< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TOPÇU VE FÜZE OKL. K.LIĞI ANKARA POLATLI çıkanlar buraya (80. sayfa)
-
-
İsmail üsteğmen oralarda mı hala -
Merhaba meslekçi yedek subay ne iş yapar? Bilgisayar mühendisi olan varsa bilgilendirebilir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
yedek subaylar gelsin sadece
-
Banada burası çıktı 1 şubat teslim yedek subay -
Hayırlısıyla yakın zamanda burada olacağım yedek subay olaraktan. Epey bilgi verilmiş ancak pek güncel değil. Var mıdır yakın zamanda burada eğitim almış olan? -
bana da yedek subaylık çıktı. Konuyu güncellediğin iyi oldu, güzelcene inceleyelim yazılanları -
378. Dönem meslek kurası asteğmenim.
Acemiliğimi ankara polatlıda yaptım
Bol bol toz toprak yutarsınız içtimada saatlerce çökerek beklersiniz 3 adet marş ezberlersiniz sürekli yemin töreni hazırlığı olur sabah akşam yürürsünüz.
Revirde insa yerine konulmazsınız.
Komutanlarınız harika insanlar her derdinize çözüm bulurlar.
Duşlar sıkıntı.
Yemekleri çok güzel
Kantin olayı büyük dert
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
29.06 Tarihinde Acemi eğitimi için Er olarak katılış yapacağım, üniversite mezunuyum buna nazaran görevlendirme nasıl yapılır bilgisi olan var mı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: arr0w
378. Dönem meslek kurası asteğmenim.
Acemiliğimi ankara polatlıda yaptım
Bol bol toz toprak yutarsınız içtimada saatlerce çökerek beklersiniz 3 adet marş ezberlersiniz sürekli yemin töreni hazırlığı olur sabah akşam yürürsünüz.
Revirde insa yerine konulmazsınız.
Komutanlarınız harika insanlar her derdinize çözüm bulurlar.
Duşlar sıkıntı.
Yemekleri çok güzel
Kantin olayı büyük dertHala değişmemiş görünce. Bütün anılar canlandı gözümde. Ben de 366.dönemdim.
-
merhaba şubat celbinde ne kadar asteğmen aldı. bide makine müh sayısını biliyor musunuz.
-
380'nci dönem asteğmenim. meslekçiler toplamda 328 kişiydi. 40-50 kişi vardı. çok fazlaydılar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kegend -- 31 Aralık 2020; 21:34:14 > -
2000/4 Olarak hizmetimi tamamlamış bulunuyorum , birliği buraya çıkan arkadaşlara her türlü sorularını cevaplayabilirim
-
Merhaba eğitiminiz bittikten sonra nereye asteğmen olarak gittiniz öğrenebilir miyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba eğitim bittikten sonra nereye asteğmen olarak gittiniz acaba
Merhaba asteğmen olarak nerde görev yaptınız acaba eğitim sonrası ?
Merhaba eğitimden sonra asteğmenlik görevinizi nerede yaptınız ?
385 te bulunmuş biri olarak yazdıklarınızın neredeyse tamamına katılırım.
Revirde insan yerine konulmamayı tartışırız.
Komutanlarımızın harika insanlar olduğunu düşünmüyorum (Şahsi düşüncem)
Gerisinin altına imza atarım.
-
Merhabalar, usta birliği polatlı topçu okuluna çıkıp, güncel olarak orda asteğmenlik görevini yapan üye var mı acaba ? (çakıllı alanda içtima alan :D )
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X