Şimdi Ara

Top Lane Farm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar. Hayatımda hep sup oynadım ama artık top lane oynama kararı aldım. Şu aralar iyice öğrenene kadar fazla takasa girmeden farm odaklı oynamaya çalışıyorum. Daha çok Renekton, Malphite, Pantheon tarzında basit mekanikli şampiyonlarla oynuyorum. Benim sorun şu şuan dakikada ortalama 5-6 (pantheon ile 5 diğerleri ile 6) minyon biçiyorum. Bu sayı normal mi yoksa düşük mü? Düşükse nasıl artırabilirim? Rahat farm yapabilen şampiyonlar kimler? Bana oyunu öğretebilecek (garen hariç) şampiyon öneriniz var mı? Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tavsiyeni dinleyeceğim çok teşekkürler. Garen cifden iyi bir şampiyon ama ben pek sevmiyorum. Keyif vermiyor.

• camille,biraz zor şampiyon ama videolarla normal oyunlarla öğrenirsin 1 haftada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schizzo -- 30 Mart 2018; 21:21:50 >
  • Onu düşündüm ama mekaniği biraz zor geldi o yüzden daha basit şampiyonlarla başladım.

• Olur hocam tavsiyeleri denicem ve ekledim.

• Kled oyna eğlenceli ve taşır

• Aatrox öneririm basit ve zevkli, 5 kişinin ortasına q r yapıp lap lap vurmak çok güzel oluyo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyunda afk,feeder,trolleri...
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Renekton ve pantheonla farm odaklı oynanan saçma agresif oynamalisin karşı junglenin yerini bildiğin zamanlarda. Farmin kötü ama suptan geçen biri için iyi , bir de neden suptan topa geçtin şu sıralar iyi bot lanenin oyun kaybetmesi çok zor .bir üst koridorda lane dondurmak split pusu önemli kavramlar YouTube dan bakmanı öneririm. Maokai başlangıç için iyi bir üst koridor şampiyonu hata olasılığın daha düşük ve her safhada iş yaparsın..

• Sana taktiklerini söyleyeyim. Beta zamanından beri oynamasamda oyuna uzun süredir ilgim var ve yıllardır oynamaktayım. ilk başlarda sadece tank hero al. Maokai , Sion , Cho , Shen. Eger shen alırsan oyunun kaderını degıstırebılırsın. Sion alırsan ve sıhırlı yıldız gırersen hem rakıbı cok ıyı pokelersın hemde 2 skıll ıle cok rahat laneyı ıtersın. Sionu dene pısman olmazsın.
  • Pantheonla aslında rakibe bol bol giriyorum ama bu seferde farm hiç yapamıyorum.

Suptan sıkıldım biraz. Kazanmak için değil de keyif alarak oynamayı seviyorum.

• sion camille kled aatrox bence bu dörtlüyü iyi öğren

• Ceks oyna

• Singed oyna farm için kendini zorlamana gerek kalmaz hemde çok eğlenirsin bu arada farmın çok düşük 10. Dakikada en azından 70 civarı yapman gerekirki toplane en rahat farm yapabileceğin yer. Eğlenmek için değil tryhard oynayacaksanda urgot oyna şampiyon çok güçlü hem rahat farmlarsın hemde lanede ezilmezsin

• chopie kullanıcısına yanıt
    Aslında dakika 10da 70-80 farmım oluyor ama özellikle latede farm düşüyor. Şampiyon odaklı değil de lane öğrenme odaklı oynamayı istiyorum. Takım ihtiyacına göre tercih yapmak daha çok keyif veriyor.

• Gnar iyidir top lane için. Hem oto atak uzaktan vuruyor rahat farm yaptırır hemde mega gnar olunca koridor da ağırlığını koyabilirsin

• sion oyna kolsuzlar dia5 olmuş sion spamlıyorlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.