Şimdi Ara

TOPÇU VE FÜZE OKL. K.LIĞI ANKARA POLATLI çıkanlar buraya (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.602
Cevap
17
Favori
476.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Herkese şimdiden hayırlı teskereler..foruma baktımda herkes yedek subay vs. olarak yapmış polatlıda askerliğini ben uzun dönem er olarak gidiyorum acemi birliğim orası çıktı. 4 senelik aöf öğrencisiyim acaba oraya gitmem de bu etkili oldumu ? topçu gözetleme çavuşu yazmışlar. orda acemilik kaç gün ? usta birliği çoğunlukla nereye düşüyo yada ordamı kalıyoruz ? hiç bir bilgi yok polatlı hakkında.. ve bakıyorumda polatlı acemi birliği listelerinde bile yok nasıl biyere gidiyorum arkadaşlar ben :)
  • Konuyla alakasız olacak fakat yeni konu açmayım dedim bende mayısta gideceğim askere askerliğimin nereye çıktıgı eve kağıt olarak gelirmi yoksa başka biryerdenmi bakıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: drazah

Konuyla alakasız olacak fakat yeni konu açmayım dedim bende mayısta gideceğim askere askerliğimin nereye çıktıgı eve kağıt olarak gelirmi yoksa başka biryerdenmi bakıyoruz

internetten öğreniyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: OceaN_MaN

quote:

Konuyla alakasız olacak fakat yeni konu açmayım dedim bende mayısta gideceğim askere askerliğimin nereye çıktıgı eve kağıt olarak gelirmi yoksa başka biryerdenmi bakıyoruz

internetten öğreniyorsun

Ne gerekiyor hocam hangi siteden bakıyoruz peki
  • quote:

ptt'den e-devlet şifresi alıp internettewww.turkiye.gov.tr adresinden öğreniyorsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agile06 -- 7 Şubat 2014; 12:30:54 >
  • Eğitim Birliği :TOPÇU VE FÜZE OKL.K.LIĞI / ANKARA POLATLI / ANKARA
    Celp Grubu 1
    Esas Birliği
    Kuvvet : KARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI
    Statü : YEDEK SUBAY
    Sınıf :TOPÇU
    branş: 71
    ya bu branş 71 ne demek bilenler yazabilirmi
  • Adı İBRAHİM Sevk Bitiş 09/05/2014 Celp Dönemi MAYIS 2014 Eğitim Birliği TOPÇU VE FÜZE OKL.K.LIĞI / ANKARA POLATLI / ANKARA
    Celp Grubu 1 Esas Birliği -
    Kuvvet KARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI
    Statü YEDEK SUBAY
    Sınıf TOPÇU Sevk Başlangıç 05/05/2014
    Branşı 69

( BRANŞI 69 NE OLUYO ACABA BİLEN VARMI ??? )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Si4h

Adı: MESUT
    Soyadı: KAVAL
    Eğitim Birliği: TOPÇU VE FÜZE OKL.K.LIĞI / ANKARA POLATLI / ANKARA
    Kuvvet: KARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI
    Sevk Başlangıç: 10/02/2014
    Sevk Bitiş: 14/02/2014
    Celp Dönemi: ŞUBAT 2014
    Celp Grubu: 1
    Esas Birliği: -
    Statü: YEDEK SUBAY
    Sınıf: TOPÇU
    Branşı: 71
    Birliğe Teslim: 12.02.2014

teslim tarihi şubat diyo şubatmı kaldı çoğu kişinin böyle 3 ay önce nin askerimisiniz yoksa yenimi gideceksiniz
  • Arkadaşlar Acemi ve Usta birliklerinizi yazarsanız yardımlaşma açısından iyi olabilir.
    https://docs.google.com/spreadsheets/d/1y3PX4pL0QgRgmve0SdetneZEHE7WTdBOsdzb_Ul-LPs/edit#gid=0
  • Meslekçi olarak 1 ay Polatlı'da eğitim alacağım. Aynı durumda olan arkadaşlar varsa bana özelden yazabilirler mi?
  • walterwhite1 W kullanıcısına yanıt
    Selam kardeşim meslekçi olduğunu nerden anlıyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: walterwhite1

Meslekçi olarak 1 ay Polatlı'da eğitim alacağım. Aynı durumda olan arkadaşlar varsa bana özelden yazabilirler mi?

Ben de aynı şekilde Polatlıda olacağım 1 ay eğitim için. Hayırlısı artık
  • Beyler sevk başlangıç ve bitiş 25 - 30 yazmasından ayın 30'unda teslim olmam gerektiğini anlıyorum. Yanılıyor muyum? Yukarıda şubat için yazan arkadaş

Sevk Başlangıç: 10/02/2014
    Sevk Bitiş: 14/02/2014
    ...
    Birliğe Teslim: 12.02.2014

Yazmış, sakın bizim de 28'inde teslim olmamız gerekiyor olmasın? Askerlik şubesinden bir belge de almadım daha, sadece e-devletten öğrendim. Var mı bilen en son ne zaman teslim olunacağını?
  • ilawyer kullanıcısına yanıt
    Sevk tarihim meslekçi yedek subayların sevk tarihi. Ayrıca birkaç kişiye de sordum.
  • B'nmde Polatlı çıkmış bu branş No isin den anlayan yok mu 71 ne oluyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Safir sado kullanıcısına yanıt
    Kardeş Kundağı Motorlu Obüs Atış Takım Komutanı olacaksın hayırlı olsun...
  • KARDEŞLER şimdi Acemiliğini polatlıda yapmış ve izmir menemende astek olarak devam eden bir arkadaştan bilgi aldım branş 71 benim yer ölçme takım komutanı olursun yüzde 99 dedi
  • Polatliya yedeksubay adayi meslekciler sansli 18 gun egitim vede sonrasinda maasa gecis,25i 30 arasi gidenler meslekci.69 gibi brans yazanlar K/M OBUS EGITIMI digerleri ates idare,adestim gibi neyse 1. Boluk siki egitim alir tam asker olursunuz yani,2. boluk kismen daha rahat oldugu soylenir tabii askerlik sonucta.75 gun egitim alacak 25 -30 arasi olmayanlar.Adestim, ates idare,K/M OBUS Ggibi siniflar var tabii Polatli turkiyeye subay yetistiren ozellikle topcu 1 numara yerdir komutanlari bazen egitim vermege bile giderler ozel birliklere.Orada hersey hazir polatliya torene grand sakarya otele ailenizi misafir edersiniz memnun kalirsiniz.Aileniz sizle gurur duyar.sorusu olanlara cevaplarim.istanbuldan otobus astilen baysal turizm isinizi gorur polatlida yenme icme isi iyidir askeri severler.
  • Maaş ne kadar oluyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doganbeker D kullanıcısına yanıt
    ustam ben hem 25-30 gidiyorum hem de branş 64 yazıyor? Şimdi ben meslekçi miyim öteki sıkı eğitim alıp tam asker gibi olacaklardan mıyım?
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.