Şimdi Ara

TOPİC SİKAyET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar.qwerty gibi lamerleri.yazılmıs mesajın sagındakı sikayet linkine tıklayarak site gorevlilerine sikayet edebilirsiniz..LUTFEN Bu Topic'e yazı yazmayın...sadece uyarı..

ve deminki arkadasımızın topic'i gorevliler tarafından silindi.

• tamam akıllandığım bi daha 60+ char almicam. Dont kick me
  • kac tane aldın len :)

lutfen bole cakallıklara karısmazsan iyi yabarsın.

bu foruma takılanlar bole islerle ugrasmamalı.. burası knight online turkiye bolumu
  • tamam doğruyu söylüyorum size.

diez'de ve beramusta bir düzine kadar 60+ karakterin şifresini değiştirdim aldım. ve şuanda beramusta 63 lvl bi mage ile oynuyorum ama ismimi vermem sakıncalıdır. Ayrıca diez'de 4 milyar civarı. Beramusta 7 milyar civarı bi hasılat elde ettim
  • Böyle adamları bu forumda tutan kişiler utansın...
  • utanıyorum ama bi arkadaşımda cpar soyuyogözümün önünde adamı kazıkladı aldı şifreyi dialogu yazıyorum(adam shotdan +60 char satılıktır diyo)bizimki hemen:
    ARKADAŞIM:Char kaça?
    ADAM:Oyun parasıyla 100milyon
    ARKADAŞIM:IDD+PSW
    ADAM:Para
    ARKADAŞIM:İlk şifre+Idd
    (Adam şifreyi ve ıdd yi verdi kaydetti bizimki [(tabiki msn ye kişi olarak(akla bak)]
    Çıktı oyundan hemen ark.ben yalandır dedim bu girdi şifreyi falan bi baktık oldu küt beramusa girdi ful chitin shel warrior.ağlayasım geldi utandım...
  • LAMER İŞTE NE OLCAK AL LAN SANA
    İD : STEAL_HEARD
    SEN BU ACC Yİ HACKLE ONDAN SONRA GEL BURDA HAVA AT LAMER HERİF
    HİÇ BİR KORUMASI OLMAYAN BİLGİSAYAR LARA AT TROJAN LAR I HACK LEDİM DE ULAN SEN KENDİ MAİLİNİ HACK LİYEMEZSİN DAHA LAMER!!!!!!!!!!
  • LAN LAMER SEN NERDE OTURUYORSUN ??? SENİN G**** S**** OLUM NEFRET EDİYORUM SİZİN GİBİ İBNELERDEN LAN HACKER LIGI BU KADAR DÜŞÜREN KİŞİLERİN BEN A.Q SENİN DE AMINA KOYCAM MERAK ETME PİÇ HERİF
  • kime sövüyonuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: qwerttytuopas

tamam doğruyu söylüyorum size.

diez'de ve beramusta bir düzine kadar 60+ karakterin şifresini değiştirdim aldım. ve şuanda beramusta 63 lvl bi mage ile oynuyorum ama ismimi vermem sakıncalıdır. Ayrıca diez'de 4 milyar civarı. Beramusta 7 milyar civarı bi hasılat elde ettim

bide güzel bişiy yapkış gibi gülüyontöbe töbeeeeeee

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.