Şimdi Ara

TOPİC AÇMIŞTIM KAPATILMIŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • KİM KALDIRDIYSA ÖRENMEK İSTİYORUM NEDEN ÇÜNKÜ EN UFAK HAKARET İÇERMİYODU VEDE DİĞER TOPİCLERDEN YAYINDAYKEN ÖZELLİKLE BENİM AÇTIĞIM TOPİCİN KALDIRILMASI KİŞİSEL Bİ GICIK OLMAOLAYI GİBİ GELDİ BANA EĞER BÖLE BİŞİ VARSA ÜYELİĞİMİDE İPTAL EDİN İSTEMİYOORUM.BEN BÖLE ÇOLUK COCUK İŞLERİYLE URAŞAMAM

• ARKADAŞLAR TOPİC BAŞLIĞI ŞUYDU BİLEN ARKADAŞLAR VARDIR BELKİ

MİDENİZ KALDIRMAYACAK BÖLE BİŞİDİ.
  • 18 yaşından küçük olanların da bakabileceği bir topic olduğundan belki ruh sağlıkları bozulmasın diye kaldırmışlardır
  • bu sorun çok var arkadaşım...dünde bana aynısını yaptılar...sebepsiz yere konu kapatıyorlar...dün görevlilere söyledim ama cevap gelmedi...istediğiniz bir konu varsa söyleyin onu açalım...eğer burası herkesin konuşabildiği bir platformsa hakaret olmadıkça hertürlü konuyu açabilmesi lazım...
  • ABİCİM YAZMIŞTIM ARTI 18 DİYE BENİM ANLAMADIĞIM BU TOPİCLERİ KALDIRAN FORUM SAHİPLERİ Mİ YOKSA GÖREVLİ OLAN MODLARMI
  • 18 yaından kuçukler gormesin ben goremiorum nerde kaldı bunun adaleti bu yuzden bizim evlatlarımız hep süt yetişiyor amerikalı 18 yaş altı neler yapıor neler bırakalımda bizim çocuklarımız da kendilerini aşssınlar biraz yoksa hertarafta 18 yasaltı sut cocukları olcak buda kotu bi cevre kirliliği bence bu sorun olmadan onune gecelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brithney spears -- 13 Aralık 2006; 12:08:11 >
  • Burada herhangi bir yaş sınırı yoktur. Ve insanları rahatsız edecek her türlü içeriğe karşı olduğumuzu zaten üyelik kurallarında belirttik. Ve siz bunu kabul edip üye oldunuz (çünkü kabul etmezseniz üyeliğiniz yapılmıyor). Ancak şimdi bunun tersini savunuyorsunuz.

Kurallarımız bu şekildedir. Kabul etmiyor iseniz bunu yargılama gibi bir lüksünüz yoktur, girmezsiniz olur biter. Sizin zevkiniz için bir çok kişinin huzurunu kaçırmaya da niyetimiz yoktur.

İyi forumlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KONU KAPATILABİLİR
    12 yıl önce açıldı
    Konu dışına konu açamıyorum
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.