Şimdi Ara

TOP SPIN 4 (OYUN ÇIKTI !)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
8.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çıkış Tarihi: 18 Mart 2011

Oyunun Çıkacağı Platformlar: Xbox360,Ps3,Wii

Oyunun Türü : Spor (Tenis)

Oyunu Yapan Firma: 2K Czech

Oyunun Dağıtımını Yapan Firma: 2K Sports

Oyundan Görüntüler:

Oyundan Videolar:

< Bu konunun sahibi KAKÁ iken KAKÁ tarafına aktarılmıştır -- Şub 5 2012 10:51PM >

• Hacı oyunun çıkış tarihi 18 Mart onu düzelt istersen.

Oyuna gelecek olursak; çok sevdiğim bir seridir adamlar resmen tenis simulasyonu yapıyor. Virtua Tennis gibi rezalet sıkıcı arcade oynanışa tahamülüm yok! Yalnız oyunun karakter listesi önceki oyunlara göre daha iyi olsada bayanlardan Maria Sharapova, Kim Clijsters, Venus Williams ve Justine Henin yok. Erkeklerden Robin Soderling ve Tomas Berdych yok maalesef neyse buna da şükür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 7 Şubat 2011; 22:50:33 >
  • ignde şubat diye belirtmişler,hemen düzeltiyorum

3. oyun çok iyiydi Virtua Tennis yanında Nba 2K Nba Live eşleşmesi gibi kalıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efflake -- 7 Şubat 2011; 22:52:08 >
  • çıksın çıksın
    3. oyun harikaydı
    şubat yazınca birden heyecanlandım
  • Mart ayında edinilmesi gereken oyunlardan biri.
  • Virtua Tennis kinect ile geliyor bu sene bakalım belki o şekilde top spinle kapışır
  • 3. oyun oldukça sağlamdı. Gelsin bunu da oynarız. Virtua Tennis - Top Spin karşılaştırması yapmak saçma. Birisi arcade diğeri ise simülasyon. Bu aynı Burnout ile Forza serisini karşılaştırmak gibi birşey...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.maçta lag ve oyun donuyor
    2 yıl önce açıldı
    MW 2 Oyundan Atma
    15 yıl önce açıldı
    top 10'da master
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HooMie

Virtua Tennis kinect ile geliyor bu sene bakalım belki o şekilde top spinle kapışır

Virtua Tennis de Move desteği var Kinect desteği yok zaten oyun PS3ex geliyordu sonradan PC ve X360'a da çıkartmaya kara verdiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

Orijinalden alıntı: HooMie

Virtua Tennis kinect ile geliyor bu sene bakalım belki o şekilde top spinle kapışır

Virtua Tennis de Move desteği var Kinect desteği yok zaten oyun PS3ex geliyordu sonradan PC ve X360'a da çıkartmaya kara verdiler.

quote:

Sega'nın ünlü Tenis oyunu bu Bahar Playstation 3, Nintendo Wii ve Xbox 360 için geliyor. Daha önce Playstation 3'e özel olacağı söylenen oyun çoklu platform oldu.

Rafael Nadal, Roger Federer ve Andy Murray gibi ünlü tenisçilerin de bulunacağı oyun3'te Move ve 3D teknolojisini destekleyecek. Playstation Nintendo Wii sahipleri ise oyunu Wii-mote ile oynayacaklar.

Xbox 360 kullanıcıları da Virtua Tennis 4'te Kinect desteğine kavuşacaklar. Böylece Kinect'te oynayabilecekleri önemli bir oyuna daha kavuşmuş olacaklar.

4 kişilik çoklu oyuncu desteğine sahip olacak olan Virtua Tennis 4, yeni "World Tour" kariyer moduna ve "Match Momentum" adlı yeni yeni bir içeriğe sahip olacak.

Kaynak:
    http://bolumsonucanavari.com/Haberler-Virtua_Tennis_4_Xbox_360_PS3_ve_Wiiye_Geliyor-12690.htm

• Tamam araştırdım gerçekten destek var bu kadar kısa zamanda Kinect desteğini nasıl eklemişler oyuna bilmem bakalım algılama süresi nasıl olacak.
  • Oyun iyi hoş da cok zor ya
  • 2k oldumu akan sular dururBi futbolada el atarlarsa inş
  • 953 MB'lık demo şuan XBL da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

953 MB'lık demo şuan XBL da.

Ooooh, crysis 2 multi demosu, üstüne bu, ilaç gibi oldu valla. 3. oyunu baya bi oynamıştım, kendi teniscini yapıp geliştirme, özelleştirme olayları çok hoştu.
  • Demo da 2 kort ve 4 tenisci var oyun aynı başarısını koruyor oynanabilirlik ve grafikler türünün en iyisi çok beğendim.
  • Özünü koruması iyi olmuş
  • Demoyu oynadım oyun gayet iyi olmuş top spin 3 e göre çok daha iyi
  • Bende şimdi kalktım demosunun başından, çok güzel olmuş ailecek bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sailsofcharon

Bende şimdi kalktım demosunun başından, çok güzel olmuş ailecek bekliyoruz.

Sarp akıllı ol Ace atarım sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kobezafer8

2k oldumu akan sular dururBi futbolada el atarlarsa inş

Gerek yok ki

Tenis dedin mi akla Top Spin gelir zaten bekliyoruz bakalım
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.