Şimdi Ara

Top lane(üst koridor)'e solo demekten vazgeçin! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
0
Favori
3.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TickTok

quote:

Orijinalden alıntı: xHoblivion

quote:

Orijinalden alıntı: strikerJJ

"solo" kelimesi "yalnız" anlamında kullanılır. Yani mid de solo oynanan bir koridordur. Oyuna girip "solo salın, solo please" tarzı laflar eden birinin cahil ve yeteneksiz olduğu aşikar

mid deil middle lane diceksin kardesim.

mid lane = orta koridor
    middle lane = ortadaki koridor
    Anladım ingilizceniz zayıf ama türkçeniz de mi yok be abisi. Daha sözcük nasıl yapılandırılır onu bilmiyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: JackGhosen

Solo Top
    Mid Lane
    Jungle
    ADC
    Support

Şimdi ben uzun hali Solo Top olan üst koridora ister SOLO derim ister TOP, bundan sanane ?

Kardeş midde solo o zaman solo diyince mid gidelim ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

"solo" kelimesi "yalnız" anlamında kullanılır. Yani mid de solo oynanan bir koridordur. Oyuna girip "solo salın, solo please" tarzı laflar eden birinin cahil ve yeteneksiz olduğu aşikar

mid lane = orta koridor
    Anladım ingilizceniz zayıf ama türkçeniz de mi yok be abisi. Daha sözcük nasıl yapılandırılır onu bilmiyorsunuz.

mid middle'ın kısaltmasıdır senin ingilizce leşmiş birader o zaman battle for middle earth ortadaki dünyanın savaşı olarak çevrilir.

• Solo Top'ta karşıma gelen çoğu kişiye lane kaybetmiyorum Shyvana ve Teemo hariç. Bu ikiliyi durdurmanın yolu nedir ?
  • OQ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forever_ducale

Solo Top'ta karşıma gelen çoğu kişiye lane kaybetmiyorum Shyvana ve Teemo hariç. Bu ikiliyi durdurmanın yolu nedir ?

morde pickle
  • Pickle demekle pek bir şey öğrenebileceğimi sanmıyorum. Neden Morde ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zirve011

sorun değil 2 solo yaparız

yalnız 2 kişi oluncu duo olur o. Madem top lane e solo diyorsunuz o zaman bot premade yerine "duo" diyin de anlayalım

ironi yaptım bende solo ya karşıyım ama topum demek kendine hakaret gibi olduğu için soloyum diyorlar.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

mid lane = orta koridor

Efsane olur bu yorum

• quote:

Orijinalden alıntı: PhileoSophia

quote:

quote:

quote:

quote:

mid lane = orta koridor

mid middle'ın kısaltmasıdır senin ingilizce leşmiş birader o zaman battle for middle earth ortadaki dünyanın savaşı olarak çevrilir.

kısaltması olması da beni haklı çıkarır sorun değil. Sonuçta "mid değil middle" diyen o

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zirve011

sorun değil 2 solo yaparız

yalnız 2 kişi oluncu duo olur o. Madem top lane e solo diyorsunuz o zaman bot premade yerine "duo" diyin de anlayalım

Harbici yemiş ya la Hani ciddi ciddi yemiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: W.Röntgen

quote:

Orijinalden alıntı: JackGhosen

Solo Top
    Mid Lane
    Jungle
    ADC
    Support

Şimdi ben uzun hali Solo Top olan üst koridora ister SOLO derim ister TOP, bundan sanane ?

Kardeş midde solo o zaman solo diyince mid gidelim ?

Oyunun doğal metasında 2 kişi üste, 1 kişi ortaya, 2 kişi alta gider.

Fakat maksimum verim alabilmek için Top Lane'de olması gereken bir kişi Jungle yapar.

Bu nedenle Solo Top denir ve isteyen Solo der, isteyen Top der.

Şöyle düşün;

Oyun 6 kişilik olsaydı her lane 2 kişilik olsaydı.

Mid Lane'deki bir kişi Jungle gittiğinde Solo denilen yer neresi olacaktı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: forever_ducale

Solo Top'ta karşıma gelen çoğu kişiye lane kaybetmiyorum Shyvana ve Teemo hariç. Bu ikiliyi durdurmanın yolu nedir ?

shyvana sadece trundle var durdurabilen de

teemo en kolay lane sadece blink olan bir hero al yeter
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PhileoSophia

quote:

quote:

quote:

quote:

mid lane = orta koridor

kısaltması olması da beni haklı çıkarır sorun değil. Sonuçta "mid değil middle" diyen o

Önemli olan seni haklı çıkarıp çıkarmaması değil , kendi ingilizcenin çöp olması halinde başkalarına laf atman

• quote:

quote:

quote:

quote:

mid lane = orta koridor

ingilizce türkçe çevirilerde asla bi ingilizce kelimenin sadece bir türkçe karşılığı olmaz burdan ne kadar kıt ingilizcen olduğu anlaşılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: papy0n

Aşırı bir çöküş var forumda.

Evet adam dediğinde gayet haklı.
    Bazılarıda çıkmış;
    -ister top derim ister yukarı ister solo ister abugucugu
    -arkadaşım mühendis seni 10a katlar
    -sanane
    -kimin ne dediği zoruna gidiyorsa oynama
    -ne denilmesine karışamazsın klavye erkeği

demişlerde nası bir bilgisizlikte bogulmadır bu anlam veremiyorum.
    Yukarıda veya üstte kalan lane e top lane denir solo değil,bu bilgidir bunu yeni öğrenmiş olmak sizi neden bu kadar kızdırıyor anlamıyorum?
    Solo ile top lane farklı anlamlar içeriyor çünkü ama sorsan herkes ingilizce biliyor.

kitap oku denildiğinde de hakaret olarak falan mı algılıyosunuz? Oyuna yeni başlayanlar veya bilmeyen adamlar için bilgi verilmiş ve dediği doğru.
    Susunda öğrenmeye gayret edin

Tamamen haklısın. Solo diyenlere cahil gözüyle bakıyorum

• Peki bu nedir cahil yeteneksiz bilgisiz kardeşim? Profil konuyu açan arkadaşın açtığı konulardan en alttakine bakın kendide solo diyor.
    Söylede açıklık getiriyim cahil arkadaşım ve solo nun midde olduğunu bildiren arkadaşlarım yenisiniz yada takip etmiyorsunuz bilmiyorsunuz bilemem solo lane pref highly pref solo tarzı yazılar sadece türkiye'ye has değildir ana dili ingilizce olanlar bile bunu böle yazar çünkü açıklaması bu oyun 2+1+2 dir daha fazla verimlilik için jungler sonradan çıkan bir roldür ilk başlarda yoktu. Jungler'ın gelişiyle bir solo tek kalan yere solo denmeye başlandı yani ingilizceyle açıklancak bir durum değil herşey. Şöylede düşün topa normalde kimse uğramaz junglerlar bile gitmez aslında oraya orası oyundan ayrı bir koridordur bağımsız yıllarca farm yaparsın birbirini kesersin kimse seni takmaz anca oyun mid game döndüğünde top lane efendiler aşağı iner o lane hep yanlızlığıyla ünlüdür okuyun cahilliğiniz bilgisizliğiniz gitsin bilmemek değil öğrenmemek ayıp.
     Top lane(üst koridor)'e solo demekten vazgeçin!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßÈ®Tu_ -- 9 Mayıs 2014; 16:42:58 >

• geçen konusunu açmıştım..
  • Sanane la !
  • Tamam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.