Şimdi Ara

Topladığım bilgisayar (( sadece oyun için ))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Topladığım bilgisayar (( sadece oyun için ))

Selam arkadaşlar bilgisayar parçalarından hiç anlamam aslında ama 1-2 haftadır bu forumdaki bütün konuları takip ederek fiyatına göre en iyisi dediğiniz parçaları topladım ve kısa süre içinde alıcam inş..
    sizden ricam yanlışlarım varsa uyarmanız uymayan parçalar vardır vs yada aynı fiyat aralığında daha iyi parçalar olabilir hesaplamadığım parçalar olabilir.. parçaları kredi kartım olmaması nedeniyle vatandan nakit olarak alacağım ilginiz için şimdiden teşekkürler cevapları bekliyorm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RestocuTN -- 21 Haziran 2015; 5:19:16 >

• Ramlerini aynı marka 1600 mhz ile değiştirmeni öneririm çünkü overlock vb. yapmayacağın için intel 1600 mhz destekliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: intel8

Ramlerini aynı marka 1600 mhz ile değiştirmeni öneririm çünkü overlock vb. yapmayacağın için intel 1600 mhz destekliyor
    http://www.vatanbilgisayar.com/gskill-8gb-2x4gb-ripjawsx-ddr3-1600mhz-cl9-15v-dual-kit-ram.html
    teşekkürler hocam cevabın için ramler üstteki fotodakiler ile değiştirildi doğrumudur?

• RestocuTN kullanıcısına yanıt
    Dostum güç kaynağı elinde mevcut mu resimde göremedim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RestocuTN

http://www.vatanbilgisayar.com/gskill-8gb-2x4gb-ripjawsx-ddr3-1600mhz-cl9-15v-dual-kit-ram.html
    teşekkürler hocam cevabın için ramler üstteki fotodakiler ile değiştirildi doğrumudur?

Evet bu ramler 1600Mhz. Sisteme SSD ekleyebilirsiniz ilerleyen zamanlarda ve resimde güç kaynağı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: aytug25

Dostum güç kaynağı elinde mevcut mu resimde göremedim...

hayır elimde yok malesef tavsiye edersen sevinirim
    Dostum tam bütçen nedir ona göre elimden geldiğince yardımcı olayım...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowofDeath06

quote:

Evet bu ramler 1600Mhz. Sisteme SSD ekleyebilirsiniz ilerleyen zamanlarda ve resimde güç kaynağı yok

ssd nedir hocam güç kaynağı tavsiyelerinizi bekliyorum kaç walt olmalı?

• quote:

quote:

quote:

ssd nedir hocam güç kaynağı tavsiyelerinizi bekliyorum kaç walt olmalı?
    hocam zorlarsam 2300 tl ye kadar çıkabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RestocuTN -- 21 Haziran 2015; 5:41:27 >

Msi h97 pc mate anakart
    İntel i5 4460 işlemci
    Zalman z3 Plus kasa yada z5 fiyat aynı
    Zalman zm600 güç kaynağı
    Gskill 8gb ripjawsx 1600mhz tek modül ram
    1 tb wd blue hdd
    Msi r9 280 ekran kartı
    Toplam 2357 lira yapıyor.
    Ekran kartını başka bir model de seçebilirsiniz anakartı h81 serisi yapıp ekran kartını biraz daha yükseltebilirsin.
    Umarım yardımcı olabilmişimdir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aytug25 -- 21 Haziran 2015; 6:06:29 >
  • quote:

Msi h97 pc mate anakart
    İntel i5 4460 işlemci
    Zalman zm600 güç kaynağı
    1 tb wd blue hdd
    Msi r9 280 ekran kartı
    Ekran kartını başka bir model de seçebilirsiniz anakartı h81 serisi yapıp ekran kartını biraz daha yükseltebilirsin.
    HDD'nin 4-5 katı kadar hızlı bir depolama ünitesi. Fiyatları biraz pahalı ama fazla hızlı. 600W yeterli olucaktr
  • quote:

Msi h97 pc mate anakart
    İntel i5 4460 işlemci
    Zalman zm600 güç kaynağı
    1 tb wd blue hdd
    Msi r9 280 ekran kartı

eyw hocam çok teşekkür ederim saphire ekran kartı yerine neden msi tercih ettiğini merak ettim doğrusu vede rami tek modüle düşürmenin bir artısı varmı hocam sistem kafamdakiyle aynı gibi
  • quote:

HDD'nin 4-5 katı kadar hızlı bir depolama ünitesi. Fiyatları biraz pahalı ama fazla hızlı. 600W yeterli olucaktr

eyw hocam cevabın için bütçenin sınırına vurduk zaten ssd fiyatlarına baktımda biraz tuzlu gibi ilerde alırız onuda artık
  • quote:

quote:

eyw hocam cevabın için bütçenin sınırına vurduk zaten ssd fiyatlarına baktımda biraz tuzlu gibi ilerde alırız onuda artık
    Zaten o yüzden ilerde eklersiniz yazdım . Güç kaynağını unutmayın ama onuda bütçe kısık diye sonradan eklemeyin sakın

• quote:

Zaten o yüzden ilerde eklersiniz yazdım . Güç kaynağını unutmayın ama onuda bütçe kısık diye sonradan eklemeyin sakın

LoL aytug25 arkadaşımızın topladığı sistemi alıcam çok yüksek ihtimalle güç kaynağıda var o sistemde

• quote:

quote:

LoL aytug25 arkadaşımızın topladığı sistemi alıcam çok yüksek ihtimalle güç kaynağıda var o sistemde

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun hocam şu an için en güzel sistemi zaten oluşturmuşsunuz.

Ekran kartı istediğiniz model alabilirsiniz ram tek modül vatanda indirimli gözüküyordu biraz daha ucuz olduğundan ekledim.

• quote:

Ekran kartı istediğiniz model alabilirsiniz ram tek modül vatanda indirimli gözüküyordu biraz daha ucuz olduğundan ekledim.
    bütün cevaplar için teşekkürler arkadaşlar yardmlarınız sayesinde sistemi adam ettik sanırım

buyrun son durumu. tamamdır derseniz hemen alacağım inş

Topladığım bilgisayar (( sadece oyun için ))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RestocuTN -- 22 Haziran 2015; 0:53:55 >

Dostum sistem güzel olmuş tek slot gskill 8 gb ram indirimdeydi onu alabilirsin istersen kasayı düşürüp ekran kartını yükseltebilirsin sana kalmış. Xigmatek 600w kasa 250 liraydı...

• quote:

Dostum sistem güzel olmuş tek slot gskill 8 gb ram indirimdeydi onu alabilirsin istersen kasayı düşürüp ekran kartını yükseltebilirsin sana kalmış. Xigmatek 600w kasa 250 liraydı...

hocam kasa+ güç kaynağı 2 si bir 250 liramı oluyor yani eğer bir sıkıntı olmaz sadece kar edersin diyorsan öyle yapacağım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.