Şimdi Ara

Topladığım APU sistem olmuşmu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kendim bir sistem toplamıştım.Birkaç sorum olacaktı.

Bu sistemle Batman Arkham Knight veya Rise of the Tomb Raider gibi oyunları en düşük ayarlarda da olsa oynayabilirmiyim ?

Sistemde değiştirilmesi gereken bir parça veya parçalar var mı ?

İşlemci: AMD A10 7870K Black Edition Near-Silent X4 Soket FM2+ 3.9/4.1GHz 4MB Önbellek 95W 28nm İşlemci + R7 GPU (AD787KXDJCSBX)

Anakart: Gigabyte GA-F2A68HM-DS2 AMD A68M 2133 MHz DDR3 Micro ATX Anakart

Bellek: Kingston DDR3 8GB(2x4) HyperX XMP Beast 2400MHz CL11 Dual Kit Masaüstü PC Ram Bellek HX324C11T3K2/8

HDD: WD 500GB 3.5'' Blue 32MB 7200RPM SATA III Disk (WD5000AZLX)

Kasa: Aerocool V3X 500W Mesh Ön Panelli,35cm VGA Uyumlu, Mid Tower Oyuncu ve Performans Kasası(AE-V3X500B)

Bu da linki:http://www.teknobiyotik.com//akilli-pc-sihirbazi.html?kayitid=19143

• Alabiliyorsan bu sistemi al dostum.

• umut_baris kullanıcısına yanıt
    1100tl lik sistemi tx kasaya emanet etmek mantıklı mı?(psudan bahsediyorum kasa zaten metal)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overclockmanyağı -- 19 Ağustos 2016; 20:07:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Overclockmanyağı

1100tl lik sistemi tx kasaya emanet etmek mantıklı mı?(psudan bahsediyorum kasa zaten metal)

Evet mantıklı?

TX markasını kullandım. Frisby ve Everest'e göre gayet iyi.

Aerocool alsa ne fark eder? Veya High Power? Ya da Corsair? Üçü de kalitesiz.

Sistemi korumak istiyorsan Inverter alacaksın arkadaşım. En iyi koruma öyle olur.
    400watt yazıpta 12volt kanalından 15-16amper çıkarsa sisteme yetmez apu değil ki bu sisteme en az 200watt +12v kanalından enerji lazım ondan dedim...
  • quote:

400watt yazıpta 12volt kanalından 15-16amper çıkarsa sisteme yetmez apu değil ki bu sisteme en az 200watt +12v kanalından enerji lazım ondan dedim...

Dostum 400 watt'ın tamamı 12 volt kanalından niye çıksın? Diğer kanallara da güç gerek.

Ki Rx 460 70 watt'ın üzerine çıkamaz çünkü ek güç girişi yok. TDP sabitlenmiş.

i3 işlemci desen tdp'si sabitlenmiş model. 65 watt.

Arkadaşın bütçesi en fazla ne kadar bilmiyorum o yüzden olabildiğince minimum'u seçtim.

Nasıl bir güç hesabı yaptıysan anlamadım gitti.

140-150 hadi en fazla 170 watt çeksin.

170/12= 14.6 amper en fazla.

10.000 liralık sistemi emanet etmişim gibi konuşmana anlam veremedim doğrusu.

bu arada sistemi ramsiz yapman güzelmiş biosa girebiliyormuydu ram yokken yada ssdyi ram olarak kullanır artık

http://outervision.com/power-supply-calculator

15.3 amper çıktı

Umarım o önerdiğin psu 16amper verebiliyordur çünkü arkadaşın 450watt diye bilgisayarcıdan aldığı ikinci el psuya 12+ üzerinde 17amper yazıyor demişti

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem Topluyorum Yardım
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bu arada sistemi ramsiz yapman güzelmiş biosa girebiliyormuydu ram yokken yada ssdyi ram olarak kullanır artık

http://outervision.com/power-supply-calculator

15.3 amper çıktı

Umarım o önerdiğin psu 16amper verebiliyordur çünkü arkadaşın 450watt diye bilgisayarcıdan aldığı ikinci el psuya 12+ üzerinde 17amper yazıyor demişti

Unutmuşum. Üzülüyorum ki buna çılgın atarcasına seviniyorsun.

Ben yüzde yüz yükte hesapladım yine düşük çıktı.

Sana daha cevap vermiyorum.

• Berk9933 B kullanıcısına yanıt
    Bence Apu sistem güzel.
  • intel seçmeniz daha faydalı olur. fanboyluk yapmak gibi olmasın ama sonuçta intel belli amd belli.
  • Berk9933 B kullanıcısına yanıt
    max limit nedir? harici e.kartı olan bir pc alman en iyi tercih olur.

ram ve ssd yi fln mı çıkardınız o kadar az amper çıktı sonuçlarda anlamadım ki yada kasanda fan kullanmıyormusun...Bu arada rami unutarak sanki sizin sisteminiz daha ucuzmuş gibi göstermeniz gereksiz olmuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overclockmanyağı -- 19 Ağustos 2016; 23:04:33 >
  • quote:

ram ve ssd yi fln mı çıkardınız o kadar az amper çıktı sonuçlarda anlamadım ki yada kasanda fan kullanmıyormusun...Bu arada rami unutarak sanki sizin sisteminiz daha ucuzmuş gibi göstermeniz gereksiz olmuş...

Sen şimdi ram'i unuttuğumu boşver de bana dürüstçe cevap ver.

Ram koydum, işlemciyi yüzde yüzde çalıştırdım, ssd koydum, hdd koydum, klavye fare koydum, 2 de harici usb aygıt koydum. Daha ne koymamı istersin?

Fan gerçekten çok yüksek amper çekiyor değil mi? Fan dediğin 1 amper bile çekmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut_baris -- 20 Ağustos 2016; 0:59:24 >

13.4amper nasıl çıkardın nasıl başardın onu sordum...
  • Overclockmanyağı kullanıcısına yanıt
    Cevap verdim. Hala neyi soruyorsun.

TDP hesaplayıcı yerine güç hesabı bile yapsan değer senin istediğinden düşük çıkıyor. Anlık değerin o kadar sıçrama yapması da söz konusu değil. Sınırlanmış modeller çünkü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.