Şimdi Ara

Topladığım kasaya öneri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    3000TL r9 270x ha yazık
  • quote:

Orijinalden alıntı: naak98

3000TL r9 270x ha yazık

haftasonu indirimler gelsin daha sağlıklı bir toplama yapacağım kardeşim her üründe aynı indirim olmuyor bazılraında %10 %15 gibi değişiyor .. 3000 tlye sabitliyeceğim konuyu kirletmezsen sevinirim 270x alsam ne olucak ? toxic versionu alıyorum 270x lerin en iyisi
  • KimYooShin K kullanıcısına yanıt
    3000tl'ye çok rahat 770'li bir sistem toplayabilirsiniz. O yüzden arkadaş böyle demiş ama monitörü düşünürsek 2500 oluyor. Bence 760'dan pek şaşmayın. Çünkü alacağınız monitörü 5 yıl kullanacaksınız ama ekran kartını 2-3 yılda değiştirebilirsiniz. Bu yüzden sağlam bir monitör almanız bence daha iyi olur. Ama sistemimi uzun süre boyunca ellemicem diyorsanız 6300 ya da 8320 ile 770 almanız daha mantıklı olacaktır.

edit: stream yapıyorsanız nvidia'dan şaşmayın bence çünkü shadowplay var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PJBP -- 27 Mart 2014; 21:26:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PJBP

3000tl'ye çok rahat 770'li bir sistem toplayabilirsiniz. O yüzden arkadaş böyle demiş ama monitörü düşünürsek 2500 oluyor. Bence 760'dan pek şaşmayın. Çünkü alacağınız monitörü 5 yıl kullanacaksınız ama ekran kartını 2-3 yılda değiştirebilirsiniz. Bu yüzden sağlam bir monitör almanız bence daha iyi olur. Ama sistemimi uzun süre boyunca ellemicem diyorsanız 6300 ya da 8320 ile 770 almanız daha mantıklı olacaktır.

shadowplay nedir hocam ? kitlem varda stream vs yapmıyorum işte başlıyacağım laptopla yapsamda laptopa acırım ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: KimYooShin

Merhaba arkadaşlar ^^
    Intel bir sistem topladım , youtube kanalım vs var stream yapmayı planlıyorum;
    Topladığım sistem aşağıdaki gibidir , tavsiyeli olan varmı ?

Topladığım kasaya öneri

Bütçem 3 Milyardır belki 3.100'e filan çıkabilirim o kadar :)
    Şimdiden teşekkürler

Şu an hepsiburada toplam fiyatı 608 TL
    Psu , Kasa ve Ramler
    Vatan bilgisayar 2905 TL (Haftasonu indirimiyle 2200 e filan düşeceğini sanıyorum)

Sistem güzelde ram kasa psu nerde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• zzFurkan Z kullanıcısına yanıt
    hocam en altta göremedinmi :D
  • quote:

quote:

shadowplay nedir hocam ? kitlem varda stream vs yapmıyorum işte başlıyacağım laptopla yapsamda laptopa acırım ya

shadowplay nvidia'nın oynarken video kaydetme teknolojisi detaylarını pek bilmiyorum ama normal programlardan daha performanslı olduğu söyleniyor.

• quote:

quote:

quote:

shadowplay nvidia'nın oynarken video kaydetme teknolojisi detaylarını pek bilmiyorum ama normal programlardan daha performanslı olduğu söyleniyor.

anladım teşekkürler :)

• quote:

hocam en altta göremedinmi :D

Anam görmemişim :d

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • INTEL CORE I5 4670K SOKET 1150 3.4GHZ 6MB CACHE 22NM İŞLEMCI 648 tl
    MSI Z87-G43 INTEL Z87 SOKET 1150 DDR3 3000MHZ(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 HDMI ANAKART 345 tl
    MSI GTX770 TWIN FROZR GDDR5 2GB 256BIT NVIDI GEFORCE DX11.1 EKRAN KARTI 866 TL
    CORSAIR 8GB (2X4GB) VENGEANCE DDR3 1600MHZ CL9 DUAL KIT RAM 208 TL
    SEAGATE 3.5" 1TB BARRACUDA SATA 3.0 64MB CACHE 7200RPM HARDDISK 171 TL
    XIGMATEK ASGARD 382 PURE BLACK EDITION 600W MIDT ATX SİYAH KASA 258 TL
    TOPLAM 2496 TL
    ASUS 23.6" VN247H GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR 497 TL
    COOLER MASTER HYPER 212 EVO LGA775/1155/1156/1366/2011 & AM2/AM2+AM3/AM3+/FM1 İŞLEMCİ SOĞUTUCU 125 TL

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • monitörü bunla değiştirdim

http://www.hepsiburada.com/liste/viewsonic-vx2452mh-236-2ms-analogdvihdmihoparlor-full-hd-led-monitor/productDetails.aspx?productId=bd800966&categoryId=3002879
    arkadaşlar tam oyuncu monitörü yapmışlar iyiki baktım şimid hepsiburadaya yeni eklemişler :D süper özellikleri 2ms filan
  • quote:

monitörü bunla değiştirdim

http://www.hepsiburada.com/liste/viewsonic-vx2452mh-236-2ms-analogdvihdmihoparlor-full-hd-led-monitor/productDetails.aspx?productId=bd800966&categoryId=3002879
    arkadaşlar tam oyuncu monitörü yapmışlar iyiki baktım şimid hepsiburadaya yeni eklemişler :D süper özellikleri 2ms filan

Monitör gayet güzel de, öyle bir model alınca onun hakkını verecek iyi bir kart da gerekiyor.. GTX 760 bana göre düşük kalır bu güzel ürüne.. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelmax

quote:

monitörü bunla değiştirdim

Monitör gayet güzel de, öyle bir model alınca onun hakkını verecek iyi bir kart da gerekiyor.. GTX 760 bana göre düşük kalır bu güzel ürüne.. :)

hocam buyrun yeni bir bilgisayar topladım 3444 tl etti hesap kitap yaptım babamda onaylarsa inşallah bu bilgisayarı alıcam ^^

Topladığım kasaya öneri

• quote:

hocam buyrun yeni bir bilgisayar topladım 3444 tl etti hesap kitap yaptım babamda onaylarsa inşallah bu bilgisayarı alıcam ^^

Tamam kardeşim, şimdi çok güzel olmuş sistem.. bu şekilde alabilirsin istiyorsan.. :)
  • Angelmax kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler :) inşAllah bir sorun olmazsa alacağım :)
  • quote:

çok teşekkürler :) inşAllah bir sorun olmazsa alacağım :)

INTEL Core i7 4770K

MSI Z87-G45 GAMING

GSKILL 16GB (2x8GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9

SEAGATE 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm

XIGMATEK ASSASIN BLACK EDITION TAURO 80PLUS 700W

CM SİCKLEFLOW 120MM KIRMIZI LED

AOC 23.6" E2462Vw

XIGMATEK S1283W Dark Knight(n11.com mağazası inventus olan.)

ASUS GTX760 DirectCU II O.C. GDDR5 2GB 256Bit

%30 İndirim ile 3581,36 Tl.

Kullandığın programlar opengl kullanıyorsa ekran kartı olarak amdye yönelmeni tavsiye ederim.
  • böyle iyi kardeş ya :)
  • quote:

böyle iyi kardeş ya :)

Niye 4770k ve 16Gb önerdiğimi merak ettiysen photoshop sony vegas gibi programlarda daha yüksek performans alacağın içindi.
    Konuyu kirletme diyorsun yardımcı olmaya çalışıyorum ama anlayan yok 3000TL gibi bir bütçeye 270x alırsan ilerde pişman olursun o bütçeye bir r9 280x yada bir gtx770 alınabilir ki alacağın karttan çok daha iyi kartlar bu önerdiklerim toxic versiyonu en iyisi demişsin o konuya gelince ben biraz araştırdım gerçekten 3 fana aldanmamak gerekiyormuş asusun soğutması çok başarılı toxicten farkı BAŞARILI SOĞUTMA+ UCUZ FİYAT genede toxic istiyorsan iyidir fakat sana kalmış.Öyle aman aman bir fark yok soğutmalarında bildiğim kadarı ile asusun daha iyi.

NOT: Doğru ve güzel bir sistem olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naak98 -- 29 Mart 2014; 11:17:31 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.