Şimdi Ara

Topladığım kasaya öneri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: naak98

Konuyu kirletme diyorsun yardımcı olmaya çalışıyorum ama anlayan yok 3000TL gibi bir bütçeye 270x alırsan ilerde pişman olursun o bütçeye bir r9 280x yada bir gtx770 alınabilir ki alacağın karttan çok daha iyi kartlar bu önerdiklerim toxic versiyonu en iyisi demişsin o konuya gelince ben biraz araştırdım gerçekten 3 fana aldanmamak gerekiyormuş asusun soğutması çok başarılı toxicten farkı BAŞARILI SOĞUTMA+ UCUZ FİYAT genede toxic istiyorsan iyidir fakat sana kalmış.Öyle aman aman bir fark yok soğutmalarında bildiğim kadarı ile asusun daha iyi.

NOT: Doğru ve güzel bir sistem olmuş.

Maalesef yanlış biliyorsun kardeşim.. Sessizlik konusunda doğal olarak ASUS çift fanlı olmasından dolayı daha başarılı.. ancak ASUS GTX 770 2 GB ve Sapphire R9 280X Toxic modeli arasında yapılan testlerde, Toxic diğer karta TAM 10 derece fark atmış tam yükte soğutma konusunda, az buz bir değer değil bu rakam.. :)

• Angelmax kullanıcısına yanıt
    10 derecemi NO SS NO GÜVEN diyeceğim biraz saçma olacak incelemeyi atabilirsen sevinirim.
  • quote:

10 derecemi NO SS NO GÜVEN diyeceğim biraz saçma olacak incelemeyi atabilirsen sevinirim.

Tabi kardeşim..http://www.hardocp.com/article/2013/12/02/sapphire_toxic_r9_280x_video_card_review/9

Buyur, hem oyun, hem güç tüketimi, hem de sıcaklık testleri uzun uzun yazılmış, iyice incele.. :)

Doğruluğundan emin değilim ama doğru olma ihtimali var belkide ben toxice güvenmiyorum kendim ekran kartı alacak olsam dc 2 top alırdım herhalde...
  • quote:

Doğruluğundan emin değilim ama doğru olma ihtimali var belkide ben toxice güvenmiyorum kendim ekran kartı alacak olsam dc 2 top alırdım herhalde...

Sen bilirsin kardeşim.. Ama hatırlatayım, HardOCP ciddi bir sitedir, gpuboss ya da diğer yancı sitelere benzemez, tarafsızdır yani.. Kendi tercihlerinde tabi ki özgürsün, kimse bir şey diyemez ona..
  • yorumlarınız için teşekkürler ^^ de bu sistemin gayet yeterli olduğunu düşünüyorum üstelik g43 ve g45 arasındaki farkları bilen varmı ? g45 de sli filan yapılıyormuş sli nedir pek bilgim yokta :(

not : angelmax özel mesaj attım bakabilirsen sevinirim :)
    sanmıyorum kardeşim ama zahmetin için teşekkürler toxic olan bir arkadaş var ise dc2 top aldığımda karşılaştırma yapabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naak98 -- 29 Mart 2014; 19:40:20 >
  • naak98 kullanıcısına yanıt
    http://www.anandtech.com/show/7406/the-sapphire-r9-280x-toxic-review/5

toxic her türlü yardırmış valla gtx780 i bile geçmiş
  • KimYooShin K kullanıcısına yanıt
    G43 VE G45 arasında overclok farkı vardır g45 ile daha iyi overclok edilebilir SLİ demek ise 2 NVİDİA EKRAN KARTINI BERABER ÇALIŞTIRMAKTIR BİLGİN OLSUN DİYE SÖYLÜYORUM CROSSFİRE YANİ CF'DE 2 AMD EKRAN KARTINI BİR ARADA ÇALIŞTIRMAKTIR.
    Arkadaşım öyle her sitenin bilgisi doğru olmaz hemde bir hatan var gtx780'i geçmiş demişsin fakat gtx780 ne onu söylememişsin ASUS MU MSİ MI ? R9 280X HEPSİ aynı performans verir unutma sadece ısı değerleri sessizlik vb durumlar için geçerli bu söylediklerin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naak98 -- 29 Mart 2014; 19:55:13 >
  • naak98 kullanıcısına yanıt
    anladım , crossfire o 2 ekran kartı dimi ? onu yapmam bende o.c da ne gibi bir farkı olur ? 70-80 tl fark var az değil yani kullanmıyacağım şey için almıyım
  • uppp
    gelecekte o.c yapmak zorunda kalabilirsin bence z87 g45 al rahat et kardeşim.Yoksa bi performans farkı yok.
  • bu arkadaş troll galiba dünde yanı konuyu açtı gereken cevaplar verildi ama hala aynı şeyleri tekrar ediyor şikayet edeceğim birdaha görürsem
  • Dün dediğin konunun üzerinden günler geçti , çok fazla mesaj olduğundan dolayı yeni konu açtım başlığı ve sistemide değiştirdim zaten -.-
    üstelik istediğin yere şikayet et sorun değil .. troll dediğin adamda akşam sistemi sipariş veriyor ok?

"20k post attın diye forumun kralı filanmı sandın kendini"
  • quote:

Orijinalden alıntı: KimYooShin

Dün dediğin konunun üzerinden günler geçti , çok fazla mesaj olduğundan dolayı yeni konu açtım başlığı ve sistemide değiştirdim zaten -.-
    üstelik istediğin yere şikayet et sorun değil .. troll dediğin adamda akşam sistemi sipariş veriyor ok?

"20k post attın diye forumun kralı filanmı sandın kendini"

Ne alakasi var şüpheli konumunda olan sensin yeni uyeliksin mesaj sayin 7 günde bir sürü çoluk çocuk geliyor bu şekilde ve habire yeni konu aciyorlar o yüzden yazdim bunlari

yoksa birsey iddia ettigim yok iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 31 Mart 2014; 16:58:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmzamda profil ve sayfa linklerim vardı sürüyle gelen çocuklardan değilim :) Bende biraz sert çıktım kusura bakmayın ^^ ani 1 tepki alınca canımda sıkkıntı biraz ters cevap verdim

gelelim akşamki siparişe

sistemi böyle değiştirdim;
     Topladığım kasaya öneri

sebebi ise şimdi directx 12 filan çıkıcak diyorlar ekran kartını tahminen değiştirmek zorunda kalırım ^^ ekran kartını biraz düşük tutup işlemciyle rame yüklendim
  • Dostum GTX780'li sistem burada:

3500TL bütçen varsa eğer kalan fiyata monitör filan alırsın. GTX770 R9 280X olmaz 3500TL'ye. İstersen R9 290X ' li bir sistem toplayabiliriz sana. Onlar yeni nesil.

Topladığım kasaya öneri
  • gönül isterki 780 filan olsunda amd istemiyorum kardeş ya :(
    Aslında INTEL iel GTX780 toplanabilir istersen bakarım tekrar sana i5'li sistem de toplananilir :D
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.