quote:Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42 Arkadaşlar şu iyi atışları birtürlü ayarlayamıyorum ya çok geç ya çok erken diyor. en iyisi onu kaldır nasıl kaldırıldığı unuttum ama insan onu gorunce daha kötü onuyor
top spin 4 ü alınca move da aldım ama sağ ve sola moveyla olmuyormu illa bir elimdede kolmu olmalı teşekkürler simdiden
quote:Orijinalden alıntı: TurQarizma Kinect'le oynayan var mi? Sirf Kinect yuzunden bu oyuna sicak bakiyorum acikcasi.. Kinect desteği yok diye biliyorum.
quote:Orijinalden alıntı: TurQarizma Kinect'le oynayan var mi? Sirf Kinect yuzunden bu oyuna sicak bakiyorum acikcasi.. Kinect desteği Virtua Tennis 4'te var bu oyunda yok.
quote:Orijinalden alıntı: fatihyamas yani sağda move solda kollamı oynamam gerek bu oyunu Burası Xbox bölümü hocam, PS bölümünde sor sen bu soruyu:)
top spın 2 oynuyrum yıne kacıncı kurusum pc ye bılmıyrum konsol alırsam yenısı cıkana kadar alıcagım ılk oyun topspın 4 olcak
hem geriye uyumluluk yok hem de yeni bi oyun çıkarmıyorlar tam olarak saçmalık, tenis gibi bi spora ihanet
top spin 4 pc de güzel olurdu 6 sene olmuş tenis oyunları yapılmayalı.. zor bu saatten sonra gelmesi..