Şimdi Ara

Top lane(üst koridor)'e solo demekten vazgeçin! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
0
Favori
3.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: JackGhosen

quote:

Orijinalden alıntı: W.Röntgen

quote:

Solo Top
    Mid Lane
    Jungle
    ADC
    Support

Şimdi ben uzun hali Solo Top olan üst koridora ister SOLO derim ister TOP, bundan sanane ?

Kardeş midde solo o zaman solo diyince mid gidelim ?

Oyunun doğal metasında 2 kişi üste, 1 kişi ortaya, 2 kişi alta gider.

Fakat maksimum verim alabilmek için Top Lane'de olması gereken bir kişi Jungle yapar.

Bu nedenle Solo Top denir ve isteyen Solo der, isteyen Top der.

Şöyle düşün;

Oyun 6 kişilik olsaydı her lane 2 kişilik olsaydı.

Mid Lane'deki bir kişi Jungle gittiğinde Solo denilen yer neresi olacaktı ?

anlatmak istediğimiz olay da bu zaten. Topta da yalnızsın midde de. Solo dersen karışır

• quote:

Orijinalden alıntı: ßÈ®Tu_

Peki bu nedir cahil yeteneksiz bilgisiz kardeşim? Profil konuyu açan arkadaşın açtığı konulardan en alttakine bakın kendide solo diyor.
     Top lane(üst koridor)'e solo demekten vazgeçin!

best

• quote:

quote:

quote:

Solo Top
    Mid Lane
    Jungle
    ADC
    Support

Şimdi ben uzun hali Solo Top olan üst koridora ister SOLO derim ister TOP, bundan sanane ?

Fakat maksimum verim alabilmek için Top Lane'de olması gereken bir kişi Jungle yapar.

Şöyle düşün;

Oyunda şu anda 1-1-2 +1 jungler metası var ve mid'de top'ta solo kalıyor. Ben solo dediğimde hangisini söylemiş oldum ? Dediğinin benim dediğimle bir alakası yok.

• quote:

Peki bu nedir cahil yeteneksiz bilgisiz kardeşim? Profil konuyu açan arkadaşın açtığı konulardan en alttakine bakın kendide solo diyor.

Hakaret etmeyeyim diyorum da hakediyorsun cidden. Ulan oyunda 6. belki 7. ayım. O yorum 4 ay önce. Yani oyunu tam olarak kavrayamadığım, arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla konuştuğum dönemler. Üşenmedin de kusurumu mu aradın acıdım sana zavallı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • strikerJJ kullanıcısına yanıt
    Ulan cahil bende sana bişey demiyeyim diyorumda hakediyon senin ne haddine insanları eleştirmek o yorumuma bir daha bak açıklamasınıda yazdım betadan hatta ilk çıktığı günden beridir bu oyunu oynuyorum 6 aylık neyin ne olduğunu bilmeyen 3 kelime ingilizce bilgisiyle gelen adamdan dersmi alıcam. Yeni öğrendiğin bilgilerle egonu tatmin etme yeri değil burası onun için farklı yerler mevcut oralara uzaklaş buradan. Oyunda ingilizce anlamıyla 3 solo lane var gibi gelebilir ama bu bir tane olduğu gerçeğini değiştirmez.
  • Mid yalnız değil jungle oyuncusuda onun çevresinde top lane solo oyuncusu ise resmen bir adada mahsur kalmış şekilde onu bunu bırakalımda tek derdin bu mu?
  • saldırı gücü taşıyıcısı diyelim istersen veya üst koridor diyelim zekası yeterli seviyeye ulaşamadan büyümesi duraklamış arkadaşım sanane isteyen istediğini der sen istediğini kullan
  • ne içmiş la bu bi özgüven gelmiş arkadaşa
  • quote:

Söylede açıklık getiriyim cahil arkadaşım ve solo nun midde olduğunu bildiren arkadaşlarım yenisiniz yada takip etmiyorsunuz bilmiyorsunuz bilemem solo lane pref highly pref solo tarzı yazılar sadece türkiye'ye has değildir ana dili ingilizce olanlar bile bunu böle yazar çünkü açıklaması bu oyun 2+1+2 dir daha fazla verimlilik için jungler sonradan çıkan bir roldür ilk başlarda yoktu. Jungler'ın gelişiyle bir solo tek kalan yere solo denmeye başlandı yani ingilizceyle açıklancak bir durum değil herşey. Şöylede düşün topa normalde kimse uğramaz junglerlar bile gitmez aslında oraya orası oyundan ayrı bir koridordur bağımsız yıllarca farm yaparsın birbirini kesersin kimse seni takmaz anca oyun mid game döndüğünde top lane efendiler aşağı iner o lane hep yanlızlığıyla ünlüdür okuyun cahilliğiniz bilgisizliğiniz gitsin bilmemek değil öğrenmemek ayıp.

silver4 duo girecek arkadaş varıyorum ahahahahahaha böyle bronzdan zar zor çıkıp oyunda bir şey yapamayanlar burada insanların ingilizcesine ve kelimeleri kullanışına laf atıyo ya ahahahah

• Ben SOLO gidiyorum
  • Sende nidalee oynamayı bırak lan her maçta nidalee ile feedliyorsun

• quote:

quote:

quote:

quote:

Solo Top
    Mid Lane
    Jungle
    ADC
    Support

Şöyle düşün;

Oyunda şu anda 1-1-2 +1 jungler metası var ve mid'de top'ta solo kalıyor. Ben solo dediğimde hangisini söylemiş oldum ? Dediğinin benim dediğimle bir alakası yok.

Adam zaten onu açıklamış. Asıl metada hep solo oluyor mid. Ancak top normalde duo olarak değişebildiği için solotop deniyor. Solo kelimesi topta tek olduğunu belirtiyor. mid zaten solo. Adam bunu çok güzel açıklamıs. okumuyor musunuz anlamak mı istemiyorsunuz?

• evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: strikerJJ

"solo" kelimesi "yalnız" anlamında kullanılır. Yani mid de solo oynanan bir koridordur. Oyuna girip "solo salın, solo please" tarzı laflar eden birinin cahil ve yeteneksiz olduğu aşikar

solo please" tarzı laflar eden birinin
    cahil ve yeteneksiz olduğu aşikar
    yetenkesiz ne alaka?

• quote:

Orijinalden alıntı: CastellonA

quote:

Orijinalden alıntı: strikerJJ

"solo" kelimesi "yalnız" anlamında kullanılır. Yani mid de solo oynanan bir koridordur. Oyuna girip "solo salın, solo please" tarzı laflar eden birinin cahil ve yeteneksiz olduğu aşikar

solo please" tarzı laflar eden birinin
    cahil ve yeteneksiz olduğu aşikar
    yetenkesiz ne alaka?

Anlayamazsınızzz

• ne bu takıntı anlamıyorum, gayet anlaşılabilir bir şey solo. ayrıca alt koridorla yer değiştirme durumunda solo bot yapılır.
  • quote:

Solo Top
    Mid Lane
    Jungle
    ADC
    Support

mid lanede solo dur. o zaman hangisine gidicen qnq . gerçi trde duo mid yapanlar var ama
  • Hunter777 kullanıcısına yanıt
    Tamam da TR'de zaten hep solo oynanır top. Ayrıca mid her zaman solo olmayabilir. 2v1 de olabilir.
  • Sanane ya isteyen istediğini der öyle alışmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.