Şimdi Ara

top mid ve bot lane şampiyon onerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkla belirttiğim lanelere tavsiye istiyorum.arada agrasif arada defansif oynuyorum top veya mid den başka lanelere gittiğim zaman güzel baskın atabileyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Top icin liss ,jax
    Mid ıcın ıse ahrı ve lb tercıh edebılırsın
  • top lanede yeniysen pantheon ve ryze başlangıç olarak iyi karakterlerdir. biraz tecrübe kazandıktan sonra garen jax düşünülebilir. tecrübeliyim diyorsan lissandra ve gnar tercih edilebilir.

midde yeniysen eğer başlangıç olarak annie iyi bir karakter. oynaması nispeten kolaydır. biraz tecrübe kazandıktan sonra laneyi kaybetmemek adına leblanc brand ahri olabilir. takım oyunu içinse orianna lux syndra veya ahri seçilebilir. yok ben zaten iyiyim diyorsan zed akali diana fiz katarina talon gibi suikastçilerle dk 15 te oyunu koparabilirsin. ahrinin her oyun stiline uyabilen bir karakter olması onun en büyük avantajı bence. wombo kombo yapmak içinse orianna veya yasuo 1 numara.

botta ise başlangıç olarak caitylin bana göre en kolayı. iş görecek kadar oynamak zor değil. ve de menzil avantajı sayesinde güvenli bir karakter. biraz tecrübe kazandıktan sonra corki graves lucian koridorda çok etkili karakterler. iyi bir taşıyıcıyım diyorsan da vayne jinx tristana. tristana diğer 2 sine nazaran bence daha kolay. gerek e skili pasifi olsun. gerek w su ile genkten kurtulabilme özelliği gerekse de ultisi ile tflerde kendini güvende tutmak için.

botta sup istiyorsan da yanındaki adc oyun başı oyun sonuna göre daha etkili bir adc ise (graves corki lucian gibi) sona thres blitz leona bir ihtimal de morgana düşünülebilir. karşıdaki adc de benzer bir adc ise sona braum veya janna olabilir. karşıda oyun başı etkili senin yanında zayıf bir adc varsa kendi adcni hasardan koruyacak bir sup tercih edilmedilir. bu gibi durumlarda morgana zilean zyra hatta karma gibi yarı sup yarı ap karakterleri tercih etmeyin. duruma göre pasif veya agresif olacak suplar janna veya nami olabilir. 2 karakterin de yetenekleri hep saldırı hem savunma için çok işlevsel

eğer oynamadığın herolar varsa önce ücretsiz iken deneyip özellikleri senin oyun şekline uygun olup olmadığına bak. aksi halde satın alınıp hiç kullanılmayanlar köşesinde bekleyebilir.

• Top için gnar mid için ahri bot için graves ve lucian aldım teşekkürler yorumlarınız için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Top irelia mid ahri,zed bot adc-sivir,graves,corki sup-braum,nami,janna

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi gank atan jungle hangisi ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.