Ekranım ses sistemim falan var, kasa olarak birşey düşünmedim, şuanki kasamı kullansam olur mu? Nasıl bir güç kaynağım olduğunu bilmiyorum ama P4 2.53 ghz anakartı kaldırıyor. Kasa yerine güç kaynağı değiştirmelimiyim? Değiştirmeliysem tavsiyeleriniz nelerdir?
Saygılar.
Eğer oyun için düşünüyorsanız ekran kartı yetersiz hocam, Ekran kartını enazından HD4850 yapın derim. Diğer parçalar iyi hiç bozmayın, Kasayıda aşağıdaki modeller gibi birşey seçebilirsiniz, güç kaynağı en az 450 watt olmalı.
COOLER MASTER RC-690-KWP2-GP 460W (KDV DAHİL 242,59 TL ) DARK RACER Full Siyah Oyuncu Kasası 460W PSU (KDV DAHİL 172,78 TL )
Araştırırsanız daha ucuz yollu kasalarda bulabilirsiniz fakat güç kaynaklarının kaliteli olmasına dikkat edin.
bencede oyuna uyumlu değil, eline sağlık iyi günlerde
Oyun oynuyorum bilgisayarda, ama şuanki bilgisayarımda oynadığım oyunları daha hızlı oynatsın yeter benim için. Şöyle ki, çok kastıran oyunlar oynamıyorum, CRYSİS tir DOOM dur alakam yoktur, CM2010 ve Elder Scrolls 3 oyunlarını çalıştırsın yeter benim için, önemli olan mesela CM2010 u hızlı çalıştırması, o yüzden ekran kartını çok yüksek tutmadım.
Şuanki güç kaynağımın gücünü nereden öğrenebilirim? Üzerinde yazar mı?
Bu bilgisayar parçaları arasında uyum sorunu yaşanmaz değil mi?
Başka tavsiyeler varsa çok sevinirim.
Teşekkürler.
güç kaynagının kaç vatt oldugunu kasayı açarsanız orada yazar ögrenirsiniz inş. benim ekran kartım 4830 ve suandaki oyunların hepsini hiç kasmadan raht bir şekilde oynuyorum.4670 de dedigin oyunları rahat ve kasmadan oynarsın ama ileriye dönük almak istiyorsan biraz daha iyisini al derim 4870 gibi . ama param bu kadar karşılıyor dersen sana şimdilik yeter...
Kasa eskidir büyük ihimalle,değiştir yenilensin,ekran kartını da 4770 yaparsan uzun süre kullanırsın,her türlü oyunu oynarsın.Anakart olarak aşağıda ki uygundur,işlemci süper onu değiştirme.
ASUS'un anakartı aklıma yattı, ama bu HIS Ekran Kartı kafamı karıştırdı biraz. İşlemcisinin düşük olması bir dezavantaj değil mi? Sırf 4770 olacak diye işlemciyi 1GB'dan 512 MB ye düşürmek mantıklı mı? Ayrıca fiyatı da fazlaymış biraz, daha ucuz birşey almayı hedefliyordum, toplamda 700 civarı birşey olsun istiyorum.
Kasa tavsiyesi için de teşekkürler, hiç bir fikrim yok çünkü kasalar hakkında.
ASUS'un anakartı aklıma yattı, ama bu HIS Ekran Kartı kafamı karıştırdı biraz. İşlemcisinin düşük olması bir dezavantaj değil mi? Sırf 4770 olacak diye işlemciyi 1GB'dan 512 MB ye düşürmek mantıklı mı? Ayrıca fiyatı da fazlaymış biraz, daha ucuz birşey almayı hedefliyordum, toplamda 700 civarı birşey olsun istiyorum.
Kasa tavsiyesi için de teşekkürler, hiç bir fikrim yok çünkü kasalar hakkında.
Başka yorumları da bekliyorum.
Paylaşımsız ekran kartı hafızası monitörün 19'' den büyük olması halindebir anlam kazanıyor.Tam olarak hangi parçaların lazım olduğunu yazarsan daha iyi olur,hoş, topladığın sistemde güzel.
Seagate'i listeden çıkar derim. Başına dert alırsın. 500 GB WD Caviar Black serisi iyidir. Ekran kartı da işini fazlasıyla görür.
bütçe ve çıkacak parçaları söylersen daha iyi bi sistem kurulablir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme