Şimdi Ara

Top Lane Lucian

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Huni isminin hakkını veriyor. Deli gibi bir pick ekranı, harikulade bir seçim oldu. Tek temennim bizim malum topluluğun bu maçtan haberdar olmaması. Hoş bu maçtan haberdar olsalar, bu seçimin tekli dereceli de tutmayacağını da bilirler ama, korkuyor insan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Top lane lucian daha oncede picklenmisti. Cokmu garip?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisali11

Top lane lucian daha oncede picklenmisti. Cokmu garip?

Kuzey Amerika'da ilk diye biliyorum? 9. haftaya dek gormedim cunku lokasyon olarak bahsediyorum çünkü Çeyrek finalleri çok izlemedim. Olduysa Avrupa LCS'te olmuştur, tabi bahsettiğimiz takım Imt olunca farklı seçimlere alışkınız ama bulunduğu kompozisyon açısından Graves'i rakibe vermeyebilirlerdi de üst koridor Gragas seçimı yapıp, Graves'i ormana yollarlardı ya da tam tersi bu iki ihtimale rağmen Lucian almaları evet garip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackpot TT -- 10 Nisan 2016; 23:05:31 >
  • xd adc metasi bot lane haric her yere geldi

• Huni zaten genelde taşıyıcı şampiyonlar oynuyor diğer toplanerların aksine full tank sıkıcı şampiyonlar almıyor pek.
  • Bence Huni tank şampiyonlara yönelmeli.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Top lane luci ve rengarla s4 te dia 5 çıkmıştım.O zamanlar çok kişi oynamıyordu.Ama ben bildim bileli vardır yani top lane lucian seçimi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AP Xin Zhao
    12 yıl önce açıldı
    top yasuoya karşı oynamak
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • RIP Solo queue
  • Cabochard oynadi eu da

• videosu var mı xd
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jackpot TT

quote:

Orijinalden alıntı: barisali11

Top lane lucian daha oncede picklenmisti. Cokmu garip?

Kuzey Amerika'da ilk diye biliyorum? 9. haftaya dek gormedim cunku lokasyon olarak bahsediyorum çünkü Çeyrek finalleri çok izlemedim. Olduysa Avrupa LCS'te olmuştur, tabi bahsettiğimiz takım Imt olunca farklı seçimlere alışkınız ama bulunduğu kompozisyon açısından Graves'i rakibe vermeyebilirlerdi de üst koridor Gragas seçimı yapıp, Graves'i ormana yollarlardı ya da tam tersi bu iki ihtimale rağmen Lucian almaları evet garip.

Sadece 1 kere Vitality den Cabochard aldı na da alınmadı hiç

• Aşırı kolay gank yer gibi geliyor nedense.

Luci`yi guinsolu buildiyle oynayan deli bi tip vardı muazzam hasar veriyordu o buildi ile oynanabilir bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • luci mid zaten oynanıyordu topda oynanır garipsenecek bişey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doubleimp

luci mid zaten oynanıyordu topda oynanır garipsenecek bişey yok

Kuzey Amerika ve Kore sunucusunun tüm seçim ve yasaklamaları mevcut, Lucian mid iki yıl öncesinin modası saldırı gücü taşıyıcısı olarak o kadar verimli ki farklı koridorlarda oynamak intihar, garipsenecek oldukça şey var o yüzden. (= Bir kere mid game geçiş için yapılan lane swap ile oldukça başarılı, işte fark burada başlıyor Huni taşıyıcı olacağım diye az evvel Maokai seçimi yapan Hauntzer'e karşı oyunu hediye etti.

• Değdi mi ? Değmedi.
  • immortals rakibini sezonluk performansı nedeni ile önemsememiş gibi. Urgot, Lucian gibi farklı seçimler maç getirmeyecekti zaten şimdi klasik Karma'nın mobilleştirdiği Reksai ile engage kompozisyona dayalı oynayacaklar ama fayda edecek mi? Sanmam, rakibin Maokaisi oyunun ilerleyen kısmında daha diri kalacaktır.

• hemen alıp rankedda feedlemeliyim

• Huni güzel feedledi :)

Darısı solo ranked'ın başına
  • Jackpot TT J kullanıcısına yanıt
    Huni değişik pickler alıcam diye şu seriyi mahvetti metanın güçlülerini oynasa kazanabilicekleri bir seriydi

• aylar önce toplane/mıdlane lucıan dedıgımde birileri bana hebele hübele yapıyordu xd xd xd xd
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.