Şimdi Ara

TOP ÜNİ MEVZUSU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
4
Favori
3.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • akademik gozyaslari kullanıcısına yanıt

Hocam kimsenin Boğaziçi Koç tutarken gsü yazacağını düşünmüyorum zaten kendi klasmanına göre değerlendirmek gerekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    İnş öyle olur yoksa aşırı rahatsızım şu an marmaraya gitmekten.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu top olayı etiket yani dediğin gibi biraz da ama bunu kırabilie isteyen insanlar var gördüğüm kadarıyla da

• haklısınız vakıflara yönelinebilir bence ama gsü yerine.

• BURİ YOYKA kullanıcısına yanıt

Karar verdiniz mi? Tekrar hazırlanacak misiniz ben de o durumdayım.

• Tmciyksea T kullanıcısına yanıt
    Hazırlanıcam kitapları ayarlıyorum. Ama gsüye bakış açımı değiştirdi diğer hocamız

kırık obp sıkıntı olabilir bence size farklı bir tavsiye vereyim daha önce forumda görmüştüm. 2.açık öğretim için bilgi yönetimi gibi bir bölüm yazın 1.sınıf bittiğinde marmara'da 2 yıllık bölümde bitecek dgs'ye girin dgs'de yüksek yapmak yks'ye göre daha kek dgs puanınızla istediğiniz okula ybs veya işletmeye geçin hem kaybınız olmaz ybs geçerseniz dersleri de saydırabilirsiniz.

• Hangi bölüm ve okul için hazırlanacaksiniz? Kırılacak obp benim canımı sıkıyor ve korkuyorum da

Baya mantıklıymış he. Çok sağolun hocam

Kırık obp izin verirse boun ybs. Ama ilk bin zor kırık obpyle

• bizzat galatasarayda okuyan birisi olarak soyluyorum ki ben de arkadaslarim da gayet memnunlar, bogazicinden gsuye gecen arkadasim bile mevcut.

iyi universite - kotu bolum konusunu da zaten gunumuzde okudugun bolumle alakali bisey yapmak zorunda olmadigin icin soyluyorum. yoksa gayet de sosyolojide okuyan ve veri analistligi kasan, felsefede okuyup yapay zekayla ilgilenen, bilgisayar muhendisliginde okuyup daha mezun olmadan dovizle maas alan arkadaslarim var. okudugunuz bolume cok kilitlenmissiniz arkadaslar piyasadan haberiniz yok herhalde.

ayrica okulda fransizca hazirligin ardindan ingilizce egitim de mevcut, kanada oturum basvurularinda fransizca ingilizceyle esdeger tutuluyor, fransa,belcika ve isvicrede resmi olarak konusulan bir dil.

yaptigin yorumlar konusunda onyargili oldugunu dusunuyorum. galatasaray su an sosyokulturel olarak bogazici ile birlikte istanbulda okuyabilecegin en iyi iki devlet universitesi.

Marmara ybs gelmesinden memnun olana daha rastlamadım

• AvşalıTavşan kullanıcısına yanıt

katılmıyorum hocam benim çevrem genel olarak okulun aktif olmadığından network vs konusunda da yetersiz olduğundan yakınıyorlar ama dediğim gibi her bölüm hakkında spesifik bilgim yok bunu belirttim zaten.

okulun mevcudiyeti dusuk oldugu icin ogrenci sayisi bazinda kendisinden 5-6 kat buyuk okullarin adini surekli duymaniz cok muhtemel. bunun yaninda galatasarayda odtu itu gibi muhendislik agirlikli bir hava yoktur aksine tam bir sosyal bilimler okuludur.

kulupler konusunda 2-3 koklu kulup harici diger kulupler birseyler deniyorlar fakat genel olarak ilginin ortalama alti oldugunu soyleyebilirim. ornek olarak 2 yil once kurulan dsc galatasaray kulubu oldukca aktif ama bunu her kulup acisindan soylemem zor. bunun disinda her sene bir veya birkac defa fransiz sirketler okula gelip kendilerini tanitirlar ve stajyer alimi yaparlar. tanidigim neredeyse herkes ya coktan stajini buldu ya da kendisine uc bes birseyler kazandiracak islere girmis durumdalar. olay biraz icinde bulundugunuz arkadas grubuyla alakali, yukaridaki yazimda da dedigim gibi bulundugunuz yerin en kotusu olmaya calisin ki insanlar sizi yukariya ceksin.

o zaman kolay gelsin bize çalışmaya ne zaman başlıyorsunuz? :"(

Normalde bugün başlayacaktım ama şehir dışına gitmem gerekti. Max 10 güne başlarım

Bu arada baktım da DGS kontenjanlari düşmüş. 1 kişi falan alıyor ve baya riskli ilk 10 girmek lazım her sene inanılmaz yükselmiş. Boun YBS DGS için

• AvşalıTavşan kullanıcısına yanıt

haklısınız birçok noktada ama ben hala gsü'nün her bölümünün boğaziçi'nin bölümleri gibi gözü kapalı yazılacak bölümler olduğunu düşünmüyorum.

Siz ne düşünüyorsunuz? Siz de Marmara YBSdeydiniz tekrar hazırlanacak mısınız ya da memnun musunuz?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.