arkadaslar.qwerty gibi lamerleri.yazılmıs mesajın sagındakı sikayet linkine tıklayarak site gorevlilerine sikayet edebilirsiniz..LUTFEN Bu Topic'e yazı yazmayın...sadece uyarı..
ve deminki arkadasımızın topic'i gorevliler tarafından silindi.
tamam akıllandığım bi daha 60+ char almicam. Dont kick me
kac tane aldın len :)
lutfen bole cakallıklara karısmazsan iyi yabarsın.
diez'de ve beramusta bir düzine kadar 60+ karakterin şifresini değiştirdim aldım. ve şuanda beramusta 63 lvl bi mage ile oynuyorum ama ismimi vermem sakıncalıdır. Ayrıca diez'de 4 milyar civarı. Beramusta 7 milyar civarı bi hasılat elde ettim
Böyle adamları bu forumda tutan kişiler utansın...
utanıyorum ama bi arkadaşımda cpar soyuyogözümün önünde adamı kazıkladı aldı şifreyi dialogu yazıyorum(adam shotdan +60 char satılıktır diyo)bizimki hemen: ARKADAŞIM:Char kaça? ADAM:Oyun parasıyla 100milyon ARKADAŞIM:IDD+PSW ADAM:Para ARKADAŞIM:İlk şifre+Idd (Adam şifreyi ve ıdd yi verdi kaydetti bizimki [(tabiki msn ye kişi olarak(akla bak)] Çıktı oyundan hemen ark.ben yalandır dedim bu girdi şifreyi falan bi baktık oldu küt beramusa girdi ful chitin shel warrior.ağlayasım geldi utandım...
LAMER İŞTE NE OLCAK AL LAN SANA İD : STEAL_HEARD SEN BU ACC Yİ HACKLE ONDAN SONRA GEL BURDA HAVA AT LAMER HERİF HİÇ BİR KORUMASI OLMAYAN BİLGİSAYAR LARA AT TROJAN LAR I HACK LEDİM DE ULAN SEN KENDİ MAİLİNİ HACK LİYEMEZSİN DAHA LAMER!!!!!!!!!!
LAN LAMER SEN NERDE OTURUYORSUN ??? SENİN G**** S**** OLUM NEFRET EDİYORUM SİZİN GİBİ İBNELERDEN LAN HACKER LIGI BU KADAR DÜŞÜREN KİŞİLERİN BEN A.Q SENİN DE AMINA KOYCAM MERAK ETME PİÇ HERİF
kime sövüyonuz?
quote:
Orjinalden alıntı: qwerttytuopas
tamam doğruyu söylüyorum size.
diez'de ve beramusta bir düzine kadar 60+ karakterin şifresini değiştirdim aldım. ve şuanda beramusta 63 lvl bi mage ile oynuyorum ama ismimi vermem sakıncalıdır. Ayrıca diez'de 4 milyar civarı. Beramusta 7 milyar civarı bi hasılat elde ettim
bide güzel bişiy yapkış gibi gülüyontöbe töbeeeeeee
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme