Şimdi Ara

Topçunun tillahı Josef de Souza. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
2
Favori
10.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En çok beğenilen yorumlara bak hepsi Epic Fail

Geldiği gün dedik bu adamdan cacık olmaz, Vitor attı cebe komsiyonu diye dinletemedik,biri de çok temiz oynuyor falan demiş evet gayet temiz, etliye sütlüye dokunmadan sahada avel avel dolaşıyor.
  • Tüm sezonun hamallığını Topal yapsın Suriyeli Josef övgüleri toplasın.... Sezon sonu istikrarını ve çizgisini hep koruyan Topal'a helal olsun Tottenhamla ilgili adı geçiyordu umarım doğrudur ve EPL'de oynar.
  • Şu adamı ve onu transfer eden hocasını savunan malum zat nerede acaba? muhteşem sistemimizin yapı taşı görünmez adam 8,5 milyonluk kazık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • supernova034 kullanıcısına yanıt
    M.Demirkol demişti Topal kendi adına form grafigini öyle bir yere getirdiki 10 üzerinden 7 oynasa kötü deniliyor diye... Sezon başında Souza alındı yok Brezilyadan yorgunmuş yok 8 numarada olmamış... Bu adamın dogru düzgün top caldıgını görmedim ben.. Topal bi girdimi adama örümcek gibi söküp alıyor.. Josef ya faul yapıyo ya ıskalıyo.. Topal arada şut pas deniyor özgüveni var bir işi yapamam yok.. 90 dakika pres.. Topal stoper arasına giriyor deniyor, adam en azından topla oynuyo bu herif 25 dakika topa dokunmadı ya...

Ozanda ışık görmesem bir şey demem ama Şenol Hoca bile dedi Ozan geriye gitti diye.. Ozanın yanında Emre olacaktı Ozan noluyodu görseydiniz.. Ozanı hep 10 numarada denedi çocuk yapamadıkça strese girdi ıslık yedi.. En kötü şeydir özgüveninin sarsılması... Josefe top geldikçe dün uyuz oldum hele bir pozisyonda attıgı pas akıllara zarar.. Topa vursa veya yana verse atak devam etcekti

• JessieJ J kullanıcısına yanıt
    Oynasin EPLde Sutlari Allah Katina yükseliyor ikiside tam kalas Ofansif anlamda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Brkfba7171 kullanıcısına yanıt
    Zaten Topal ın olduğu yere 8m veripte aynı türden adam almak hata, iyi çıksaydıda hataydı o ayrı yanlış ama adam cidden çok sıradan. Git PTT ligde böyle tonla adam bulursun, etliye sütlüye karışmaz,risk almaz, oyunu yavaşlatır. Benim üzüldüğüm bazı kesimlerce böyle sıradan adamlar sırf yabancı diye övülürken, Topal gibi oyuncuların yerden yere vurulması. Emre'yi göndermek zaten akıllara zarar, gönderdin aldığın adam resmen çöp, dediğin gibi Topal , Emre, Ozan üçlüsü iyi iş yapardı.
  • supernova034 kullanıcısına yanıt
    Ozan yanında lider ruhlu oyuncuyla oynar hocam.. Yönlendirmeye açıktır.. Topal işini yapar karışmaz.. Emre hem işini yapar hem orta sahayı kordine eder liderdir.... Mesela Kjaer gibi.. Emre yaşayan 100 efsane futbolcu listesinden aktif futbola devam eden nadir futbolculardan... Hatta iddaa ederim gelmiş geçmiş En iyi Türk futbolcu olabilir... 35 yaşında dedik yolladık ama orta sahada Emre yürümeden bu takımı sırtlardı..

Yönetime Josefte suç bulmuyorum çünkü Vitor zorla istedi aldırdı.. Yani Ozanı nası yönetim aldıysa Josefide Vitor istedi.. Dediginiz gibi Emre Bekir Egemen Selcuk suçlu bulunup postalandı.. Emre gitmeyi hak etmemişti Jubileyi burda yapmalıydı... Çıkıp aslan gibi oynayan Gökhan Topala millet suç buluyor.. Medyada spekülasyonlarla gazı veriyor bunlara.. Suçu Josef gibi çöplerde Diegoda Vitorda Azizde aramazlar.. Gökhan orta yapamıyor Caner kart görüyor Topal hücumda yok şutlar daglara gidiyor derler..

Açık söylüyorum ben Josef kadar gereksiz adam görmedim..Baroni daha oyun görüşü yüksek biriydi.. Josefin yerinde ben oynasam bende aynı işi yaparım..Hayali pres, alan daraltma.. Rakibe basan pres yapan Topal ama geride bu Alan kapattıgı için daha iyi topçu oluyormuş ( ! ) ... Portekiz çingenesi takımı yönetirse Brezilya çöpü oynar, Gelecek vaad eden Türk değil.. Ozanı görüyoruz Milli takımda..

• Brkfba7171 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam yazdıkların harfi harfine katılıyorum , Emre 2 sene rahat oynardı, yürüse yeterdi, takımı organize etmesi, liderliği bile çok katkı verirdi, aynı zihniyet bu senede Caneri gönderiyor, Gökhan da belirsiz, işte fatura takımın ruhu olmuş, yürekten oynayan adamlara kesiliyor hep. En çok üzülende bizler oluyoruz, Allah sonumuzu hayır etsin.
  • Topal'dan iyi diyenler vardı bir de 1-2 ay önce. Bu adamların sayısı azımsanacak gibi de değildi.
    Istatistikler her şeyi söylüyor.

Bu mesaja eklenen görseller:

Topçunun tillahı Josef de Souza.

• rezillik diz boyu bu sene pereira yüzünden,
    3 temmuz dönemi ve son maçta kaçan 3 şampiyonluk dahil takımıma bu kadar kırgın, takımımdan bu kadar ümitsiz olmadım hiç.
    pereira ve bütün izleri bu takımdan def olup gidecek. işte o gün bu takımın kurtuluş günü olacak.
  • Maçı izliyorum sahada mı anlamadım ? Birde bu Natsu varya devre arası gelmeden kovar bu taraftar yazayım buraya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • souza oyundaymıydı ?
  • Su konudaki mesajlarima baktikca diyorum ki;
    Sayet fenerbahce de bi scout ekibi varsa, transferler de bu ekibin tavsiye ya da direktifleri ile yapiliyorsa, bu transfer de bu ekibin tavsiyesiyle yapildiysa, o ekipte ben neden yokum acaba??

Ben boyle rezil bi transfer hamlesi gormedim. Souza ya verilen bonservisi bi hayir kurumuna bagislasatdik hic yoktan sevaba girerdik basimizin gozumuzun sadakasi olur kazadan beladan korurdu.

Bu adama 8.5 milyon euro verenin de verdirenin de allah belasini versin memet ali bey.

• quote:

Orijinalden alıntı: baytar

Su konudaki mesajlarima baktikca diyorum ki;
    Sayet fenerbahce de bi scout ekibi varsa, transferler de bu ekibin tavsiye ya da direktifleri ile yapiliyorsa, bu transfer de bu ekibin tavsiyesiyle yapildiysa, o ekipte ben neden yokum acaba??

Ben boyle rezil bi transfer hamlesi gormedim. Souza ya verilen bonservisi bi hayir kurumuna bagislasatdik hic yoktan sevaba girerdik basimizin gozumuzun sadakasi olur kazadan beladan korurdu.

Bu adama 8.5 milyon euro verenin de verdirenin de allah belasini versin memet ali bey.

Komisyon transferi yada birileri para akladı başka açıklaması yok çünkü 6 ay önce bedavaya alınan oyuncu bu kadar surede bu fiyata çıkamaz.
  • Futboldan anlamayan kişileri bu konu üzerinden rahatlıkla tespit edebilirsiniz. Tillahmış

• quote:

Orijinalden alıntı: bazen13

quote:

Orijinalden alıntı: garcibaba

hücum edemeyen bi takıma karşı oynadığı futbolla yıldız ilan edilmiş
    şaktar maçında nerdeydi adam
    bikaç ay sonra arkasına teneke bağlanıcak nh buraya yazıyorum

Haha :)

Taş gibi adam, Melonuza 3 milyon eurocuklari odemeye devam edin

ahahah Epic fail

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.