Bildirim
( UPDATE ) Yeni topladığım Skylake Sistemim (benchmark lar eklendi)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hayırlı olsun hocam. ne kadar tuttu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekürler 12 bin tl civari hepsi bazı parcalar eski sistemden kalmıştı -
Süper bir sistem toplamışsınız oyun için kullanacaksınız galiba ama 12K gerçekten fazla bir rakam aslında 6-7 dk ya toplanıp üstüne ps4 te alınabilirmiş
teşekürler oyun için ve iş için kullanıcam evet ps2 vardı epey bir kullandım zamanında ondan sonra bir daha almadım oyunları gercekten pahalı steam kampanyaları genelde cazıp oluyor pc benim daha cok işime yarıyor ps4 ve 3 hiç düşünmedim -
sistem değil canavar olmuş =) hayırlı olsun, -
teşekkürler 970 slı yapınca biticek ama birkaç ay sonra kısmetse -
Güzel sistem,hayırlı olsun. -
quote:
Orijinalden alıntı: İmportant
Güzel sistem,hayırlı olsun.
Teşekkürler
sisteme en son parcalar takıldı son hali su an budur -
darısı başımıza son parçalarımı bekliyorum eksen hala tedarik aşamasında diyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Çesut Mevik- -- 7 Aralık 2015; 11:26:28 > -
Hayirli olsun. Cok guzel bir sistem. Yalniz merak ettim, seasonic evga ayarinda bir markayken malum high power biraz daha fps gibi orta seviye bir marka neden high power dusundunuz? Evga veya corsair de dusunulebilirdi galiba.
benim powerdan başım cok ağrıdı corsair ,seasonıc,xigmatek,coolermaster aldım kullandım hepsinde sorun cıktı coılwine bundan once hıgh power almıştım High Power Element Smart 750W 2 sene kullandım tık demedi o powerla fx8300-3570k ve 4690k ve gtx560-gtx760 tek ve 760slı kullandım cok memnun kaldım bu sistemdede SEASONİC X-850 80+ Plus Gold 850W aynı sorun artık tak etti hıgh powwer aldım tine sorunsuz bence kötü bir marka değil kaliteli powerları var ben cok memnunum -
eksen pc nın tedarik aşaması bilirim logitech z-523 oradan almıştım zamanında oda tedarik aşamasındaydı :) -
Herşey güzel hayırlı olsunda o ses sistemi nedir arkadas internet cafe pc si gibi
hocam valla bana yetiyor yaşlandık öyle eskisi gibi bangır bangır kafam şişiyor diyelim -
hocam hayırlı olsun
ama bu canavarı 1080p monitore mahkum etmeniz yazık ve israf..potansiyeli tam kullanamıyorsunuz
en kısa sürede 27 inch 1440p 144 hz monitor almanızı tavsiye ederim. -
Ben 1440p alicaktim ama benim bunu aldigimda 2k da 144hz yoktu daha bende 1080p 144hz olanini aldim su an memnunum belki daha sonra dusunebilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X