Şimdi Ara

TOPLA GEL TOPLA GELLL :)))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkeze iyi akşamlar abilerim ablalarımm kardeşlerim sizlere bişey sormak istiyorum bende ramzey 100cup motor varda sıfır onun üzerindeki
    o yapışkanları falan nasıl temiz bir şekilde çıkarta bilirim iz bırakmıcak şekilde ??

• quote:

Orijinalden alıntı: ImLeGeNq

Herkeze iyi akşamlar abilerim ablalarımm kardeşlerim sizlere bişey sormak istiyorum bende ramzey 100cup motor varda sıfır onun üzerindeki
    o yapışkanları falan nasıl temiz bir şekilde çıkarta bilirim iz bırakmıcak şekilde ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kıymalı danino -- 22 Mart 2013; 23:08:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kıymalı danino

/>

Abi hasta kaldım buna yaa
  • Nickimle renk katmaya geldim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: topla-da-gel

Nickimle renk katmaya geldim.

İyi yapdın da abi soruma cevap veren yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: kıymalı danino

/>

Hocam su reklami ariyorum ne zamandir. Ne reklamiydi bu hatirliyor musun ? Bulan olursa alintilayip paylassin bi zahmet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heykirokan -- 22 Mart 2013; 23:31:28 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostplanetp -- 22 Mart 2013; 23:33:40 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: lostplanetp

Eyvallah Hocam

quote:

Herkeze iyi akşamlar abilerim ablalarımm kardeşlerim sizlere bişey sormak istiyorum bende ramzey 100cup motor varda sıfır onun üzerindeki

Hocam size gelince bu yapiskanlari siz mi yapistirdiniz yoksa fabrika cikisli olarak mi vardi ? Fabrika cikisli olarak varsa onlarin ustunden cila geciyorlar. Sokersen ne kadar temiz olsada sanki cukur varmis gibi bir goruntu verir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heykirokan -- 22 Mart 2013; 23:36:48 >

• Fabrika çıkışı yapışkanları hocam onları nasıl temiz ve iz çıkarmıcak şekilde çıkarta bilirim bulamadım
  • quote:

Fabrika çıkışı yapışkanları hocam onları nasıl temiz ve iz çıkarmıcak şekilde çıkarta bilirim bulamadım

tiner yada benzeri maddelerle iz kalmadan çıkartıyorlar sanırım ama boyaya zarar verirmi bilemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.