Şimdi Ara

Topladığım sistem hakkında yardım lütfen!(Gamer PC)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle bu bölümde son haftalarda bir kaç konu açtığım üzgünüm.İnşallah bu son konum olur Sistemim hakkında
    Topladığım Sistem şöyle;
    Amd Phenom II X6 1055T (2.8GHz)
    Asus M4A89GTD PRO/USB3 AMD890GX DDR3 2x PCI Exp Socket 938 AM3 CrossFireX SATA III
    G.Skill Ripjaws 4GB (2x2) 1600 MHz CL7 (7-8-7-24)
    WESTERN DIGITAL 1TB SATA III HDD 64MB Caviar Black 6GB/s
    ASUS EAH6870 Direct CU O.C. VoltageTweak
    RAIDMAX RAPTOR WB ATX WB (PSU'suz) 3Fanlı
    THERMALTAKE LITEPOWER 600W 12CM Fanlı

Öncelikle şunu belirtiyim ki yorumlarınız benim için önemli.
    İşlemcimde bir sorun olduğunu düşünmüyorum.Anakarttan pek anlamadığım için bilen bir akrabayla seçtik Anakarttan emin değilim.Ramlerin CL7,1600mhz ve soğutuculu olması bence iyi fakat bir arkadaşın cl7 1600mhz ramler konusunda verimsiz yorumunu okudum ne kadar doğrudur bilemem.HDD yi değiştirmeyi düşünmüyorum.Ekran kartına gelince Hem asus olması,hem direct cu ve woltage tweak teknolojisine sahip olması hem o.c. li olması hemde soğutucusunun sağlam olması yönüyle 6950 lerden daha iyi göründü bana.En çok değiştirmek istediğim sistem elemanı PSU'm.Sapphire pure 625w almayı dusunuyorum fakat alacağım yerde bu ürün yok.Gerekirse lite powerların verimi çok düşükse ondan vazgeçip ayrıyetten alabilirm Pure yi.
    Evet tüm sistem yoruma açıktır.Yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.Unutmadan Monitörü illa hdmi girişli al dedi tanıdık oysaki aynı özelliklerdeki hdmi çkışı olmayan monitörler daha uygun fiyata hdmi la dvi arasına aktarma hızı vs cok fark varmı örneğin 80tl bi fark oluşturcak kadar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aogz -- 20 Şubat 2011; 23:53:32 >

• toughpower al xt al ama litepower alma thermaltake den
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mckhan

toughpower al xt al ama litepower alma thermaltake den

Zaten LitePower hiç içime sinmemişti Toughpower la pure 625w arasındayım sistemin geri kalanına da yorum yapabilirseniz çok iyi olur iyi forumlar iyi geceler
  • sisteminiz psu dışında gayet iyi gözüküyor... fakat 6870 direct cu yerine herhangi referans 6950 modelini alıp modlamanızı öneririm.
    6870 e göre çok daha performanslı olur.. psu olarakta seasonic 620w thermaltake xt675w veyahulta sapphire pure265w modellerini alabilirsiniz..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.