Bana göre Arda'nın oynamaması daha iyi olacak. Daha dirençli ve çok koşan bir 11 izleyebiliriz. Bu maçta oyun tarzı gereği boş alanları rahat bulabilecek bir dos santos yine parlayabilir. Kapalı defanslarda iş yapamıyor kendisi malum.
Arda'nın geriye dönüp bir top çalması ve hızlı hücuma çıkarması bile takımı ne kadar ateşliyor farkında mısın ?
3 yıl önce tam techizatla 5 kilometre koşabilirdim ben de. şuan arda çift römorklu traktörden farksız.
bu mu sert müdahale? siz ne sanıyorsunuz antrenmanlarda aman kimseye birşey olmasın dokunmayalım birbirimize diye mi çalışıyorlar? adam tabiki hırslı olucak mücadele edicekki kadroya girebilsin, hem bu müdahale italya ingiltere gibi liglerde resmi maçlarda faul bile sayılmaz, tabiki arda sakatlandığı için mehmet topal ın kasap ilan edilmesi doğal, tam tersi olsaydı mehmet topal ne hassas hemen sakatlandı muamelesi görecekti
Ayağa darbe yok. Tamamen kontrolsuz girişim ama bence çokta abartı değil. Hadi ayağına gelse anlarım. Belini tutuyor Arda. Kaldıki belinde sorunlar vardı sanırım. Sırf şunun için Topal'ı suçlayanlara gülüyorum
quote:
Orijinalden alıntı: fatal3ty
quote:
Orijinalden alıntı: Bluedevil86
maclarda nelerini yiyor arda . bence uydurma gibi geldi ...
sus ses çıkarma
Aslında bir oyun muydu, Trabzon maçında oynamayacak sanılsın, Trabzon gevşesin ama ilk 11de çıkarak şaşırtmaç mı yapsın diye yapıldı bunlar?
Ayrıca kasap kasap diyorsunuz, hangi oyuncuların kasap olduğunu görüyoruz. Takım arkadaşını sakatlayan adam rakibe neler yapar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme