Şimdi Ara

Topçunun tillahı Josef de Souza. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
2
Favori
10.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • n'golo kante ile bu adamın hemen hemen aynı fiyata alınması

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 😂😂😂😂😂

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel konu. Sağlam block çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bulshizza

Ben hala gayet iyi bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Alayınıza Souza ulan

• Beyler souzayı 8 numara da değerlendiriyorsanız leş bir topçu kabul. Ama 6 numarada çok rahat oynar durum şu ki bizde 6 numara oynayacak 3 topçu var. Topal şehir dışına gidicekse serbest bırakılabilir bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furiosa

quote:

Orijinalden alıntı: D.

Kusura bakma veriler yeni düştü ondan dolayı geç döndüm

Topçunun tillahı Josef de Souza.

Tabloda da görüldüğü gibi Souza 50 pas atmış bunların 48 i isabetli...Ayrıca Şener ile birlikte rakipten en fazla top çalan oyuncu

@SetrekiaN

önemli değil bu sezon çok kişinin yüzünü morartacak josef

hala savunuyo musun ?

• FiveSeveN kullanıcısına yanıt
    Souza topal orta sahasını savunmuyorum

• Kokokomisyon taymmm

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furiosa

Souza topal orta sahasını savunmuyorum

50 tane maçta bir tane uzaktan gol atar, bir tane güzel ara pas atar ya , yeteneksiz işte,sıradan bi oyuncu 8 milyon edecek bir özelliği yok bi orta saha oyuncusu düşün ki bilmem kaç dakika topa hiç dokunmasın(unuttum hangi maç olduğunu),orta sahasın sen top istemeye gelicen gelmiyosa bi şekilde kazanıcan bunları yapmıyacaksan bari top geldiğinde olumlu bi şeyler yap,2 tane top kazandı diye şu adama iyi dos dediniz ya bi şey demiyoruz.Karşı sahada adamın ayağına top gelince donup kalıyo ya
  • topal souzayı değiştir busqets javi martinez yap yine değişen bir şey olmayacak. bu adamlar defansif oyuncular ikisi yan yana gelince kanser football
  • Topaldan iyi diyordunuz dün gördük.. 8 milyom etmesini birakin , Fb tarihinde gordugum en beceriksiz en ozguvensiz en yeteneksiz adam.. Selcukta bile orta alanda çalima girecek 40 metteye pas atacak guven teknik vardi.. Bu herif yanindakine pas atmadan 40 sefer dusunuyor.. Yana veya geriye atmaktan başka işe yaramiyor.. Topu ayagina alsa oyunu yavaşlatiyor kontra atagi bitiriyor.. Toptan kaciyor..

Bende altyapida oynadim yeteneksiz degilim.. Kondisyonum hala iyi beni koyun o orta sahaya yemin olsun daha cok kosar daha cok top kaparim.. 30-40 metreye pas atarim.. Orta saha isen yapacaksin.. Ozan daha yetenekli bu heriften ama memeleri var diye elestiriyosunuz.. Kurban olsun Ozanin memesine

• quote:

Orijinalden alıntı: Brkfba7171

Topaldan iyi diyordunuz dün gördük.. 8 milyom etmesini birakin , Fb tarihinde gordugum en beceriksiz en ozguvensiz en yeteneksiz adam.. Selcukta bile orta alanda çalima girecek 40 metteye pas atacak guven teknik vardi.. Bu herif yanindakine pas atmadan 40 sefer dusunuyor.. Yana veya geriye atmaktan başka işe yaramiyor.. Topu ayagina alsa oyunu yavaşlatiyor kontra atagi bitiriyor.. Toptan kaciyor..

Bende altyapida oynadim yeteneksiz degilim.. Kondisyonum hala iyi beni koyun o orta sahaya yemin olsun daha cok kosar daha cok top kaparim.. 30-40 metreye pas atarim.. Orta saha isen yapacaksin.. Ozan daha yetenekli bu heriften ama memeleri var diye elestiriyosunuz.. Kurban olsun Ozanin memesine

Aynen öyle, Ozan da potansiyel var ama şansızlığı Türk olması ve Vitor gibi çapsız birinin eline düşmesi. İyi oynadı denilen ilk Shaktar maçında bile belli etmişti bu Souza özgüven yoksunu bir adam olduğunu. Volkan'dan dönen tüm topları panikle
    hep rakip oyuncuların önüne bırakmıştı. Öyle takıma ülkeye alışsın, iyi olur falan filan hikaye, kaliteli topçu dakikasında belli ediyor kendini.

• Hayalet reyiz JOSEF DE SOUZA

• Seneye de bu adamı orta sahada ilk 11 de görürsem gözümden kan gelicek diye korkuyorum
  • Şu adamı Fethullah Gülene götürün bi okusun düzelir belki

• güzel konuymuş.
    şimdi nasıl kurtulmalı acep josef ten.
    baroni yi beğenmiyorduk. ahını almışız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: garcibaba

hücum edemeyen bi takıma karşı oynadığı futbolla yıldız ilan edilmiş
    şaktar maçında nerdeydi adam
    bikaç ay sonra arkasına teneke bağlanıcak nh buraya yazıyorum

Garcibaba, seni alıntılamışlar birde utanmadan Melo örneği falan vermişler.
  • Sezon boyunca Souza yerine Ozan oynasaydı belki Ozan kendini geliştirirdi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.