Son günlerde 4k oyun bilgisayarı toplama fikri bende bir anda hasıl oldu ve bu amaçla aşağıdaki sistemin siparişini verdim.
Bu sistemle ilgili aklımdaki temel soru monitör konusunda. Şimdi benim aklımdaki evde televizyon olarak da kullanacağım ve 4k film-dizi de izlemek istediğim için oyun monitörü yerine bu linkte vermiş olduğum 4k UHD Tv'yi satın almak . Ancak bu televizyonu aldığımda böyle bir sistemde herhangi bir sorun yaşarmıyım ? Yani özellikle bu televizyonların ekran tarama hızlarına baktığımda 1400 mhz 900 mhz gibi uçuk rakamlar görüyorum ancak tahminimce bu TV'ler 60 hz olacaktır. Yani 4k oyun deneyiminde bu UHD TV'lerin performansı nasıldır, ekranda yırtılma vb. sorunlarla karşılaşırmıyım ?
Bunun yanında örneğin 4k bir monitörde, bir oyunu 1440p çözünürlükte oynadığım zaman görüntüde bozulma olur mu ? Yani 4k monitördeki 1440p çözünürlük görüntüsü ile 2k monitördeki 1440p çözünürlük görüntüsü aynı mıdır yoksa 2k monitör kendi pikselinde olduğu için daha mı iyi gösterir 1440p görüntüyü ?
Yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Bende bayni durumdayim. Led TV istiyorum. Ama FHD istiyorum 4k değil. Yardım edin lütfen...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme