Şimdi Ara

Toparladığım Sistem Yarın Alıyorum Son Kontrol

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar yarın inventustan siparişimi geçeceğim son bir kontrol edebilirsek sevinirim, önerilere açığım ancak 3000-3100 ü geçmeyecek şekilde Bu arada sizce sistemi inventus'a mı toplatayım yoksa kendim mi toplayayım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Louni -- 25 Mayıs 2015; 22:23:30 >

• İşlemci 4590 yeterli gelir diye düşünüyorum ama ustaya soralım
  • işlemci ram gibi kolay sorun çıkarmayan parçaları en ucuz olan yerden alın onlar için inventusa gerek yok, işlemciyi de 4590 yapın arada neredeyse fark yok
  • Louni kullanıcısına yanıt
    Sistem guzel islemciyi i5 4590 yapip anakart modelini msi h97 gaming 3 modele yukseltmeyi dusunebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FairLighty -- 25 Mayıs 2015; 20:30:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinerjiden alirsan anakarti yukseltebilirsin

• İşlemciyi 4590 yaptım arkadaşlar önerdiğiniz gibi, sinerjiden almayı düşünmüyorum pek benim için çok önemli satış sonrası destek forumda bir sürü insanın bu konuda sıkıntı çektiğini gördüm o yüzden inventustan topluyorum. Anakart olarak msi h97 gaming 3 mü kullansam yoksa ASUS H97-PLUS mı kullansam karar veremedim arkadaşlar ne düşünüyorsunuz?
  • Hocam inventus toplasın test ediyolar orda gidip gördüm adamların bi ramı var üstünde led var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İŞTE SON HALİYLE SİSTEM
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynen 200mhz için 4690 almaya gerek yok, 4590'da yeterlidir 55 TL cepte kalır.
  • LEON-X kullanıcısına yanıt
    Hocam size bir şey daha sormak istiyorum benim güncel kasamın hddsi Seagate Barracuda 7200.12 ST3500413AS 500GB 7200 RPM 16MB Cache SATA 6.0Gb/s 3.5" Internal Hard Drive Bare Drive bu yeni alacağım anakarta uyum sağlar mı malum içinde hatırı sayılır oyunlarım var bu arada öneriler için herkese teşekkür ederim sistemin son hali şu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Louni -- 25 Mayıs 2015; 22:23:10 >

• Anakartı MSI H97 Gaming ile değiştir;

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6952

Display port, optik çıkış, daha iyi ses çipi var.

Elinde ki hdd'i kullanabilirsin bu sistemle.
  • h97 platformu için ucuz bir anakartla bu arkadaşın düşündüğü asus anakart arasında ne fark vardır?ucuz dediğim model msi h97m g43 bu arada?
  • 500Gb hdd varmış sende eğer çok depolama alanı gerekli değilse bence 1tb ek olarak hdd alıcağına bir SSD' al çok yararını görürsün.

Bu arada, İnventus, Eksen bilgisayar, Teknobiyotik, sinerji, nova '' bilindik güzel sitelerdir, hiç olmadı listenin ilk üç sırasında olan siteler gerçekten güzel, iyi sitelerdir, hepsi satış sonrası destek verir, ürün değişimi yaparlar, bu konuda kendinizi kasmayın, fazladan para vermeyin.Çok fiyat uçurumu yoksa alın inventus'dan ama bazen ciddi rakamlar oynuyor, bu yüzden bilinçli alışveriş yapmak lazım.

Toplama işleminde tecrubesizseniz toplatın, adamlar toplarlar sistemi kurarlar denerler sorunsuzsa gönderirler, riske atmayın.

İlk kez topluyacaksanız, çok dikkatli olmalısınız, bizim üniverste'den bi arkadaş soketin üstüne işlenciyi düşürmüştü yanlışlıkla tabi anakart pert garanti dışında kaldı kullanıcı hatası olduğu için yeni anakart almıstı :s
    Ben yine 9'yaşımda bilgisayarı parça parça edip birleştiriyodum, babam öğretirdi hep, bu kadar pc olayına yatkınım ama 2 sene önce anakart'ı temizlerken, fırça ile temizliyordum fırça kıllarından biri sokete takılmış bende yanlışlıkla çektim fırçayı, soket pinlerini yamultmuştum, anakart bide özel yapım dell anakart'tı yazık oldu :) Yani yapıyolarsa elini sürme, bu işten gerçekten anlıyan insanlar bile hata yapabiliyo bazen, bırak toplasınlar bi halt yerlerse düzeltmek zorundalar, arızalı göndercek değiller.

Bu arada bilgisayarı toplattır denettir, ama, ürünü size gönderirken, ekran kartını kutusunun içine koymalarını rica et !

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.