Videoyu 85 kere ileri geri oynatıktan sonra anlayabildiğim kadarıyla arkadan diziyle Ardanın çanağı kırmış Mehmet Şapşal...
quote:
Orijinalden alıntı: Zommby
Videoyu 85 kere ileri geri oynatıktan sonra anlayabildiğim kadarıyla arkadan diziyle Ardanın çanağı kırmış Mehmet Şapşal...
Aynen öyle
Sanki isteyerek girmiş pes diyorum size. Kendi kendinide sakatlayabilirdi yerine oyuncumu yok?
O kadar bağırması normal mi ?
Ardanın oynamaması kesinleşmiş ama kafilenin içinde yer alacakmış.
quote:
Orijinalden alıntı: Roohans
Ardanın oynamaması kesinleşmiş ama kafilenin içinde yer alacakmış.
Mehmet Topal, külliyen zarar bu adam, bunun yüzünden Arda topal kalcakmış nerdeyse Eskişehir maçıyla birlikte hepten düştü gözümden.
Ardanın fenerbahçe maçında oynaması belkide daha iyi olur ilk 11'de olunca diğer tüm oyuncularıda hırslandırıyor geçen haftada arda oynamamıştı sakin sakin çıkalım bir fenerbahçe deplasmanınada ya öncesinde ya sonrasında sürekli bir olay buda futbolcuları olumsuz etkiliyor ama arda olmassa keita elano neill tüm yabancılar normal bir maçmış gibi oynayacak zaten normalide bu.
memo'ya fazla yüklenilmiş. isteyerek yapacak hali yok. arda onun yerine oynamıyor ki kin tutsun..
her oyuncunun kötü dönemleri olur. bence takım adına ilk 11'de olmasa bile yedeklerde orta alan için iyi bi alternatif. toparlayacaktır..
Kim ne derse desin,Arda son haftalarda bu takımın el frenidir,sürekli aklında olan düşünce "bakın şimdi bir ara pası atıcam aklınız duracak" "bir çalım atacam çeneniz düşecek" şeklindedir,bu yüzden ayağına aldığı her topu ezmekte,Elano ve Santos a pas vermekten kaçınmaktadır,sadece futbol düşünen bir Arda ya tercih edilebilecek futbolcu sayısı dünya üzerinde 30 u geçmez ama şu Ardanın yokluğu TS maçı öncesi büyük avantajdır,Ardanın bir an önce kendine çeki düzen vermesi lazım..
Öyle bir pozisyon ki sakatlık olma ihtimali neredeyse %0.1. Bu kadar maç izledim ama böyle bir pozisyonda adam sakatlandığını hiç hatırlamıyorum. Topal sonunda bunu da başardı.
Hayırlısı olsun. İnşallah Fener maçına yetişir. Koşmasa bile, bencil oynasa bile, günah keçisi olsa bile, ona ihtiyacımız var.
topal kalçasıyla bile adam öldürüyordu nerdeyse(necatiyi) Çok dengesiz girmiş direk diziyle dalmış Ardanın sırtına daha ne yapacak sakatlanması için indirip birde s.kseydi bariMal bu topal ya valla acıdım ardaya benimde şimdi bilek sakat evde yatakta uzanıyorum halısaha maçında oldu Ardayada çok geçmiş olsun sağlığı yerinde olsun yeter fener maçından sonraki maçlarda ii oynasın fener maçında sinirlerine hakim olamıyor ve arda gibi oynayamıyor yabancı ağırlıklı çıkarız umarım..
futbol düşmanı.
o pozisyonda 2 side sakatlandı sadece arda değil sanki mehmet topal başka takımın oynusuymuşta antrenmana yasak girip sakatlamış gibi konuşuyosunuzolur böle şeyler futbol bu
Bu kadar abartılacak, hakaretlere uğrayacak bir giriş göremedim ben. Bundan daha çok şaşırtan ise Mehmet Topal'ın futbolculuğuna edilen laflar. Yanlış mı hatırlıyorum yoksa bir ara yere göğe sığdıramıyor muydunuz? Hakikaten bilmediğimden soruyorum...
quote:
Orijinalden alıntı: Juvenalis
quote:
Orijinalden alıntı: chakra
Bana göre Arda'nın oynamaması daha iyi olacak. Daha dirençli ve çok koşan bir 11 izleyebiliriz. Bu maçta oyun tarzı gereği boş alanları rahat bulabilecek bir dos santos yine parlayabilir. Kapalı defanslarda iş yapamıyor kendisi malum.
Arda'nın geriye dönüp bir top çalması ve hızlı hücuma çıkarması bile takımı ne kadar ateşliyor farkında mısın ?
kaptan bu ne
maclarda nelerini yiyor arda . bence uydurma gibi geldi ...
quote:
Orijinalden alıntı: hashus1099
quote:
Orijinalden alıntı: Juvenalis
quote:
Orijinalden alıntı: chakra
Bana göre Arda'nın oynamaması daha iyi olacak. Daha dirençli ve çok koşan bir 11 izleyebiliriz. Bu maçta oyun tarzı gereği boş alanları rahat bulabilecek bir dos santos yine parlayabilir. Kapalı defanslarda iş yapamıyor kendisi malum.
Arda'nın geriye dönüp bir top çalması ve hızlı hücuma çıkarması bile takımı ne kadar ateşliyor farkında mısın ?