Adamlara resmen koridor yapmıssın gelin gol atın diye :) 3 5 2 yi dene bence. Birde 1. seviyesin kond. nasıl düşük? Antrenman yaptırma bir süre, iyice dolsun kond barı.
  • haklısın çok antreman yapıyorum ama bu taktik iyi gibi 4 2 3 1 sizcede öyle değilmi heleki güclü takımlara karsı gerçekten iyi 4 4 2 yi pek sevmiyorum 3 5 2 demişsin 3 lü defans çok kötü oluyor bence
  • Ben şuanda 4-1-3-2 ile oynuyorum. Yalnız 3 orta saha yerine 2 orta saha var.Diğeri sağ orta saha ve kırmızı oklu ileri açık oynatıyorum (atak:32).Bu taktikle son 15 maçtır yenilmiyordum.Bugün büyü bozuldu şampiyonlar ligi çeyrek finalinde deplasmanda 1-3 yenildim.Kendi ligimdeki güclü adamı 2-5 yendim.2 maç deplasmandaydı ve üst üsteydi.O yüzden yenildim büyük ihtimal.Arada hiç fark olmayınca düşük kondisyonla oynuyor oyuncular. Bence süper taktik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 24 Mayıs 2012; 23:30:46 >
  • Bu benim 2. takımım. Taktiği lig başından beri değişmedim. kondisyon maç sırasında hep %50 nin üstünde. Kondüsyon zayıf olduktan sonra hepsi 6 yıldız olsa farketmez kaybedersin.

• peki taktik nedir sağ sol kanat ortadan hücummu nedir onuda söylermisiniz uygulamak istiyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beb0p29

peki taktik nedir sağ sol kanat ortadan hücummu nedir onuda söylermisiniz uygulamak istiyorum :D
    Genelde ofansif oynuyorum, pas yönü karışık, adam adama markaj seçili. kontra atak taktiği her maçta uygularım ofasyt tekniğini pek tercih etmiorum. Bunun dışında maçı izlerken, karşı takıma ve maçın seyrine göre bunlar değişkenlik gösteriyor.
  • delirmemek elde değil arkadaşlar yabancılar token hilesimi kullanıyor nedir biz niye bilmiyoruz token kazanmanın yolu yokmu hala video zımbırtısından başka?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.