Şimdi Ara

TOPÇU VE FÜZE OKL. K.LIĞI ANKARA POLATLI çıkanlar buraya (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.602
Cevap
17
Favori
476.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sevk tarihi 27-31 Ocak olupta sülüs almayan var mı? Ben daha almadım 31 Ocak'ta almayı düşünüyorum. Bir sorun olur mu ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Srknakdgn S kullanıcısına yanıt
    Öyle bir şey yok kardeşim, %10 tüm bölük üzerinden uygulanıyor. 300kişiyse ilk 30 %10dur. kuvveti mesleği farketmez, kura çekmez. kura çekmeyen bir de tekçiler var, diyelim jandarma mimar 1 tane var, tüm sınavlara girer hepsini geçmesi gerek ve yeterlidir ancak kuraya girmez. Tekçi arkadaşlar bAştan bellidir ancak gidecekleri yerleri kuradan 3gün önce tüm torbalardaki yerler açıklanınca öğrenebilirler. ve kuraya girmeyecekleri halde deli gibi çalışıp %10a girmeye çalışan garip tekçi arkadaşlarınız olacaktır, gerekli müdaheleyi yapınız. gerçekten var böyleleri. havalarından da geçilmez :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • as.tek A kullanıcısına yanıt
    evet kardeşim 2,5 ay sonra takım komutanı olacaksınız, son 1 ay da teğmen. şubatın sonunda meslekçilerle birlikte yemin töreniniz olacak, ondan sonra çarşıya çıkabileceksiniz, 2 ay daha polatlıda kalıp nisan sonu gibi rütbeyi takacaksınız. oradaki 2,5 ay boyunca hepiniz asteğmen aday öğrencisiniz ve omzunuzda domino taşı değil sicil no nuz olacak binevi öğrenci no

• quote:

Orijinalden alıntı: hknonel

Öyle bir şey yok kardeşim, %10 tüm bölük üzerinden uygulanıyor. 300kişiyse ilk 30 %10dur. kuvveti mesleği farketmez, kura çekmez. kura çekmeyen bir de tekçiler var, diyelim jandarma mimar 1 tane var, tüm sınavlara girer hepsini geçmesi gerek ve yeterlidir ancak kuraya girmez. Tekçi arkadaşlar bAştan bellidir ancak gidecekleri yerleri kuradan 3gün önce tüm torbalardaki yerler açıklanınca öğrenebilirler. ve kuraya girmeyecekleri halde deli gibi çalışıp %10a girmeye çalışan garip tekçi arkadaşlarınız olacaktır, gerekli müdaheleyi yapınız. gerçekten var böyleleri. havalarından da geçilmez :)

Tüm bölük üzerinden hesaplanmaz, burada bir yanlışınız var.Bölük içinde kısım kısım hesaplanır. Biz mesela ÇNRA ydık ve 7 kişiydik. Bizden bir kişi kura çekmedi 10 kişi bile olmamamıza rağmen...

• DarkEternal kullanıcısına yanıt
    Aynen kardeş bende öyle duydum her branş kendi içinde kura çekiyor diye biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Srknakdgn -- 30 Ocak 2014; 12:59:09 >
  • Sülüsü alamaya gidiyorum. Ankara Cebeci şubesinde olan veya ordan alan var mı? Çok uzun sürer mi işim?

• Srknakdgn S kullanıcısına yanıt
    meslekçilerde öyle diye düzelteyim o zaman. bölük kıbrıslılar hariç 292 kişiydi %10a 29kişi girdi bizde / 353

• Merhaba
    Celp Dönemi ŞUBAT 2014
    Eğitim Birliği TOPÇU VE FÜZE OKL.K.LIĞI / ANKARA POLATLI / ANKARA
    Celp Grubu 1
    Esas Birliği KuvvetKARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI
    Statü YEDEK SUBAY
    Sınıf TOPÇU
    Sevk Başlangıç 10/02/2014
    Branşı 70
    İşletme mezunuyum acaba benim meslekcimi oluyorum.Rica etsem bir yorumlarmısın. Hayırlı teskereler cümleten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yırmıkatanadam

Merhaba
    Celp Dönemi ŞUBAT 2014
    Eğitim Birliği TOPÇU VE FÜZE OKL.K.LIĞI / ANKARA POLATLI / ANKARA
    Celp Grubu 1
    Statü YEDEK SUBAY
    Sınıf TOPÇU
    Sevk Başlangıç 10/02/2014
    Branşı 70
    İşletme mezunuyum acaba benim meslekcimi oluyorum.Rica etsem bir yorumlarmısın. Hayırlı teskereler cümleten.

Hocam ben misafirdim orda acemilik suresince. 1 hafta kaldim. Yasam sartlarini anlatabilirim ama meslekci yedek subay fln pek bilmem. Biz kisadonem olarak ordaydik ve fazlaliktik :)

• Yırmıkatanadam Y kullanıcısına yanıt
    Meslekci degilsin.sevk baslangicina bak 10 subat diyor.meslekcilerin 27 ocakta sevki basliyor.sen 2.5 aylik egitime tabi yedeksubaysin

• Yırmıkatanadam Y kullanıcısına yanıt
    kesinlikle meslekci degilsin. hakiki astegmen olacan yani..

• hknonel kullanıcısına yanıt
    maaş almaya yemin töreninden sonra mı, yoksa rütbeyi taktıktan sonra mı başlayacağız??? Eğitim süresi bittikten sonra dağıtım yerleri mi belli olacak? bunlara da cevap verebilirsen sevinirim..
  • as.tek A kullanıcısına yanıt
    oradayken öğrenci maaşı alırsın aylık olarak. günlüğü 2tlydi en son pek bişey değil yani. oradan gitmeye yakın kura çekeceksiniz ve gittiğiniz yere göre yol parası verilecek. ben antalyayı çektim ankara antalya arası 1290 tl falan geldi oranı siz yapın kmye göre. artı rütbeyi taktıktan sonra 15 gün mehil izniniz var, bu arada da 15 günlük asteğmen maaşı yarım maaş alacaksınız. şu an 2500 tl maaş, yarısı 1250 falan yani. ondan sonra 15 günün bitti ve birliğine gittin, ilk ay maaşını peşin alırsın birliğinin anlaşmalı olduğu bankadan kart çıkartıp, sonra her ay önce maaşı alırsın sonra askerliğini yaparsın 1 ay. umarım açıklayıcı olmuştur. meslekçi olduğumdan arada küçük bazı farklar bazı şeylerde, farklılık varsa tk.k. olan arkadaşlar düzeltir.
  • hknonel kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler ayrıntılı anlatımından dolayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cetkow09

Celp DönemiŞUBAT 2014
    Eğitim BirliğiTOPÇU VE FÜZE OKL.K.LIĞI / ANKARA POLATLI / ANKARA
    Celp Grubu1
    StatüYEDEK SUBAY
    SınıfTOPÇU
    Sevk Başlangıç10/02/2014
    Branşı71

Hakkımızda hayırlısı..

Birebir aynı tertip :) Allah yardımcımız olsun
  • Adı: MESUT
    Soyadı: KAVAL
    Eğitim Birliği: TOPÇU VE FÜZE OKL.K.LIĞI / ANKARA POLATLI / ANKARA
    Kuvvet: KARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI
    Sevk Başlangıç: 10/02/2014
    Sevk Bitiş: 14/02/2014
    Celp Dönemi: ŞUBAT 2014
    Celp Grubu: 1
    Esas Birliği: -
    Statü: YEDEK SUBAY
    Sınıf: TOPÇU
    Branşı: 71
    Birliğe Teslim: 12.02.2014
  • Bu gün 12 de Polatlı'dayım birliğe katılıyorum arkadaşlar herkese hayırlı teskereler

• Si4h S kullanıcısına yanıt
    benim de sevk tarihi vs aynı kardeşim, sadece benim branş 69 10 gün sonra görüşürüz, adım Ahmet Çelik
  • Selam arkadaşlar bende 12 Şubat 2014'de teslim olacam orada görüşmek üzere

Adı: Selçuk
    Celp Dönemi ŞUBAT 2014
    Eğitim Birliği: TOPÇU VE FÜZE OKL.K.LIĞI/ANKARA POLATLI/ANKARA
    Celp Grubu: 1 Esas Birliği
    Kuvvet: KARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI
    Statü: YEDEK SUBAY
    Sınıf: TOPÇU
    Branş: 66
  • 349. Dönem asteğmen olarak, geçen yıl bu zamanlar Polatlı'daydım. Hepinize şimdiden hayırlı tezkereler arkadaşlar, şunu bilin isterimki polatlıdaki 2,5 ay, Kurada çektiğiniz kıtadakinden daha uzun gelecek... Polatlı'da 10 gün geçtiğinde sanki ordaki arkadaşlarınızı 10 yıldır tanıyormuş gibi olacaksınız. Polatlı ile işiniz bittiğinde askerliğinizin zor kısmı bitmiş demektir...
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.